Cautare

1993 de rezultate pentru "realitatea" (6.64 secunde)
Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV. Potrivit directorului editorial al postului, Catalin Popa, fosta crainica a stirilor TVR si Kanal D, s-a alaturat echipei Realitatea TV de la 1 martie.
Sorin Ovidiu Vantu a declarat an fata instantei Judecatoriei Sectorului 5 ca Sebastian Ghita i-ar fi spus ca nu este interesat de activitatea editoriala, ci ca vrea sa finanteze Realitatea, fiind interesat de "un loc la masa de joc" si a cerut sustinere pentru Victor Ponta la presedintie.
Televiziunea a functionat ca televiziune pay-TV intre martie 2005 - septembrie 2006, iar in martie 2008 a fost cumparata de trustul Realitatea-Catavencu, controlat la momentul respectiv de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
B365.realitatea.net informeaza : ... "Bulevardul Uranus va fi in forma de pisu’ boului" Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca Hala Matache din zona Buzesti nu va fi nici demolata, nici mutata din loc, traseul Bulevardului Uranus fiind deviat prin fata actualei cladiri.
Ca Realitatea nu va mai lovi in seful ANAF si ca, desi datoriile postului de televiziune sunt mari, prefera sa declanseze procedura de insolventa, in loc sa-i solicite lui Blejnar inlesniri. ... Din acest motiv, i-a eliminat sau i-a anihiliat pe cei mai incisivi jurnalisti de la Realitatea.
Catalin Striblea s-a dus la Willbrook sa stea de vorba cu Sergiu Toader, venit pentru o luna la Realitatea lui Elan. ... RTV trebuie sa depuna grila si sediul, Realitatea trebuie sa depuna notificarea de sediu.
Duminica seara, Realitatea Media a informat CNA cu privire la mutarea Realitatea TV in noul sediu, cerand reautorizarea pe noua adresa. Potrivit legislatiei audiovizualului, Realitatea Media ar fi trebuit sa informeze insa si sa primeasca acordul CNA inainte de a incepe emisia din noul sediu.
REALITATEA TV FACE ZECE ANI. ... Pe marginea drumului, la stanga si la dreapta sunt panouri care anunta varsta pe care o implineste brandul Realitatea, creat de Silviu Prigoana.
B1 TV s-a clasat si ieri seara peste posturile concurente Realitatea TV si Romania TV, in Prime Time News, conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media.
Un ziarist de la Realitatea TV ne-a declarat ca firma de publicitate care a incheiat contractul cu ei, este condusa de Costin Ilie, care este, atentie, publisher la...Romania TV si publisher la un site de stiri arondat tot la Romania TV.
Cel mai citat site in presa scrisa este Hotnews.ro, cu 53 de preluari, urmat de rtv.net (33),realitatea.net (32), sport.ro (16) si evz.ro (10).
Leonida Jecu a distribuit pe Facebook postarea publicata de Realitatea din Calarasi: ... Redactia Realitatea din Calarasi Am retinut si 2 mesaje de la cititori: ... Din pacate prea putine ziare ca al dvs care sa arate realitatea asa cum este.Mult succes si sa nu schimbati linia!
Realitatea virtuala l-a speriat pe cel care are in palmares de 3 ori Premiul Oscar. ... - Cred ca ne indreptam spre un mediu periculos cu realitatea virtuala.
Carmen Sara, o tanara de 20 de ani, s-a aruncat in gol de la etajul 4 Catalin Cojocaru, fotoreporter la Realitatea din calarasi, a postat pe Facebook un articol aparut in Realitatea din Calarasi, despre cazul tragic al fetei care a murit prin cadere de la etajul 4 al unui bloc.
“Realitatea romaneasca“ a ajuns astazi la editia cu numarul 1.000. ... Nu este si cazul nostru, al celor care trebuie sa privim realitatea asa cum este si sa ne recunoastem erorile atunci cand ele apar.
Dincolo de faptul ca vrajitoarea nu reuseste niciodata sa-si duca pana la capat planul, ramane morala ca realitatea nu poate fi falsificata la nesfarsit si ca totdeauna se gaseste o oglinda care s-o prezinte asa cum este, oricat de suparatoare ar fi acea realitate.
E frumos sa vorbim de conservarea mediului inconjurator, de masuri de prevenire a epidemiilor si selectii naturale la animale dar realitatea este aici, la noi in tara.
Ne-a fost dat sa ne lamurim definitiv ce fel de hram poarta postul Realitatea TV, un canal ce crease impresia unor performante notabile in competitia interna pentru cele mai atractive si credibile emisiuni cu caracter informativ.
“Eu mi-am asumat realitatea ca om politic: ... Cer public PSD sa puna capat acestui mod de a face campanie, iar lui Adrian Nastase ii cer sa-si asume realitatea.
voxpublica.realitatea.net:Basescu din lacrima. ... Daca va intrebati cum au fost posibile toate acestea, raspunsul l-a oferit aseara, la Realitatea TV, chiar Traian Basescu:
google-analytics.com