Cautare

161 de rezultate pentru "rasa" (3.76 secunde)
rasa, nationalitate, etnie, limba, religie, categorie sociala, convingeri, sex, orientarea sexuala, varsta, handicap, boala cronica necontagioasa, infectare HIV, apartenenta la o categorie defavorizata, precum si orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrangerea, inlaturarea recunoasterii, folosintei sau exercitarii, in conditii de egalitate, a drepturilor omului si a libertatilor fundamentale sau a drepturilor recunoscute de lege.Toate acestea se regaseau in domeniul politic, economic, social si cultural sau in orice alte domenii ale vietii publice.
Cainele are doua luni si e rasa Bichon. Il cheama Benji si e foarte frumos. Baietelul de 8 ani al doctoritei plange acum dupa catel, mai ales ca acesta era foarte afectuos si frumos.
Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 min., dupa care se inghite cu apa.
Mentineti-va greutatea normala Toti oamenii care traiesc mult, indiferent de rasa, nationalitate sau sex, au un lucru in comun: niciunul nu este supraponderal.
Poate ca ar vrea sa arda etapele, sa se urce bunastarea pe ei gramada, sa aiba nu drepturi si obligatii, intr-o democratie, ci privilegii, intr-o tiranie, in care ei sa fie din rasa stapanilor.
O alta rasa, mai rar raportata dar totusi destul de raspandita, sunt nordicii sau blonzii, cu infatisare perfect umana dar inalti de 2,10 - 2,30 metri, cu plete lungi, adesea albe, ochi albastri, verzi sau caprui, imbracati de obicei in robe albe pana la glezne.
Desigur, toate aceste preparate trebuie sa aiba obligatoriu un gust delicios, pentru a fi pe placul pacientului. Catelul Snubu este un superb exemplar din rasa Limier Bavarez.
Cat timp o sa fim constienti de potentialul nostru, dar si de faptul ca suntem doar pioni intr-o partida in care regii, reginele, caii de rasa si nebunii si-au adjudecat locul pe tabla de joc.
De altfel, hidrocentrala a fost si motivul pentru care insula Adakalleh a fost rasa de pe harta Romaniei, cu toate ca pe ea se aflau vestigii inestimabile ale trecutului multimilenar, iar parfumul oriental al asezarii turcesti de pe insulita sugera vizitatorului atmosfera inconfundabila a Bosforului.
Toata suprafata tarii a fost rasa de puhoaie, zeci de oameni au fost luati de diluviu, localitati intregi au disparut de pe harta, poduri, sosele si drumuri au disparut ca si cum nu ar fi existat.
de rasa, sunt de import englezesc, fiind astfel incalcat dreptul de proprietate intelectuala. C-o fi, n-o fi asa, noi le sugeram pesedistilor sa aplice o mica modificare si sa adopte, in loc de cocori, o pasare mai neaosa, mai mioritica, un cocostrut de exemplu.
Ar fi total neadevarat si inspirat din filme de duzina, ar insemna sa raspundem cu aceeasi moneda unui articol dintr-o fituica italiana care ne-a desfiintat pe noi romanii, apreciind ca romanii sunt "rasa cea mai violenta, periculoasa, capabila sa ucida pentru un pumn de maruntis".
Verdictul dat de presedintele Traian Basescu, inainte ca prima informatie despre presupusa colaborare a lui Vosganian cu Securitatea, trebuie sa se fi bazat si pe altceva decat pe instinctul de politician de rasa.
Ei trebuie sa-si aminteasca faptul ca, daca partidul va fi de clasa, social, va creste; daca va fi de rasa, atunci va pieri". Ceea ce s-a si intamplat.
Antiromanesc, anticrestin, antiuman la urma urmelor, pentru ca, vrea sau nu vrea Domnia Sa, omul este o creatie a divinitatii, de orice religie ar fi, de orice nationalitate, culoare, rasa sau sex, orientare sexuala sau spirituala.
Aproape 4.000 de caini din rasa Beagle au nevoie de o casa noua dupa ce au fost salvati in urma celei mai mari operatiuni de salvare a cainilor care a avut vreodata loc in SUA, scrie BBC.
Fie ca-i vorba despre pisici de companie, caini de rasa sau chiar maidanezi, romanii se ingrijesc de necuvantatoare, le tin in case sau la bloc, le hranesc si le trateaza ca pe un adevarat aproape.
Am circulat aseara printr-o zona proaspat "rasa" de sine si diferenta nu a fost extraordinar de mare. Intr-adevar, n-am stat cu teama ca imi zdruncin masina si cauciucurile, dar aglomeratie tot a fost.
Descoperire socanta pentru proprietarii unei paduri dintr-o localitate din Maramures.O mare parte din padurea pe care o aveau, a fost pur si simplu rasa de pe suprafata pamantului.
Din primele investigatii a rezultat ca POPESCU MIHAI locuia de ceva vreme singur si se ocupa cu cresterea cainilor de rasa.
google-analytics.com