Cautare

477 de rezultate pentru "reclame restaurant" (3.58 secunde)
Reglementarile CSSPP elimina din reclame si comparatiile cu alte fonduri de pensii sau cu alti administratori, dar si formulari de genul "cea mai mare societate de administrare a fondurilor de pensii", "cea mai buna schema facultativa de pensii" sau "cel mai performant fond".
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a sanctionat in acest sens diferse posturi de televiziune care difuzau astfel de reclame. Cu toate ca relatia lor cu CNA nu a fost decat una indirecta, bancile au fost nemultumite de decizia Consiliului, sustine ßerban Pretor, un reprezentant al institutiei.
Se spune ca aceste vacute speciale cantaresc 600 de kilograme si sunt recunoscute pentru temperamentul lor bland si jucaus. In plus, aceste vacute sunt albe cu pete maro si nu mov, dupa cum apar in reclame. (M.H.)
L-am vazut în reclame, l-am vazut si pe strazile orasului. Arata bine, liniile designului sunt curate si elegante. Este fratele mai mic al Passatului si, în acelasi timp, urmareste succesul Golfului.
Multe persoane au dubii în ceea ce priveste veridicitatea unei stampile, dar putini au avut curajul sa reclame la organele în drept posibilitatea unui fals.
Consumatorul care vi s-a adresat dumneavoastra poate sa reclame la Banca Nationala, la Protectia Consumatorului si sa se adreseze instantei.
„Dupa parerea expertilor în resurse umane, cam un sfert din totalul locurilor de munca vacante sunt facute publice prin reclame sau anunturi de angajare“, noteaza www.mayra.ro.
 În timp ce bancile îsi fac reclame în mod agresiv privind produsele de economisire cu dobânzi fantastic de mari, românii si-au diminuat depozitele bancare.
Ministerul Agriculturii va lansa anul viitor un proiect, în valoare de 400.000 euro, pentru promovarea la nivel national a vinurilor produse în România, prin organizarea unor simpozioane si realizarea de reportaje sau reclame.
"Afaceristii care stau in zonele de confort sunt cei care fac mereu acelasi lucru - au aceleasi reclame, cumpara aceeasi marfa in acelasi mod si evita orice este nou, diferit sau neobisnuit, pentru ca au impresia ca ar putea face ceva gresit.
Mihai Gadea nu vrea sa-l reclame in justitie pe Basescu "Am comentat si in emisiunea de aseara si voi mai oferi si in seara aceasta o replica.
Matthew Dodd, vicepresedinte al departamentului de cercetare si analiza al Nielsen Online EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), a vorbit despre neajunsurile modelului de publicitate online care masoara eficienta unei reclame prin intermediul numarului de click-uri.
Printre altele au fost analizate spatiul, posibilitatile de stocare, usurinta in manevrare, siguranta cat si variantele pentru aplicarea unei reclame pe masina.
Printre altele au fost analizate spatiul, posibilitatile de stocare, usurinta in manevrare, siguranta cat si variantele pentru aplicarea unei reclame pe masina.
Pe scurt, nu e vorba de un tratat la nivel de stat, care sa reclame prezenta presedintelui, ci de un tratat la nivel guvernamental, dar atunci ce cauta presedintele si nu un reprezentant al guvernului acolo pentru a discuta aceste chestiuni?
Au trecut 10 ani de cand am vazut pentru prima data ecranele pe care se deruleaza o multitudine de materiale de entertainment, informatii si reclame ce fac mai interesante cele cateva minute in care asteptam la metrou de exemplu.
Altfel, sigur, reclame la chiloti, mult gel in par, fite si basini. Am apucat sa-i vad jucand pe Maradona, Platini, Gaza, Hagi sau Zidane - ca sa dau doar niste exemple.
Din momentul achizitionarii acestuia insa, ei devin reticenti si chiar se simt deranjati de acelelasi reclame la produsul respectiv. Acest comportament observat pe consumatori a condus la elaborarea unui sistem prin care consumatorul sa aleaga pentru ce produse si servicii sa fie informat prin intermediul publicitatii online.
Pe de-o parte coexistenta celor pozitii creste "inventory"-ul adica numarul de bannere ce pot fi vandute, dar in acelasi timp, advertiserii se pot orienta catre site-uri mai putin "aglomerate" cu reclame, in special in primul ecran vizibil.
Traficul atrage publicitateaPentru a avea profit din blogging, este nevoie sa atraga cât mai multe firme dispuse sa posteze reclame pe blogul respectiv si, implicit, este nevoie de un numar mare de cititori.
google-analytics.com