Cautare

477 de rezultate pentru "reclame restaurant" (2.88 secunde)
Pe de alta parte, in instiintarile emise de Directia Corp Control catre asociatiile de proprietari se aduce la cunostinta acestora faptul ca executarea lucrarilor de constructii constand in spatii de expunere corpuri si panouri de afisaj, firme si reclame amplasate in fata blocului, se face numai dupa obtinerea autorizatiei de constructie emise de Primaria Municipiului Constanta.
In plus, APD va pastra legatura cu toti cetatenii care se prezinta la vot si care doresc sa semnaleze nereguli in desfasurarea alegerilor locale, in acest sens fiind activata linia telefonica gratuita Telverde cu numarul 0800 070 100, pe care o pune la dispozitia cetatenilor care vor sa reclame incalcari ale legii in sectiile de votare.
Iata ca la un moment dat sunt bune serviciile, alta data nu sunt bune serviciile", a replicat Vasile Blaga, adaugand ca, daca Cozmin Gusa "stie despre cineva ca a incalcat legea sau ca a folosit ilegal banul public sau ca a luat o decizie impotriva legii, are obligatia morala, civica sa mearga la cea mai apropiata sectie de Politie sau la Parchet si sa reclame", existand si reversul medaliei, si anume "daca acuza fara acoperire, sa poata fi acuzat conform Codului Penal".
Bulgarii nu exclud posibilitatea sa reclame Romania la Bruxelles. "Vom inchide porturile Vidin si Oreahovo si vom inainta plangeri impotriva Romaniei la Comisia Europeana!", a amenintat Radev.
Lohan si-a inceput cariera in showbiz la o varsta frageda, fiind model pentru o revista de copii si pentru cateva reclame.
El a precizat ca este vorba de "o hotarare cu profund caracter politic" care se inscrie in "interiorul dezbaterilor constitutionale". Dupa adoptarea acestei hotarari, partidele de opozitie pot sa reclame la Curtea Constitutionala un conflict intre presedintie si parlament.
Prin urmare, ziarele, site-urile si blogurile au fost umplute de reclame cu trandafiri si mesajele "PSD pe un drum nou", "Vino in PSD acum".
Turcia ar incerca sa reclame rolul de putere regionala in Orientul Mijlociu, asumandu-si acele pozitii de care guvernele arabe se feresc, temandu-se ca nu cumva sa alimenteze puterea militantilor Hamas.
Suma aferenta cladirii, terenului expropriat se pune intr-un cont, iar persoana expropriata, poate, daca nu-i convine suma, sa reclame o valoare care considera ca i se cuvine pentru imobilul expropriat, a spus ministrul Transporturilor.
Ponta a facut referire la un paragraf din Statutul PSD care ii permite presedintelui partidului sa reclame disciplinar un membru si sa ceara excluderea fara sa mai fie nevoie de acordul organizatiei din care face parte.
apropierea alegerilor si frica de pierdere a puterii ii face sa se separe in gasti si gascute, sa se reclame chiar intre ei pentru a-si arata puterea de a stapani micile feude pe care si le-au creat;
Printre cei care au declarat ca USL trebuie sa "reclame functia de premier" pentru Victor Ponta a fost liderul PNL, Crin Antonescu.
Iar atunci cand asta vine, cu o asemenea nesimtire, sa reclame ca uselistii chiar vor sa organizeze un referendum, pentru o revizuire a legii fundamentale, care de data asta chiar trebuie sa se intample, iar acest referendum, din motive tehnice, va fi organizat simultan cu alegerile prezidentiale, atunci chiar e prea mult.
El poate, legal, cel mult, sa returneze actul normativ Parlamentului (care i-o poate retrimite, revotata, la fel, intru promulgare) si, daca are pe ce si vrea sa amane intrarea ei in vigoare, s-o reclame la CCR.
Trebuie spus ca procedura lansarii unei reclame pe Internet este cum nu se poate mai simpla. Firma care vrea sa se promoveze, se poate duce la o companie de specialitate, prezinta bannerul pe care vrea sa-l expuna si dupa aceea se cade de acord la partea financiara.
Potrivit unei reclame difuzate pe posturile de televiziune, aflam ca nivelul dobanzii anuale efective (DAE), este tot 0%. “Poti acorda credit cu dobanda zero daca incluzi dobanda in pret“, declara Costel Stanciu, presedintele APC Romania.
El i-a asigurat pe reprezentantii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala de sprijinul Guvernului pentru desfasurarea actiunilor de colectare a veniturilor bugetare, inclusiv prin executarea silita a firmelor rau-platnice, si i-a sfatuit sa reclame la Guvern sau la Ministerul Finantelor orice incercare a datornicilor de a apela la sprijin politic pentru a nu plati obligatiile.
Va oferim solutia completa in dotarea ferestrelor“, asa suna anunturile pe Internet si in reclame. Pentru a atrage si mai mult clientul, unele firme si-au construit propriile siteuri.
va deveni unicul furnizor de reclame grafice pentru eBay, contribuind si cu anumite servicii de cautare, in timp ce PayPal va fi singurul furnizor tert prin intermediul caruia clientii vor putea plati pentru serviciile oferite de Yahoo!.
Cu alte cuvinte, bataie de joc, pe care romanii nu au invatat inca - din cate se vede - sa o reclame mai des la institutiile abilitate sa sanctioneze asemenea lucruri.
google-analytics.com