Cautare

90 de rezultate pentru "ratb" (2.75 secunde)
RATB: 10 linii de noapte vor fi reorganizate Potrivit Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), incepand de vineri, 10 linii de noapte ale transportului in comun vor fi reorganizate a anuntat. ... • Linia N103 va functiona intre ,,Complex RATB Titan" si ,,Zetari", pe traseul: ... Complex RATB Titan-Pod Timpuri Noi-Zetari".
amosnews / RATB mareste tarifele si elimina gratuitatile pentru pensionari RATB cere Consiliului General sa aprobe majorarea tarifelor pentru transportul in comun, de la 1,3 la 2 lei calatoria si de la 50 la 75 de lei abonamentul lunar, dar si acordarea gratuitatii doar pentru pensionarii a caror pensie nu depaseste 1.500 de lei.
Cum fura RATB pe fata (Autor : Luiza Moldovan) Acum cativa ani am facut un reportaj cu controlorii RATB. ... controlorii RATB isi fac datoria cu asupra de masura.
RCA-ul, taxa auto si biletele RATB. ... RATB • Tot in acest an sunt asteptate majorari substantiale la serviciile de transport.
Cu o luna inainte de intoarcerea autobuzelor supraetajate pe strazile Capitalei, RATB a creat o pagina speciala de internet pentru traseul turistic. ... In plus, RATB a creat si un video de prezentare a liniei turistice si o galerie foto.
RATB reintroduce linia turistica Bucharest City Tour Incepand cu 1.05.2013, RATB reintroduce autobuzele double deckerpe linia turistica Bucharest City Tour. ... Kiseleff si Piata Presei, potrivit RATB.
RATB infiinteaza statia de autobuze Piata Sudului, din 28 iulie 2017.
implementarea in 2012 a biletului unic pe RATB si Metrorex. ... Autoritatea va fi un ordonator tertiar de credite, o sa colaboreze cu institutii precum RATB, Metrorex, CFR sau companii care opereaza trenuri regionale", explica Adrian Crit.
RATB se afla in coordonarea Consiliului general, ai caror reprezentanti fac parte din Consiliul de Administratie al RATB, si deci sunt direct implicati si raspunzatori de conducerea executiva si modul in care se desfasoara activitatea de management.
Benzi unice pentru RATB vor fi amenajate si pe strazile Occidentului si Gh Manu, dar si itre Bd. ... Potrivit unui studiu realizat de Search Corporation pentru Primaria Capitalei vor fi amenajate benzi pentru autobuzele RATB pe urmatoarele strazi:
De Sfantul Dumitru, Primaria Capitalei te invita la plimbare cu tramvaiul de epoca Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) reinvie vremurile de altadata, oferindu-le bucurestenilor Parada tramvaielor de epoca, eveniment social-cultural organizat cu ocazia sarbatorii Sfantului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucurestiului.
RATB va face o ancheta interna pentru a stabili daca soferul se face vinovat de producerea accidentului.
Chisinau, precum si pe Soseaua Iancului RATB: toate liniile RATB ale caror trasee trec prin zona inchisa traficului auto vor fi deviate. ... Autobuzele respective sint puse la dispozitia fanilor gratuit, de catre RATB, si vor fi pazite permanent pe timpul finalei.
De asemenea, programul va fi afisat si pe site-ul RATB. ... Elevii si studentii beneficiaza de o reducere de 50% daca au abonament RATB.
In noaptea de Anul Nou 2016 (31.12.2015/01.01.2016), Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) va asigura circulatia calatorilor pe doua linii de tramvai si 16 linii de autobuz.
Pentru a veni in sprijinul calatorilor si pentru a creste gradul de constientizare asupra necesitatii achitarii calatoriei, incepand de vineri, 7 iulie 2017, Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a initiat un proiect-pilot privind schimbarea partiala a procedurii de control, in sens preventiv, anunta RATB.
Cristina Macuc) Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a anuntat ca a reluat, la 1 iunie 2018, serviciul liniei turistice Bucharest City Tour (tip Hop-On-Hop-Off) cu 4 autobuze double-decker.
Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atanasoaei, a lansat astazi o campanie de informare in privinta consecintei votului multiplu, iar mesajele campaniei vor fi difuzate sau afisate in oras, in mijloacele de transport RATB sau la metrou, precum si in centre comerciale sau localuri.
Seful de la RATB este consilierul doamnei Elena Udrea, seful de la RADET este de la PNG, aliat cu PDL-ul.(...) Daca domnul Basescu credeti ca vrea sa starpeasca acele mafii sa fim seriosi, sunt ale lui, cum sa vrea sa le starpeasca?
euro produs la Arad Astra Vagoane Arad in colaborare cu RATB a prezentat tramvaiul Imperio, al carui pret este de aproximativ 2 milioane euro.
google-analytics.com