Cautare

24 de rezultate pentru "reader s digest" (6.53 secunde)
Sambata, nu s-a schimbat decat presedintele PRM: ... Sa nu uitam ca este vorba de un partid care s-a confundat, inca de la inceputuri, cu fondatorul si conducatorul sau, Vadim Tudor.
Purtatorul de cuvant al PNL a precizat ieri ca in acest moment pentru liberali nu sunt prioritare alegerile anticipate. “Pe agenda PNL nu figureaza tema alegerilor anticipate, ci realizarea programului de guvernare.
Candidatul Partidului Alianta Socialista, Emil Giurgiu, s-a retras ieri din cursa pentru Primaria Capitalei, cu doua zile inainte ca Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti (BEM) sa definitiveze lista de candidaturi.
Mircea Geoana, membru in Comisia pentru integrare europeana, considera ca Tratatul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana ar trebui sa fie supus unui referendum popular, aceasta fiind o obligatie din punct de vedere politic.
Acesta sustine ca asa ceva nu s-a mai intamplat in trecut, ca trei-patru zile inaintea unor alegeri, a unora foarte importante pentru Romania, Comisia Europeana sa fie in pozitia sa ia o decizie de importanta strategica pentru raporturile dintre Romania si UE.
"Sunt un om absolut normal, la fel ca toti ceilalti, care in ultimii 14 ani a fost nevoit sa poarte costum si cravata mai des decat si-ar fi dorit, dar acest lucru s-a datorat faptului ca am vrut sa ii reprezint pe romani cu demnitate.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ieri ca nu aproba criticile referitoare la participarea sa in campania electorala. "Nu inteleg aceasta nervozitate a unora in legatura cu participarea mea la campanii electorale.
Prin ordin al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, secretar de stat Razvan Tiru, la conducerea Directiei Sanitar Veterinare Satu Mare a fost numit dr.
Deputatul PPRM Nati Meir, in calitate de membru al Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte si Problemele Minoritatilor, il viziteaza astazi in Penitenciarul Rahova pe fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.
De fiecare data s-a dat cu puterea. ... s-a bagat si el la taranisti. ... Normal, a semnat imediat o cerere de intrare in PSD, unde s-a remarcat prin servilism si obraznicie. ... Schimbarea la fata si ultimul "tun” Dupa iesirea de la guvernare a PSD, Chindlea s-a orientat rapid.
Licitatie cu cintec Prefectura Dolj a organizat, pe 5 noiembrie 2004, selectia de oferte pentru tiparirea buletinelor de vot, la care s-au prezentat mai multe firme, printre care SHOPING MARKET SRL, EUROPAPER SA si SC MEDIA SUD MANAGEMENT SA.
Liderii celor doua aliante s-au inscris intr-o intrecere neoficiala a jocurilor de cuvinte, incercand sa "dezlege" cu creionul si cu guma de sters rebusurile, integramele si anagramele inspirate din denumirile UN PSD+PUR si D.A.
Printre altele, in respectivul fluturas se arata ca intre anii 2000 - 2003 s-a implementat Sistemul Meteorologic Integrat National, investitie de 55 milioane dolari, ca au fost realizate 14 depozite de deseuri si trei incineratoare de deseuri periculoase, pentru ca spre final sa se mentioneze ca "in perioada 1997 - 2000 nu a inceput nici un proiect de finantare europeana ".
Traian Basescu, candidatul la Presedintie al Aliantei D.A., considera ca doar o confruntare intre el si Adrian Nastase este utila electoratului, dar ca acest lucru nu-i convine acestuia.
Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul PSD Tudor Mohora, si-a aratat surprinderea fata de lipsa de vizibilitate a Opozitiei in discutarea bugetului de stat pentru 2005 si a bugetului asigurarilor sociale.
Ruptura s-a produs datorita divergentelor privind acordarea cetateniei duble pentru maghiarii din alte tari. Coalitia guvernamentala socialist-liberala este impotriva solutiei propuse initial de Uniunea Maghiarilor de Pretutindeni.
Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintie, s-a aflat, sambata si duminica, in turneu eletoral prin judetele Vrancea si Constanta.
Vioi ca un tanar UTC-ist proaspat insarcinat de partid cu o functie de raspundere, presedintele Ion Iliescu opinteste din greu la campania electorala a partidului de guvernamant.
Conducerea Camerei Deputatilor a trimis Comisiilor juridice reunite spre avizare solicitarea premierului Calin Popescu-Tariceanu de modificare a listei Guvernului, aprobata prin hotarare a Parlamentului, in sensul desfiintarii functiei de ministru delegat pentru coordonarea Autoritatilor de Control.
google-analytics.com