Cautare

161 de rezultate pentru "rasa" (2.89 secunde)
Primavara aceasta, persoanele interesate sa achizitioneze pui de rasa cu scopul de a-i creste au avut surpriza de a cauta in zadar.
In hotararea aprobata de Guvern se prevede ca statul va suporta 50% din valoarea pretului de achizitie a unui numar de juninci cuprins intre 11 si 20 de capete, dar nu mai mult de 2.000 de lei pe cap de animal.
Totusi, dupa vizita, acestia trebuie sa intocmeasca un raport prin care evalueaza serviciile oferite de angajati (amabilitate, serviabilitate), integritatea (verifica daca sunt respectate politicile si procedurile companiei), daca angajatii fac discriminari intre clienti pe criterii de rasa, varsta, statut social sau religie.
Subventionarea de catre stat a cumpararii de animale de rasa nu s-a dovedit prea inspirata. Potrivit Agentiei NewsIn, desi multi fermieri au vrut sa beneficieze de acest ajutor, au constatat ca nu gasesc animale care sa se incadreze in criteriile de performanta cerute de M0inisterul Agriculturii.
Potrivit lui Van, fermierii romani au adus din import pasari de rasa, dar acestea sunt parintii puilor care au fost luati in calcul in cazul acestui top.
Finetea acestei ciocolate se datoreaza faptului ca este produsa din lapte de vacuta de rasa zimenthal, care traiesti in Alpi.
Pentru caini, asigurarea este valabila numai pentru cei de rasa cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 7 ani, animale de companie sau de paza si protectie.
Potrivit lui Bartha, exista un proiect legislativ de infiintare a unei companii nationale a cailor de rasa, care sa preia hergheliile aflate in administrarea Romsilva.
De exemplu, pentru crearea Merinosului de Palas a fost nevoie de aproape 80 de ani de incrucisari atent urmarite, pentru ca in final, in 1962 aceasta rasa ovina sa fie inregistrata si omologata la nivel international.
comercializarea cainilor si pisicilor de rasa - 4.700 de lei; croitorie - 7.400 de lei; geamgiu - 5.600 de lei;
Daca anul trecut, Aeroportul International "Henri Coanda" (AICB) a achizitionat sase caini din rasa Border Collie, folositi pentru alungarea ciorilor care pun in pericol siguranta zborurilor, reprezentantii Aeroportului "Mihail Kogalniceanu" din Constanta intentioneaza sa achizitioneze cateva tunuri cu propan pentru alungarea zburatoarelor.
Cel de-al treilea premiu, o bicicleta BMW, a fost castigat de Sebastian Rebreanu, din Cluj Napoca, care a postat filmul denumit "Rasa Homo indooris".
De altfel, cum suntem o rasa obedienta fata de cei din Vest, nu am putut sa nu remarc steagurile Italiei si Spaniei, ridicate in semn de ofranda constructorilor.
La intrarea in fabrica, a fost intampinat de doi cani din rasa elvetiana Saint Bernard care pazeau cu strasnicie borcanele cu magiun proaspat iesite de pe linia de productie, aratandu-se extrem de incantat de aceasta legatura simbolica intre traditiile din tara sa si cele romanesti.
Cele peste 500.000 de capete din rasa Baltata romaneasca le vor aduce fermierilor romani venituri de peste de o jumatate de miliard de euro.
- Va rog sa continuati descrierea peisajului eco¬no¬mic romanesc de azi, la 25 de ani de la ras¬tur¬narea dictaturii de dezvoltare.
E adevarat ca poate sunt asa pentru ca suntem albi si vad extrem de rar rasa asta", spune sportiva.
"Minunat loc, la margine de oras, intre nechezatul cailor de rasa si ciripitul pasarilor. Zgomotele roz ale naturii completate de confortul serviciilor de multe stele", scrie deputata pe pagina sa de Facebook.
Omenirea va deveni astfel o rasa a masinistilor" 16. "Chiar si asa, omenirea va suferi grav de boala plictiselii" 17.
Pana in 2020, jumatate din rasa umana va trai in tari unde natalitatea va scadea sub rata mortalitatii si prin urmare populatia va scadea.
google-analytics.com