Cautare

1993 de rezultate pentru "realitatea" (7.73 secunde)
Presedintele PSD, Victor Ponta, presedintele PNL, Crin Antonescu, si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vor vorbi, in aceasta seara, la Realitatea TV, in emisiunea Ultima ora, despre surpriza pe care au pregatit-o la alegerile pentru Primaria Generala.
REALITATEA.NET informeaza: ... Afirmatia a fost facuta la emisiunea lui Stelian Tanase 3X3 de la Realitatea TV.
"Marea este poluata, murdara si plina de stanci si pietre, plaja se micsoreaza de la an la an, mizerie peste tot, nisip cu impuritati si gunoaie, infrastructura pentru amenajarea dusurilor si grupurilor sanitare nu exista", se mai arata in nota trimisa tuturor autoritatilor ce ar fi putut influenta realitatea turismului din sudul litoralului.
Realitatea este ca avem o sursa extraordinara de finantare pe timpul crizei, dar avem capacitate administrativa redusa.
Realitatea este ca intr-adevar cu greu faci primul milion, cu greu faci primele zece, si dupa aia incep sa se acumuleze mult mai usor deoarece capitalismul se bazeaza pe un vechi proverb romanesc - "Ban la ban trage". Nu e deloc liric, asa e realitatea", spune Dinu Patriciu.
Realitatea.net informeaza: ... Carmen Bruma iti dezvaluie secretul ei Frumoasa prezentatoare de stiri sportive de la Realitatea TV Carmen Bruma a scris pe pagina ei de Facebook, care este secretul ei pentru care are un abdomen perfect.
Insa, cum socotelile de acasa nu au nici o relevanta cu realitatea pe care o intalnesti in targ, lucrurile au luat o intorsatura ciudata. ... Din pacate, intelegerea a fost una, iar realitatea cu totul alta.
Insa, cum socotelile de acasa nu au nici o relevanta cu realitatea pe care o intalnesti in targ, lucrurile au luat o intorsatura ciudata. ... Din pacate, intelegerea a fost una, iar realitatea cu totul alta.
In urma investigatiilor sale, Alexander a ajuns la concluzia ca SUA poseda fara indoiala dovezi privind realitatea OZN, dar n-a gasit niciun semn precum ca ar fi avut loc vreun contact cu fiinte nepamantene, sau ca guvernul ar fi restrictionat in mod deliberat accesul publicului la aceste informatii.
Marturii privind fenomenul OZN Relatam, in articolul de saptamana trecuta, ca in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a organizat la National Press Club din Washington, asa-numita "Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea" a tot ce stie guvernul privind realitatea prezentei extraterestre pe Pamant.
In film au aparut trei experti de fotoliu, sceptici, care, evident, au negat realitatea celor intamplate.
Realitatea din Calarasi informeaza: ... Realitatea din Calarasi
Realitatea Romaneasca) 1 noiembrie: ... Eu cred ca o tara nu se poate civiliza atata timp cat el si patronii lui de la Realitatea tv nu vor plati cele 24 de milioane de euro pe care le au ca datorii la bugetul de stat!
Intr-un articol din 1992, el scria ca acuratetea clarviziunii depinde de posibilitatea de a confirma, fie si partial, daca ceea ce spune mediumul coincide cu realitatea. ... Pe scurt, va fi automat modificat sau rejectat tot ce nu se potriveste experientei pe care o avem in realitatea noastra.
REALITATEA: ... realitatea.net
Cu atat mai mult e, deci, explicabila evolutia de la Marlboro la IQOS, sau de la Camel fara filtru la Logic STOP La urma urmei, realitatea virtuala e, deja, din ce in ce mai mult, parte din realitatea curenta, iar dependenta de Google sau Facebook a depasit de mult, ca anvergura si periculozitate, mai ales in cazul minorilor, dependenta de tutun.
Cel in cauza nu acceseaza astfel, prin intermediul inconstientului, realitatea fizica insasi, ci doar o imagine a ei, aflata deja in mintea sa extinsa.
Ne putem gandi la yoga, la acupunctura, la gravurile lui Hokusai, dar si la nenumarate alte elemente care au imbogatit felul in care omenirea percepe acum realitatea.
Ne putem gandi la yoga, la acupunctura, la gravurile lui Hokusai, dar si la nenumarate alte elemente care au imbogatit felul in care omenirea percepe acum realitatea.
MAGAZIN: US Navy confirma realitatea fenomenelor (Autor: DAN D.
google-analytics.com