Cautare

477 de rezultate pentru "reclame restaurant" (3.12 secunde)
Recensamantul barurilor Chiar si pentru Craiova, un oras cu un buget anual de peste 2.000 de miliarde de lei vechi, taxa pe bar-restaurant ar aduce venituri de luat in seama.
S-a trezit într-o dimineata cu gândul sa-si deschida un restaurant. ... M-am trezit dimineata cu dorinta de a-mi deschide un restaurant", a declarat Mihaela Florea, administratoarea restaurantului Queen. ... Aceasta a subliniat ca la restaurant are mai multi subalterni barbati.
S-a trezit într-o dimineata cu gândul sa-si deschida un restaurant. ... M-am trezit dimineata cu dorinta de a-mi deschide un restaurant", a declarat Mihaela Florea, administratoarea restaurantului Queen. ... Aceasta a subliniat ca la restaurant are mai multi subalterni barbati.
La rubrica "Zvonuri adevarate", Inpolitics publica stirea ca Marius Tuca urmeaza sa deschida un restaurant cu specific pescaresc in Bucuresti. "Directorul Jurnalului National, l-am numit pe Marius Tuca, isi deschide un restaurant cu specific pescaresc in zona de nord a Capitalei.
In fiecara duminica puteti servi la Casa Vitan in restaurant sau pe terasa un branch delicious cu numai 30 ron, intre orele 10.00 si 13.00. ... De decorarea acestui restaurant s-a ocupat un pictor de la Policolor.
Suntem mandri de fiecare data cand inauguram noi locatii, insa acest restaurant este cu atat mai important fiind primul din judetul Neamt, o regiune in care nu am ajuns pana acum.
Gerard Depardieu deschide un restaurant la Moscova Gerard Depardieu, care a primit cetatenia rusa in urma cu peste un an si jumatate, va deschide in octombrie, la Moscova, un restaurant pe care il va numi Gerard, a declarat actorul francez intr-un interviu aparut in editia de joi a cotidianului Komsomolkaia Pravda.
Degustarea de preparate dacice si vinuri care a avut loc vineri seara la unicul restaurant dacic din Bucuresti, La Bordei, ne-a demonstrat inca o data ca este adevarat.
Infiintase "Journal roumain des Poets", scrisese opt carti despre Romania si mai avea un restaurant in Louvain, unde colegii mei matematicieni belgieni m-au dus intr-o dupa-amiaza. Am intrat in restaurant, foarte cunoscut in Belgia.
au participat la spargerea unui restaurant si la jefuirea unui batran in varsta de 82 de ani.
Originalul cunoscutei reclame Think Different avea chiar vocea lui Steve Jobs. "Think Different", una din cele mai cunoscute campanii Apple, a definit brandul companiei pentru mai multi ani.
Cea mai buna aplicatie meteo pentru Android e gratuita Cei care nu platesc, vor vedea insa reclame. ... Aplicatia poate fi descarcata gratuit din magazinul Play, caz in care utilizatorii vor vedea reclame.
Consiliul National al Audiovizualului a interzis difuzarea a doua reclame la Aqua Carpatica, in care se sustinea ca este vorba de "cea mai pura apa carbogazoasa din lume." Interdictia vine la jumatate de an dupa ce si Protectia Consumatorului atrasese atentia asupra inadvertentelor din reclama la apa in cauza.
De exemplu, MSN Video si-a dublat numarul de reclame video in decurs de un an, de la 30 milioane in februarie 2004 la peste 70 milioane reclame video difuzate la nivelul lunii martie 2005.
Iminenta lansare este sustinuta de valul de reclame difuzate la televiziunile din Statele Unite, reclame care pot fi urmarite si pe site-ul oficial Apple la adresa:
De asta vedeti ca apar tot felul de reclame idoate ca iti dau viteza de 100 Mbps la un pret de nimic. ... De asta vedeti ca apar tot felul de reclame idoate ca iti dau viteza de100 Mbps la un pret de nimic.
Continutul copiat poate fi relevant Probabil ca este surprinzator in lumea post-Panda, dar oficialii Google recunosc ca nu orice continut copiat este automat considerat calitate proasta, atata vreme cat este bine organizat, folositor si nu este gandit sa atraga vizualizari de reclame.
Poate de aceea publicitatea pe Google functioneaza", suna textul uneia dintre reclame. O alta abordeaza un mesaj diferit, in care managerul unui mic magazin de gradinarit marturiseste ca AdWords, serviciul de publicitate al Google, ii ajuta pe clienti sa ajunga la afacerea sa.
"Persoanele cu acces la internet sunt mult mai expuse la media, reclame si site-uri care promoveaza idealuri de frumusete, cu barbati musculosi si femei slabute si delicate", a declarat psihologul Carlota Batres, care a condus acest studiu.
Reclame pe TV, in ziare si pe strada ca in numarul cutare, in exclusivitate, se destainuie omul politic X sau sportivul Y sau „rupe tacerea“ controversatul om de afaceri Z sunt numai cateva dintre spoturile utilizate de astfel de produse pentru a avea vanzarea asigurata.
google-analytics.com