Cautare

161 de rezultate pentru "rasa" (2.93 secunde)
cotizati la fondul scolii pentru ca institutia sa cumpere pisicute de rasa pentru toti elevii; 5. petreceti atat de mult timp acasa cu pisicile incat nu mai stiti cum arata centrul orasului;
Diagnosticul "loveste" una din 7 femei, fara deosebire de varsta, rasa sau nivel social. Aspectul pozitiv al acestui "flagel" modern este faptul ca peste 80% dintre persoanele interesate pot fi complet vindecate de boala printr-un tratament corect multidisciplinar.
Protectia PSI Calea Reconectarii Divine Authored by Anca Bogdan DESPRE CREATIE, IERARHII SPIRITUALE, PROTECTIE PSIHO-ENERGETICA, PRACTICI DE MEDITATIE & SISTEME ENERGETICE DE EVOLUTIE SPIRITUALA "Protectia Psi - Calea Reconectarii Divine" reprezinta o serie de informatii din domeniul Cosmogenezei si Ierarhiilor Spirituale, de procedee si metode de lucru pentru meditatie si protectie psiho-energetica, menite sa-i ajute si sa-i ghideze pe cei interesati de domeniul spiritualitatii si care cauta sa inteleaga rolul nostru ca rasa umana, in cadrul Creatiei lui Dumnezeu UNUL." Protectia Psiho-energetica este capacitatea de proiectie mental-magnetica a unui Spirit intrupat, in scopul de a se proteja pe sine sau de a proteja alte entitati, spatii, obiecte, impotriva unor agresiuni energetice venite din partea unor emitatori - Spirite intrupate sau destrupate, Entitati malefice sau Aparate psihotronice." DIN CUPRINS:
Afecteaza 1-3% din populatie, in general fiind mai frecvent la rasa alba, mai ales in Europa si America de Nord.
Inspirata de valori crestine, fundatia lucreaza cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen.
sex, varsta, rasa, conformatie corporala, antecedente familiale, prezența anumitor afectiuni (diabet, artrita reumatoida, dereglari hormonale). • cauze care pot fi controlate:
Magazin: Intalniri cu umanoizi stranii (Autor: DAN D. FARCAS) (Continuare) O petrecere de nepamanteni La Teresopolis, statul Rio de Janeiro, Brazilia, in seara zilei de 12 ianuarie 2011, indata ce a disparut lumina zilei, martorul intamplarii a auzit mai multe zgomote, venind din diferite directii, din jurul casei sale.
Magazin: Intalniri cu umanoizi stranii (Autor: DAN D. FARCAS) (Continuare) O petrecere de nepamanteni In urmatorii doi ani, Tony nu a mentionat incidentul nimanui, presimtind ca nimeni nu-l va crede.
Magazin: Intalniri cu umanoizi stranii (Autor: DAN D. FARCAS) In ianuarie 2015, Dave Hodrien, presedintele Grupului OZN din Birmingham, a facut publica o interesanta intalnire cu un umanoid de tip reptilian.
Una din principalele consecinte ale luptei anti-apartheid a fost castigarea democratiei, care asigura dreptul fiecarui cetatean sud-african, indiferent de rasa, gen, religie, educatie, profesie, etc., de a vota si a fi votat in Parlament si in Guvern.
Ei sunt parte dintr-o interactiune cu rasa umana, pe care au desfasurat-o de-a lungul timpului, dar sunt parte si din musamalizarea acestei interactiuni.
O pozitie care nu e noua in Europa din partea unui popor care se crede rasa superioara, toate celelalte popoare neavand nici dreptul sa miroasa nemtilor ciubotele.
Asociatia pentru Educatie pentru Leadership se adreseaza copiilor si tinerilor de orice etnie, rasa cu sau fara dizabilitati, grupurilor vulnerabile, profesorilor si parintilor.
Indiferent de sex, rasa, locul unde locuiti, daca mancati frecvent alimente tipice bucatariei din sud, trebuie sa fiti constienti asupra riscului major de boli cardiovasculare si de nevoia de a va modifica obiceiurile alimentare, estimeaza doctorul epidemiolog James Shikany, coordonatorul studiului.
Dupa ce Stephen Hawking a avertizat, anul trecut, ca o vizita extraterestra ar fi acelasi lucru cu sosirea lui Columbus in America, intamplare nu prea fericita pentru nativii americani”, expertii spun ca ar trebui transmise extraterestrilor cat mai multe informatii, astfel incat acestia sa poata invata despre rasa umana si astfel primul contact sa fie unul fara incidente.
A a asigurat paza si protectia Targului Sporturilor si Activitatilor Recreative si de Dezvoltare Personala, organizat de Asociatia Educatie pentru Leadership - Ed4Lead, eveniment adresat copiilor si tinerilor de orice etnie, rasa cu sau fara dizabilitați, grupurilor vulnerabile, profesorilor si parintilor;
MAGAZIN: Opinii despre extraterestrii reptilieni (Autor: DAN D.
Fiecare copil are dreptul la cea mai buna ingrijire medicala, psihologica si sociala, indiferent de tara de origine, rasa, statut financiar sau clasa sociala.
Specialitatile Elcomex Agroindustrial, comercializate sub brandurile LactIQ si Zana, sunt produse din lapte colectat zilnic de la capre de rasa franțuzeasca, crescute in Dobrogea (zona Constantei), au origine controlata si sunt recomandate de Asociatia BIO Romania, ca fiind 100% NATURALE (nu contin conservanti sau alti aditivi).
Sub incidenta conventiei intra femei si fete din orice mediu social, indiferent de varsta, rasa, religie, origine sociala, statut de migrant sau orientare sexuala.
google-analytics.com