Cautare

90 de rezultate pentru "ratb" (2.94 secunde)
Proiectul centurii feroviare a Capitalei urmeaza sa fie dezvoltat de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) si vizeaza realizarea unor puncte intermodale si de transfer de calatori intre operatorii CFR Calatori, Metrorex si Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB).
Bucurestenii vor avea din pasaj acces la metrou si la statiile RATB de la suprafata. Conform studiului de fezabilitate, in pasaj va fi amenajat un spatiu multifunctional, unde ocazional vor fi organizate spectacole de teatru experimental, expozitii, stand-up comedy, muzica folk, proiectii de filme sau diverse evenimente.
Pentru a facilita accesul doritorilor la hiperparcul de distractii, dezvoltatorii intentioneaza sa introduca, din 2013, o statie de tren, Halta Sabarul, care sa faca legatura intre Gara de Nord si Divertiland, dar si sa solicite prelungirea unor linii de autobuze RATB, care sa-i aduca pe vizitatori cat mai aproape de parc.
A fost realizata, aproape in totalitate, si structura de rezistenta a pasajului pietonal care va subtraversa Soseaua Kiseleff, asigurand legatura intre terminalul RATB si Parcul Herastrau.
Potrivit expunerii de motive, prin dotarea RATB cu un numar maxim de 100 de autobuze urbane electrice, cu podea total coborata, care vor fi dotate cu baterii de acumulatori si baterii de supercapacitori, se va realiza reducerea noxelor in centrul municipiului Bucuresti, deoarece autobuzul electric este zero emisii poluante si, de asemenea, tractiunea electrica ofera un mers silentios, fara socuri la demaraj si la franare si, practic, se reduc zgomotul si vibratiile in zona centrala, se va asigura cresterea calitatii, respectiv aplicarea planului de calitate a aerului, conform Planului de Mobilitate Urbana Durabila si reducerea impactului asupra mediului prin aplicarea acestui obiectiv operational.
In 17 septembrie, ADTPBI a semnat cu operatorul bucurestean de transport STB SA (fosta RATB) contractul de delegare a serviciului public de transport local de calatori.
De acolo, cei 1.200-1.300 de fani vor ajunge la National Arena cu autobuze RATB puse la dispozitie de primarie ' Suporterii maghiari vor fi dusi direct in zona rezervata lor langa National Arena.
Purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Constantin Tobescu, a declarat, pentru Mediafax, ca pentru transportul fanilor unguri au fost alocate 14 autobuze, in functie de necesitati urmand sa fi puse la dispozitia autoritatilor si alte mijloace de transport din parcul auto al institutiei.
Spatiul de 5000 de metri patrati in care se desfasoara Santa Claus Kingdom este amplasat pe Soseaua Pipera, in incinta Atlas Business Center - se poate ajunge cu metroul (statia Aurel Vlaicu) si RATB (autobuzele 112 si 135).
Si RATB sustine cu difuzari pro-bono acest spot care ruleaza in 500 de autobuze din Capitala, permitand astfel cainilor sa predea lectii de comportament rutier pentru cel putin 500.000 de calatori zilnic.
- linii RATB: 105, 131, 331, 330, 335 - pana la ora 23.00, iar dupa ora 23.00, linia N113;
Consilierul liberal Ciprian Ciucu a apreciat ca proiectul venit in campania electorala este menit sa castige bunavointa ziaristilor si a sugerat ca jurnalistii sa beneficieze de gratuitate pe RATB.
- Festival organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Teatrul Ion Creanga - Recomandat de Europa FM - Avizat pentru scoleri de ItsyBitsy FM - Dat la gazeta de AGERPRES, Blitz TV, Bucurestii vechi si noi, Business Review, Jurnalul National, Observatorul Cultural, RATB, Sapte Seri, Ziarul Metropolis - Monitorizat de conasii de la mediaTRUST.
Campania se va desfasura pe tot parcursul lunii martie si va fi vizibila in mijloacele de transport in comun bucurestene (RATB, metrou), precum si in multe dintre cladirile de birouri din Capitala.
Constantin Tobescu, purtator de cuvant RATB, adauga ca barbatul a traversat prin spatele unui tramvai, fara sa vada ca, pe sensul opus, circula un alt tramvai, care l-a acrosat.
Daca ai ghinionul sa te intorci de la serviciu seara, cu RATB-ul, risti foarte mult, si asta in special daca esti femeie.
Campania FABC va fi sustinuta si de RATB, prin intermediul celor 500 de autobuze care vor purta mesajul "Castiga timp!
Avand in vedere finalizarea lucrarilor din prima etapa de constructie a Diametralei Buzesti - Berzei - Uranus, incepand cu data de 13.01.2014, ora 05.00, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va relua circulatia pe liniile din zona, astfel:
Campania organizata in acest an de Federația Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) și Liga Romana de Cancer se bucura de o imagine cu un impact vizual puternic, care va fi afisata pe panouri outdoor in București, Iași, Brasov si Cluj, precum si pe autobuzele RATB de pe liniile:
Gandul: Cinci linii de autobuz din Capitala circula in noaptea de Inviere la catolici Cinci linii de autobuz din Capitala circula in noaptea sambata spre duminica, cu ocazia Pastelui Catolic, pentru preluarea credinciosilor care participa la slujba de Inviere.
google-analytics.com