Cautare

452 de rezultate pentru "rasa de porc" (3.18 secunde)
Restaurantul Palmyra are stand la targul traditional de la MTR, unde doritorii pot manca produsse traditionale, precum:
Conservele de la Facos S.A.sunt recomandate de cantareata Sofia Vicoveanca.
Este alerta alimentara in toata tara, dupa ce Carrefour a decis sa retraga de la rafturi toba de porc "Drag de Romania". Anuntul a fost facut sambata de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) care spune ca respectivele produse sunt contaminate cu bacteria Listeria.
Ministrul de Interne Lucian Bode anunta demiterea sefului Serviciului rutier din cadrul IPJ Giurgiu si cercetarea disciplinara a unui ofiter si 5 agenti in urma unei farse.
Scumpirea gazului si a curentului, precum si pesta porcina africana ar putea distruge industria cresterii de animale din Romania. Facturile au crescut de sase-sapte ori fata de luna precedenta, iar producatorii de carne de porc si de pasare spun ca sunt nevoiti sa-si reduca activitatea.
In varsta de 57 de ani, David acceptase sa primeasca o inima de porc dupa ce a fost respins de pe mai multe liste de asteptare pentru a primi o inima umana.
Intre realitatea pe care o vad cei care de la Bucuresti ne conduc destinele si cea care exista de fapt intr-un colt uitat de lume este o atit de mare diferenta, incit prima ar putea fi considerata fara prea mare exagerare o realitate virtuala.
Scumpirile in lant ne vor face sa fim mai rezervati atunci cand vom merge la cumparaturi pentru masa de Paste. Carnea de miel s-a scumpit deja cu 30%, iar pretul carcasei de porc a crescut cu 50%.
Aceasta activitate febrila de deconspirare, lustratie, purificare morala, care pare adesea isterica, si uneori chiar este, are si o explicatie, care o indeparteaza de manevrele murdare si care explica incercarile vizibile de zadarnicire a ei.
Preturile la alimente continua sa creasca, astfel ca pana la sfarsitul anului, lactatele s-ar putea scumpi cu circa 20%, iar carnea de porc cu 40%, spun unii producatorii.
Pe la noi, romanii, care abia invatam cu ce se mananca lumea asta moderna in care ne-am aruncat singuri, se intampla situatii de-a dreptul ilare. Asistentii sociali de la Protectia Copilului au ramas de-a dreptul blocati in fata unei cereri fara precedent.
200 de euro, 100 de kilograme de varza, baloti de paie, un porc si mai multi pesti. Atata a dat mita un invatator la Inspectoratul Scolar Constanta pentru o nota de trecere pentru sotia lui la concursul de suplinitori.
Anul acesta, Black Friday aduce reduceri la telefoane si televizoare, un iaht si... cateva tone de carne de porc.
"Ea este anticonstitutionala pentru ca lezeaza articolele 1, 4 si 16 din Constitutie, care spun foarte clar ca toti romanii sunt egali in drepturi, fara deosebire de rasa, sex, nationalitate, apartenenta politica, avere. Ea lezeaza si dreptul de a alege si a fi ales", a declarat Gheorghe.
Multi dintre galatenii cu drept de vot nu stiu nici acum cum se deruleaza procedura de votare uninominala.
Sase deputati ai UDMR, PNL, PUR, PD si PSD au depus ieri la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor o initiativa legislativa cu privire la reglementarea activitatii de crestere a cailor din Romania.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Deputatul PSD Ion Stan, secretar al Comisiei parlamentare de control a SRI, a desfiintat ieri printr-o declaratie politica ultima ordonanta de urgenta emisa de Guvernul Tariceanu privind modificarea si completarea Legii Ticu.
2015 Dupa o lunga asteptare, Ascensiunea planetei revine brusc in actualitate cu foarte multe stiri pozitive, aduse de o serie intreaga de surse de informare. ... Aceasta influenta va fi la un nivel care nu a mai fost experimentat anterior de planeta si de voi, niciodata.
google-analytics.com