Cautare

161 de rezultate pentru "rasa" (2.88 secunde)
Acestia au adus zilele trecute berbeci de samanta din Germania, hotarati sa obtina o noua rasa. ... Cei 244 de berbeci din rasa Cap negru german au fost adusi la Sibiu de la Berlin.
Universe at War Earth Assault este un nou joc din genul RTS, creat de studiourile Petroglyph (cei care au realizat si Star Wars Empire at War).Actiunea se desfasoara în anul 2012 (deci în viitorul foarte apropiat), când o rasa extraterestra, denumita Hierarchy, vine pe Pamânt cu gândul de a mina toate resursele disponibile.
El a zis, totusi, ca nu ar trebui sa ne temem ca robotii vor anihila rasa umana. Horvitz crede ca oamenii nu vor pierde controlul si ca vom avea o multime de beneficii datorita robotilor destepti.
Flavian Crizboi, purtatorul de cuvant al RPG Security si logodnica sa, si-au marit familia cu un nou membru, un catel, din rasa beagle, in varsta de 6 luni, absolut adorabil, pe nume Freddie.
Castigatorii bineinteles ca au aflat de vrajile (nu tocmai benefice pentru ei) facute de Atlanti (si platite cu nave si tehnologie interzisa la "export" si acum), si au venit sa se razbune pe aceasta rasa minuscula dar avansata si tupeista.
El considera ca fiintele cu care s-a confruntat sunt "acea rasa extraterestra" descrisa in literatura ufologica ca "inaltii blonzi", despre care "se spune ca este rasa cea mai benefica".
Rasa - este intalnit mai frecvent la rasa neagra decat la cea galbena sau alba. • Ereditatea - riscul este de doua-trei ori mai mare pentru cei care au in familie rude de gradul I (tata, frate) cu cancer de prostata.
Uneori - spunea ea - ei injecteaza oamenilor virusuri care pentru rasa lor sunt letale, dar pentru noi nu; ... A adaugat apoi ca vizitatorii cenusii sunt o rasa care, spre deosebire de noi, nu are sentimente.
Isi poate oare imagina cineva cu adevarat - se intreaba el - ca o rasa atotputernica de fiinte, venind dintr-un sistem solar indepartat, sau dintr-o alta galaxie, ar avea vreodata nevoie de un pact pentru a-si atinge obiectivele?
Prima este ca, daca reptilienii sunt dinozauri inteligenti, ei au evoluat din dinozauri aici, pe planeta Pamant, intr-un mod separat de rasa umana.
FARCAS) In folclorul din jurul fenomenului OZN, un loc din ce in ce mai popular il ocupa reptilienii, o presupusa rasa extraterestra, inclusa adesea in ralatarile celor care spun ca au trait intalniri de gradul III sau IV.
Acest preparat din carne de porc de rasa tipica Nero di Nebrodi reprezinta istoria unei firme care, de trei generatii, conserva dragostea pentru familia, pasiunea pentru munca, dar si imaginea de personalitate puternica.
Aceasta noua era a profundelor transformari ar putea sa fie pentru rasa voastra o perioada de iubire, bunavointa, mare pace si evolutie, cu conditia ca aceia care va conduc, unii dintre ei din umbra, sa devina constienti de fortele rele care le intuneca acum judecata.
Pentru un pahar de smoothie se amesteca in blender o lingura rasa de pulbere (5-6 g) cu 200 ml de apa sau alt lichid si fructe (portocale, kiwi, mere), dupa preferinta. ... o lingura rasa de pulbere (5-6g), 1 mar verde, 2 kiwi, 200 ml apa.
Generalul Emil Strainu spune adevarul despre reptilienii prezenti pe Terra (By Tiberiu) Exista o terorie conform careia persoane politice din intreaga lume nu sunt altceva decat niste reptilieni care guverneaza in secret rasa umana.
Ingrediente - O masura iaurt - 2 masuri zahar - 4 masuri faina - 3/4 masura ulei - 4 oua - 1 plic praf de copt - 1 plic zahar vanilat - Sare - coaja rasa de la o lamaie Mod de preparare Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie, pana se obtine un amestec cremos.
Intoleranta occidentalilor fata de rromii din Romania a atins cote maxime - si aici nu vorbesc doar despre italieni, caci si an Franta s-au ars rromi romani cu masina cu tot - ba chiar s-a transformat an ura de rasa.
Intoleranta occidentalilor fata de rromii din Romania a atins cote maxime - si aici nu vorbesc doar despre italieni, caci si in Franta s-au ars rromi romani cu masina cu tot - ba chiar s-a transformat in ura de rasa.
Intoleranta occidentalilor fata de rromii din Romania a atins cote maxime - si aici nu vorbesc doar despre italieni, caci si in Franta s-au ars rromi romani cu masina cu tot - ba chiar s-a transformat in ura de rasa.
Vecinii unui pitestean care detine doi cocosi de rasa au cerut politiei sa intervina pentru relocarea animalelor. Ei se plang ca pasarile canta de 15-20 de ori pe ora
google-analytics.com