Cautare

1993 de rezultate pentru "realitatea" (5.88 secunde)
Pai la ce se intampla in cealalta realitate, in realitatea lor".
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, referitor la discursul premierului desemnat, Emil Boc, ca datele pe care le-a prezentat plenului il pun in dilema de de a-i spune ca ori este neinformat, ori este dezinformat, ori nu se pricepe, pentru ca aceste date nu sunt conforme cu realitatea.
Traian Basescu a afirmat, duminica, la Realitatea Tv, ca in decizia de a candida pentru un nou mandat va lua in calcul eventualul "derapaj" economic si social.
"Sunt discutii in PSD ca domnul Ion Iliescu l-ar sustine pe domnul Sorin Oprescu pentru alegerile prezidentiale, sa iasa domnul Geoana din schema", a declarat Elena Udrea, la Realitatea TV.
La doar cateva ore dupa ce a acuzat trusturile Realitatea-Catavencu si Intact ca au facut intelegeri murdare cu unii politicieni pe bani publici, presedintele Basescu i-a lasat miercuri dimineata pe ziaristii de la Realitatea TV, Antena 3 si Antena 1 la sol atunci cand a plecat in Cehia.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri ca exista trusturi de presa care vor "sa decida politici si sa decida asupra politicienilor", nominalizand Realitatea-Catavencu si Antena 3, si ca sunt oameni politici, inclusiv din guvern, care isi cumpara linistea dand bani presei.
Declaratiile taioase au fost facute in direct in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV.
Directorul SRI, George Maior, a acuzat discursul politicienilor privind activitatea Serviciului, pe care il considera ca fiind "mult prea agresiv", si a sustinut ca a avertizat, inca de acum sase luni, ca exista "o intensificare a retoricii politice care nu are legatura cu realitatea".
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, vineri, la Realitatea TV, raspunzand unei intrebari, ca crede ca presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, "asa cum a spus", "are" arhiva fostului "Doi si un sfert", sau informatii din aceasta.
Fostul ministru al Internelor, Dan Nica, a facut o dezvaluire spectaculoasa la Realitatea TV, el afirmand ca turismul electoral nu s-a practicat doar pe teritoriul Romaniei, la ultimele randuri de alegeri, ci si peste hotare.
Mircea Geoana il depaseste cu doua procente pe Traian Basescu, arata un sondaj Insomar realizat la comanda Realitatea Tv.
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Realitatea TV, discursul lui Traian Basescu de la dezbaterea de vineri seara, desfasurata la Palatul Parlamentului. ... Nu am vazut un om care joaca la totul sau nimic", a spus Cristian Tudor Popescu, la Realitatea TV.
"Am dat deja o declaratie ironizata de cei prezenti in studioul Realitatea, mi-o mentin. ... Omul de afaceri a negat ca interventia sa de la Realitatea TV, dupa dezbaterea Geoana-Basescu, in care a spus ca este prieten cu liderul PSD l-ar fi compromis electoral pe liderul social-democrat.
Moderatorul a subliniat inca de la inceput ca Basescu a castigat "pe muchie de cutit" al doilea mandat la Cotroceni, fix in anul in care Romania comemora 20 de ani de la Revolutie, a relatat, vineri, Realitatea TV.
Declaratia a fost facuta de Ovidiu Ohanesian, unul dintre jurnalistii rapiti in 2005 in Irak, la Realitatea FM. "Elena Udrea a vorbit pentru ca se simte amenintata", a spus la Realitatea FM jurnalistul Ovidiu Ohanesian.
Suparat pe colegii sai de partid mai tineri care prefera sa sara unul la beregata celuilalt in lupta pentru functii, dar si nervos ca recenta analiza a institututului sau de suflet, "Ovidiu Sincai", nu a beneficiat de pretuirea dorita, Iliescu le-a reprosat pretendentilor la functii ca PSD a pierdut contactul cu realitatea si electoratul.
La cele doua interventii din campania electorala de la Realitatea TV si Realitatea FM ale presedintelui, Aliodor Manole l-a insotit pe Traian Basescu si a stat in timpul emisiei in apropierea preşedintelui.
Il cunosc pe Mircea Geoana si cred ca frustrarea dupa pierderea alegerilor l-a determinat sa gaseasca unele explicatii", a declarat Adrian Nastase la emisiunea Realitatea Zilei de la Realitatea TV.
Pe mine nu m-a interesat si nu ma intereseaza nici acum sa fiu cum-necum presedinte al unui partid, fie si al PNL, la care tin atat de mult si pe care il consider un partid prestigios", a declarat Antonescu la Realitatea Tv.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat duminica la Realitatea TV ca nu intentioneaza sa-i inlature din partid pe cei care nu l-au sustinut la alegerile pentru sefia partidului si asta pentru ca "razbunarea este arma prostului".
google-analytics.com