Cautare

3167 de rezultate pentru "realitatea net" (7.64 secunde)
Televiziunea a functionat ca televiziune pay-TV intre martie 2005 - septembrie 2006, iar in martie 2008 a fost cumparata de trustul Realitatea-Catavencu, controlat la momentul respectiv de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
Ca Realitatea nu va mai lovi in seful ANAF si ca, desi datoriile postului de televiziune sunt mari, prefera sa declanseze procedura de insolventa, in loc sa-i solicite lui Blejnar inlesniri. ... Din acest motiv, i-a eliminat sau i-a anihiliat pe cei mai incisivi jurnalisti de la Realitatea.
Duminica seara, Realitatea Media a informat CNA cu privire la mutarea Realitatea TV in noul sediu, cerand reautorizarea pe noua adresa. Potrivit legislatiei audiovizualului, Realitatea Media ar fi trebuit sa informeze insa si sa primeasca acordul CNA inainte de a incepe emisia din noul sediu.
REALITATEA TV FACE ZECE ANI. ... Pe marginea drumului, la stanga si la dreapta sunt panouri care anunta varsta pe care o implineste brandul Realitatea, creat de Silviu Prigoana.
B1 TV s-a clasat si ieri seara peste posturile concurente Realitatea TV si Romania TV, in Prime Time News, conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media.
Leonida Jecu a distribuit pe Facebook postarea publicata de Realitatea din Calarasi: ... Redactia Realitatea din Calarasi Am retinut si 2 mesaje de la cititori: ... Din pacate prea putine ziare ca al dvs care sa arate realitatea asa cum este.Mult succes si sa nu schimbati linia!
Realitatea virtuala l-a speriat pe cel care are in palmares de 3 ori Premiul Oscar. ... - Cred ca ne indreptam spre un mediu periculos cu realitatea virtuala.
Carmen Sara, o tanara de 20 de ani, s-a aruncat in gol de la etajul 4 Catalin Cojocaru, fotoreporter la Realitatea din calarasi, a postat pe Facebook un articol aparut in Realitatea din Calarasi, despre cazul tragic al fetei care a murit prin cadere de la etajul 4 al unui bloc.
“Realitatea romaneasca“ a ajuns astazi la editia cu numarul 1.000. ... Nu este si cazul nostru, al celor care trebuie sa privim realitatea asa cum este si sa ne recunoastem erorile atunci cand ele apar.
Dincolo de faptul ca vrajitoarea nu reuseste niciodata sa-si duca pana la capat planul, ramane morala ca realitatea nu poate fi falsificata la nesfarsit si ca totdeauna se gaseste o oglinda care s-o prezinte asa cum este, oricat de suparatoare ar fi acea realitate.
E frumos sa vorbim de conservarea mediului inconjurator, de masuri de prevenire a epidemiilor si selectii naturale la animale dar realitatea este aici, la noi in tara.
Ne-a fost dat sa ne lamurim definitiv ce fel de hram poarta postul Realitatea TV, un canal ce crease impresia unor performante notabile in competitia interna pentru cele mai atractive si credibile emisiuni cu caracter informativ.
de multe ori este confundat cu retea (net) si se pronunta / waid web/respectiv /web/ (v. ... ueb], este totalitatea siturilor / documentelor si informatiilor de tip hipertext legate intre ele, care pot fi accesate prin reteaua mondiala de Internet (net = retea ).
RTV.NET: ... Vedem...", a declarat Nicolicea pentru RTV.NET. ... "Am adus normalitatea in Consiliul Judetean deoarece, conform protocolului USL, un post de vicepresedinte al CJ revenea liberalilor", a spus Arsene pentru RTV.NET.
Astfel, castigul salarial mediu brut in octombrie 2004 a fost de 8.392.766 lei, iar cel mediu net a fost de 6.012.211 lei.
"Veniturile din jocuri de noroc se impun, prin retinere la sursa, cu o cota de 20% aplicata asupra venitului net care nu depaseste cuantumul de 100 milioane de lei si cu o cota de 25%, aplicata asupra venitului net care depaseste cuantumul de 100 milioane de lei ", se precizeaza in Codul fiscal, act normativ deja aprobat si intrat in vigoare.
Conform unor date oficiale furnizate de Ministerul Finantelor Publice, pe ansamblul economiei, salariul mediu net din primele patru luni ale acestui an a crescut cu 23,5% fata de perioada ianuarie-aprilie 2004, pana la 7.122.990 lei vechi (712,2 lei noi).
Aceste cotatii fara precedent au facut ca Petrom se inregistreze in primele sase luni o cifra de afaceri in crestere cu 16%, la 4,612 miliarde de lei (1,25 miliarde de euro), precum si un profit net de aproape sase ori mai ridicat cel din primul semestru al lui 2004.
Salariu mediu net a crescut in octombrie cu 0,8% fata de luna precedenta, ajungand astfel la 742 de lei (7,42 milioane de lei vechi).
Pentru persoane fizice 31 ianuarie Contribuabilii persoane fizice care opteaza pentru determinarea venitului net in sistem real trebuie sa depuna pina la data de 31 ianuarie 2006 la unitatile fiscale cererea pentru aceasta optiune, care va fi valabila timp de doi ani, a declarat purtatorul de cuvint al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Dorin Tiganas.
google-analytics.com