Cautare

1993 de rezultate pentru "realitatea" (3.67 secunde)
Andreea Cretulescu paraseste postul Realitatea TV, vineri fiind ultima sa zi in postura de angajat la televiziunea din cadrul trustului de presa Realitatea-Catavencu, dupa cum a declarat chiar jurnalista. Potrivit Andreei Cretulescu, decizia de a pleca de la Realitatea TV este una "personala".
Nu inchinati Realitatea nimanui! - au fost ultimele cuvinte ale lui Sorin Ovidiu Vantu in libertate, inainte de a-i fi confiscat mobilul "Nu inchinati Realitatea nimanui!", acestea au fost ultimele cuvinte rostite de Sorin Ovidiu Vantu inainte de a fi obligat sa predea telefonul mobil.
Nu, problema este sa nu te superi tu sau Realitatea sa-mi zica..., pentru ca Realitatea nu ne-a facut nicio invitatie, sa stii. ... Fiind momentul asta cu miza mare, banuiam ca Realitatea vrea sa-si tina oamenii acolo, stii.
Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca a cumparat 90% din pachetul de actiuni al trustului Realitatea, iar Sebastian Ghita va ramane managerul Realitatea Media.
- Cum ii potolim pe astia de la Realitatea?. Realitatea TV, trebuie amintit, il ataca pe Basescu pentru ca Basescu sa nu ajunga presedinte. ... Nemaifiind Basescu presedinte, Realitatea nu mai avea o presiune sa-l atace, deci nu mai trebuia potolita.
Intre altele, tot mai multe persoane se arata convinse ca Universul in ansamblu, dar si atomii sau obiectele din preajma noastra arata de fapt cu totul altfel decat le vedem, realitatea fiind de fapt o imensa, atotcuprinzatoare holograma.
Cristoiu face o analiza, in ziarul Ring a capcanei in care a cazut Basescu la Realitatea TV. Intr-un interviu acordat unui ziar central, Traian Basescu sustine ca in emisiunea de la Realitatea TV s-a dus intr-o emisiune-capcana.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca va renunta definitiv la print, insa va continua sa investeasca in media electronica, urmand ca trustul Realitatea - Catavencu sa lanseze anul viitor trei televiziuni in Republica Moldova, Ungaria si Serbia.
Anca Florea, fosta prezentatoare a emisiunii Revista presei de la Antena3, realizeaza, din 8 martie, un talk-show la Realitatea FM. Emisiunea se numeste Realitatea Romaneasca si este difuzata, de luni pana vineri, pe tronsonul 13:00-14:00, informeaza Gabriel Ionita, directorul postului Realitatea FM, pentru paginademedia.ro.
Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, a declarat pentru agentia Mediafax ca ii este rusine de ceea ce se intampla in prezent la Realitatea TV, precizand ca situatia este dificila, dar spera ca se va rezolva amiabil sau apeland la institutiile statului si la justitie.
Dintre televiziuni, cele mai multe amenzi au fost date postului Antena 3 (17 amenzi in cuantum de 212.000 lei), in timp ce Realitatea a fost amendata de 13 ori in cuantum de 149.000 lei, iar OTV a primit 13 amenzi in cuantum de 440.000 lei.
Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, care va fi difuzata din 20 mai, in fiecare duminica, la Realitatea TV, o televiziune detinuta de fostul sot al vedetei, Elan Schwartzenberg.
Cunoscutul jurnalist Cornel Nistorescu a preluat de la 1 august conducerea publicatiei Cotidianul, care apartine Grupului de presa Realitatea-Catavencu. In acelasi timp, Adrian Ursu - redactor-sef al publicatiei in ultimul an - a fost promovat director editorial al Realitatea TV si va continua sa realizeze emisiunea din prime time.
"Realitatea TV, lider de audienta de Ziua Unirii". Realitatea TV a fost lider de piata de Ziua Unirii, in intervalul orar 10:00-14:00, atat la nivel national, cat si in zona urbana.
Realitatea.net informeaza: Culisele interviului Realitatea TV cu Julian Assange. Julian Assange a primit echipa Realitatea TV la un conac, in Ellingham Hall, undeva la 200 de kilometri distanta de Londra.
Eliminarea emisiunii Ora de foc de la Realitatea TV l-a nemultumit pe Sorin Ovidiu Vantu, patronul postului de stiri. La o zi dupa ce jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu au demisionat de la Realitatea, Vintu arata cu degetul catre Sebastian Ghita (foto):
Realitatea TV - 12%; ... • Realitatea TV - 24%; ... TVR 2 - 43%, Antena 1 - 42%, Realitatea TV - 37% • Credibilitate - Pro TV - 65%, TVR 1 - 64%, Antena 1 - 61% • Agenda cetateanului - TVR 1 - 71%; ... Realitatea TV - 52%;
Sebastian Lazaroiu are emisiune la Realitatea TV Fostul consilier prezidential si ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu va aparea, de duminica, la Realitatea TV, postul lui Elan Schwartzenberg, ca invitat permanent al emisiunii "Romania politica".
Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu, emisiuni la Realitatea TV PREMIERA. Realitatea TV pregateste o lovitura de imagine. ... Mihai Tatulici, realizator TV la Realitatea TV, a oferit detalii in exclusivitate pentru Paginademedia.ro. ... I.B :Andreea Marin o sa se alature postului Realitatea TV?
Oreste Teodorescu este interzis la Realitatea TV. ... pentru ca nu a marsat la Partidul Realitatea. ... Nu va mai aparea la postul de stiri Realitatea TV, iar motivele pentru care acesta ar fi cenzurat sunt politice.
google-analytics.com