Cautare

3167 de rezultate pentru "realitatea net" (6.82 secunde)
Reprezentantii de la Finante mai spun ca, datorita introducerii cotei unice de la 1 ianuarie 2005, salariul mediu net in sectorul public a crescut.
Salariul mediu net a scazut in mai cu 3,1% fata de luna precedenta, pana la 7,2 milioane de lei, ca urmare a primelor si stimulentelor acordate in aprilie, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica (INS).
Banca Nationala a Greciei avea, la finele lunii martie 2005, active de 60,1 miliarde de euro, iar profitul net din 2004 a fost de 163 de milioane de euro.
La un salariu lunar net de 850 RON, craiovenii care se incapataneaza sa viseze la o locuinta au de asteptat intre sase si cateva sute de ani.
Chiar daca, la nivelul judetului Dolj, salariul mediu net in luna aprilie a fost de 889 RON (aproximativ 250 de euro), cei mai multi olteni primesc in mana mult mai putin.
Potrivit datelor publicate de Ministerul Economiei ti Finantelor, cel mai important operator de telefonie mobila din Romania dupa cifra de afaceri ti profitul net a fost in 2006 filiala locala a grupului francez Orange, detinut de France Telecom.
Azi este ultima zi in care contribuabilii care obtin venituri din agricultura pot alege modalitatea de impozitare a castigurilor prin depunerea unei declaratii la Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Conform prevederilor Codului Fiscal, contribuabilii care au realizat in cursul anului 2007 venituri din activitati agricole pot opta, pana la data de 31 ianuarie, pentru determinarea venitului net aferent anului 2008 pe baza utilizarii datelor din contabilitatea in partida simpla.
Salariul mediu net a fost de 1.282 lei, cele mai mari valori inregistrandu-se in intermedieri financiare (3.760 lei), iar cele mai mici, in prelucrarea lemnului si a produselor din lemn si pluta, cu exceptia mobilei (697 lei).
Salariul net la nivel de judet este în crestere.
Pe de alta parte, castigul salarial mediu net a fost de 1358 lei, in usoara crestere fata de luna precedenta cu 3 lei.
Cele mai afectate sunt chiriile apartamentelor vechi, in timp ce pe segmentul de locuinte noi sunt usoare cresteri, potrivit portalului analizeimobiliare.net. ... GARSONIERE Chiria medie pentru o garsoniera din Capitala este de 247 de euro, potrivit statisticilor imobiliare.net.
Ca si cum terminase toti hotii din tara si ramasesera de bagat dupa gratii tinerii care, in putinul timp liber pe care il au, isi trag o melodie de pe net sau un filmulet la care se uita impreuna cu familia, IGP-ul s-a hotarat sa bage spaima in utilizatorii de net care se si vedeau de acum cu politistul batand la usa.
Noua oferta triple-play (telefonie, TV, net) a companiei este formata din trei pachete, cu tarife de 13, 16 si 19 euro (fara TVA).
Java & .NET - Structured data in Unstructured times 9 iunie - Virtualized: ... Java & .NET - Structured data in Unstructured times, care cuprinde 2 track-uri de continut: unul dedicat limbajului Java si unul platformei.NET.
REALITATEA.NET: ... Armata turca sustine ca a preluat controlul puterii, intr-un comunicat oficial, citat de Realitatea TV. ... REALITATEA.NET
Premierul Emil Boc este invitat, la aceasta ora, la Realitatea TV. ... Editia speciala poate fi urmarita pe REALITATEA.NET/LIVE. ... Contactat de REALITATEA.NET insa, liderul grupului PDL din Parlamentul European a dezmintit scenariul, asigurand, de altfel, că
Articolul integral il gasesti pe problemesex.ro. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/numerologie-ce-parteneri-ti-se-potrivesc-in-functie-de-data-nasterii_1257968.html#ixzz2dIOPFxv2 Follow us: @realitatea on Twitter
REALITATEA.NET: Gusa, la Realitatea TV:
B365.realitatea.net informeaza : ... "Bulevardul Uranus va fi in forma de pisu’ boului" Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca Hala Matache din zona Buzesti nu va fi nici demolata, nici mutata din loc, traseul Bulevardului Uranus fiind deviat prin fata actualei cladiri.
Catalin Striblea s-a dus la Willbrook sa stea de vorba cu Sergiu Toader, venit pentru o luna la Realitatea lui Elan.
google-analytics.com