Cautare

1993 de rezultate pentru "realitatea" (3.28 secunde)
Sindromul discordant (Schizofrenia) este o dereglare psiho-mentala marcata de tulburari de personalitate, inadaptabilitate si incapacitatea de a percepe lumea si realitatea inconjuratoare asa cum sunt, realizand o perceptie distorsionata a fenomenelor si experientelor cu care individul se confrunta, traind intr-o permanenta confuzie, contradictie, fantasmagorie, intre o lume interioara imaginara si realitatea inconjuratoare.
Realitatea.net informeaza: ... Zeci de tineri sunt resuscitati in mijlocul strazii, informeaza Realitatea TV. ... Din primele informatii, ar fi circa 88 de persoane ranite, a transmis corespondentul Realitatea TV, Raul Giuglea. ... Potrivit unor surse Realitatea TV, clubul nu avea autorizatie de la pompieri.
Sunteti atat de departe de realitatea functionarii astazi a institutiilor la 16 ani de la Revolutie, incat este aproape socant pentru mine sa constat diferenta dintre realitate si ce se poate spune public despre aceste institutii", a raspuns presedintele.
In mai 2006, pachetul majoritar de actiuni al Grupului Catavencu este achizitionat de Realitatea Media, formandu-se trustul, Realitatea-Catavencu. ... In 2006, revista a fost achizitionata de Realitatea Media. ... Tot in mai 2007, Realitatea-Catavencu a lansat pe piata cotidianul Business Standard, care si-a incetat aparitia in print in decembrie 2009.
In mai 2006, pachetul majoritarde actiuni al Grupului Catavencu este achizitionat de Realitatea Media, formandu-se trustul Realitatea-Catavencu. ... In 2006, revista a fost achizitionata de Realitatea Media. ... Tot in mai 2007, Realitatea-Catavencu a lansat pe piata cotidianul Business Standard, care si-a incetat aparitia in print in decembrie 2009.
Noi suntem conditionati sa credem ca perceptia noastra este totuna cu realitatea. De fapt, realitatea este mult mai vasta si de obicei, decupam din lumea exterioara numai acele lucruri care sunt in legatura cu conceptiile noastre.
Cardinalii - stiau ei foarte bine care este realitatea - si nu erau dispusi sa se lase imbroboditi de un sarlatan.
Vorbim adesea de fapte, convinsi ca percepem realitatea asa cum e ea. ... Dar exista chiar si situatii in care matematica este incapabila sa descrie realitatea, cum ar fi inductia completa, aplicata situatiilor descrise in paradoxul plesuvului.
CNA someaza Realitatea TV si NewsIn Presedintele CNA a intrat ieri intr-o disputa cu postul Realitatea TV si agentia de presa NewsIn. ... CNA a dat timpi de antena, asa au spus cei de la Realitatea. ... Consiliul a decis sa someze Realitatea TV pentru dezinformarea publicului.
Traian Basescu uita ca nici un om politic nu a castigat razboiul cu presa si ataca trusturile Realitatea-Catavencu si Antena 3 pe care le acuza ca sunt hotarate sa influenteze decizia politica.
"Aseara, purtatorul de cuvant al guvernului a incercat in mod direct sa intervina la Realitatea TV sa faca corecturile necesare pentru ca se spuneau lucruri care nu erau adevarate si a fost refuzat.
Premierul Emil Boc l-a copiat pe Basescu luandu-i microfonul jurnalistei de la Realitatea. ... E posibil ca la o televiziune sau alta sa apara informatii neconforme cu realitatea, modalitatea prin care domnul Boc nu intelege sa raspunda este printr-o conferinta de presa.
Realitatea.ro informeaza:
REALITATEA.NET: Gusa, la Realitatea TV:
Realitatea Catavencu nu va mai edita, din 2010, "Business Standard" si "Cotidianul". ... si Realitatea TV ar putea avea o soarta asemanatoare. ... Ceea ce se intampla la Realitatea-Catavecu e doar inceputul.
arestarea lui Vantu reprezinta un pas important pe drumul distrugerii deja incepute a trustului Realitatea-Catavencu. ... Se stie clar ca ultimii cinci ani au fost dominati, mediatic, in domeniile politico-economic si social, de cele doua turnuri, adica Intact si Realitatea.
"Cosmin Prelipceanu pleaca de la Realitatea TV". Cosmin Prelipceanu, moderatorul emisiunii "Deschide lumea", va pleca de la Realitatea TV intrucat "si-a gasit un loc de munca mai bun".
"Pleaca Victor Ciutacu la Realitatea?" Surse din postul Realitatea au declarat pentru EVZ ca jurnalistul Victor Ciutacu se va transfera de la trustul Intact. ... Potrivit unor surse de la Realitatea, cele doua parti inca nu au semnat nimic, dar negocierile sunt "foarte avansate".
Flasnetele portocalii s-au ars cand s-au jucat cu focul, prin anuntul ca refuza sa participe la emisiuni pe Antena 3 si Realitatea, cu "ultimatumul" infantil: "pana cand vor renunta sa falsifice realitatea". ... Realitatea e ca se complac in derizoriu.
Jurnalistul Adelin Petrisor a revenit in televiziune pe 1 septembrie 2010, la circa noua luni dupa ce a plecat de la Realitatea TV, unde lucra pe postul de reporter special din iulie 2008.
google-analytics.com