Cautare

3167 de rezultate pentru "realitatea net" (3.09 secunde)
Circa 57,2% dintre gospodariile de romani nu pot face fata cheltuielilor cu venitul total net realizat lunar, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica (INS).
Salariul mediu net a fost in iulie de 842 de lei, cu 7 lei, respectiv 0,2%, mai mare decat in luna anterioara, a anuntat ieri Institutul National de Statistica (INS). ... In iunie, salariul mediu net a fost de 835 de lei.
S-a modificat plafonul maxim de venit net lunar pe membru de familie, crescand de la 310 RON pana la de 500 RON.
În 2007, societatea a avut un profit net de 106,45 milioane de lei, dintre care 45,25 milioane de lei îi va oferi ca dividende actionarilor, iar 61,19 milioane de lei vor fi folosite ca surse proprii de finantare a investitiilor din acest an.
Câstigul salarial mediu net al românilor a crescut cu 24,4% în intervalul iunie 2007 - iunie 2008, pâna la 1.273 de lei (348 de euro), ritm superior celui din lunile anterioare, pe fondul avansului rapid al salariilor în industrie si în unele servicii, a informat marti Institutul National de Statistica (INS).Fata de luna mai, câstigul salarial mediu net a crescut în iunie cu 25 de lei (2%).
Diferentele dintre salariul mediu net din companiile private si salariul mediu net la nivel national, stabilit de Institutul National de Statistica, s-au redus in acest an fata de 2007, cele mai mari discrepante mentinandu-se la nivelul managementului firmelor, potrivit PricewaterhouseCoopers (PwC).
Adevarul Holding pregateste lansarea Adevarul TV, care emite online pe adevarultv.net, si a Click FM Trustul de presa Adevarul Holding pregateste lansarea online a Adevarul TV, care in prezent emite in regim de proba pe adevarultv.net, si a Click FM, televiziunea si radioul detinute de Dinu Patriciu urmand sa emita on-air si in FM cel mai probabil pana la sfarsitul acestui an, relateaza Mediafax.
Realitatea.net informeaza ca 4 senatori isi vor anunta in plenul Senatului de luni 5 martie 2012 demisia din PDL si trecerea la USL Senatorul PSD Ioan Chelaru a declarat, pentru REALITATEA.NET, ca 4 parlamentari ai PDL si-au negociat intrarea in PSD.
B365.realitatea.net infoirmeaza : ... Insa, aceasta demisie poate fi doar fictiva pentru ca Vanghelie nu va putea demisiona cu acte din randurile social-democratilor fiindca si-ar pierde mandatul de edil, potrivit legii, scrie Realitatea.net. Surse social-democrate au declarat, pentru Realitatea.net, ca Vanghelie are o problema in sondaje.
REALITATEA.NET: ... REALITATEA.NET s-a gandit sa arunce o privire spre cateva momente interesante din cariera lui "Il Luce", cele mai multe frumoase, si sa va provoace la un test online cu 10 intrebari.
REALITATEA.NET: ... Mihai Stanescu, in varsta de 78 de ani, s-a retras din activitatea creatoare si de pe scena publica in urma cu trei ani si jumatate, dupa cum a declarat pentru Realitatea.net fiica artistului, Daiana Stanescu. ... REALITATEA.NET)
Realitatea.net informeaza: Culisele interviului Realitatea TV cu Julian Assange. Julian Assange a primit echipa Realitatea TV la un conac, in Ellingham Hall, undeva la 200 de kilometri distanta de Londra.
Realitatea.net informeaza: ... Zeci de tineri sunt resuscitati in mijlocul strazii, informeaza Realitatea TV. ... Din primele informatii, ar fi circa 88 de persoane ranite, a transmis corespondentul Realitatea TV, Raul Giuglea. ... Potrivit unor surse Realitatea TV, clubul nu avea autorizatie de la pompieri.
Intre altele, tot mai multe persoane se arata convinse ca Universul in ansamblu, dar si atomii sau obiectele din preajma noastra arata de fapt cu totul altfel decat le vedem, realitatea fiind de fapt o imensa, atotcuprinzatoare holograma.
Cristoiu face o analiza, in ziarul Ring a capcanei in care a cazut Basescu la Realitatea TV. Intr-un interviu acordat unui ziar central, Traian Basescu sustine ca in emisiunea de la Realitatea TV s-a dus intr-o emisiune-capcana.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca va renunta definitiv la print, insa va continua sa investeasca in media electronica, urmand ca trustul Realitatea - Catavencu sa lanseze anul viitor trei televiziuni in Republica Moldova, Ungaria si Serbia.
Anca Florea, fosta prezentatoare a emisiunii Revista presei de la Antena3, realizeaza, din 8 martie, un talk-show la Realitatea FM. Emisiunea se numeste Realitatea Romaneasca si este difuzata, de luni pana vineri, pe tronsonul 13:00-14:00, informeaza Gabriel Ionita, directorul postului Realitatea FM, pentru paginademedia.ro.
Dintre televiziuni, cele mai multe amenzi au fost date postului Antena 3 (17 amenzi in cuantum de 212.000 lei), in timp ce Realitatea a fost amendata de 13 ori in cuantum de 149.000 lei, iar OTV a primit 13 amenzi in cuantum de 440.000 lei.
Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, care va fi difuzata din 20 mai, in fiecare duminica, la Realitatea TV, o televiziune detinuta de fostul sot al vedetei, Elan Schwartzenberg.
Castigul salarial lunar mediu net pe economie era de 157 de dolari, calculat la rata madie anuala de 21,56 lei pentru un dolar (cursul nu fusese liberalizat - n.r.).
google-analytics.com