Cautare

452 de rezultate pentru "rasa de porc" (7.97 secunde)
Cu mai putin de o saptamana inainte de Craciun, sezonul cumparaturilor este in toi. Dupa ce ies de la serviciu, craiovenii isi fac drum mai intai prin magazine atat pentru a testa piata, cat si pentru a-si achizitiona cele necesare pentru Sarbatorile de iarna.
Mezelurile s-au vandut ca intr-o luna foarte buna, dar nu se poate discuta de cresteri spectaculoase fata de 2005, ci cel mult de o crestere cu 20% fata de media lunara, a declarat recent pentru NewsIn presedintele Romalimenta, Sorin Minea.
Importurile masive de porci vii, carne de porc, malt si furaje proteice au determinat o crestere a deficitului cu produse agroalimentare in primele 11 luni ale anului trecut cu 19,1%, ajungand la 1,4 miliarde de euro, potrivit datelor Ministerului Agriculturii (MAPDR).
In cursul lunii ianuarie 2007 rata lunara a inflatiei a scazut la 0,2%, se arata intr-o statistica recenta data publicitatii de INS. La randul lor, preturile de consum s-au majorat cu 0,2 procente fata de luna decembrie 2006.
Statisticile arata ca deficitul Romaniei din comertul agroalimentar a crescut anul trecut cu 16,5%, la peste 1,5 miliarde de euro, in contextul unor importuri de peste 2,4 miliarde de euro, provenite in principal din state ale Uniunii Europene, potrivit Mediafax.
Romania nu va putea exporta carne si produse de carne de porc mai devreme de anul 2008, a declarat vicepresedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Laszlo Nagy Csutak.
Reaparitia focarelor de pesta porcina, intamplatoare sau nu, a dat peste cap planurile crescatorilor de porci.
Preturile furajelor au crescut din luna iunie cu pana la 30-40%, ca urmare a secetei care a afectat culturile ti a preturilor speculative practicate de intermediari.
De mai bine de o saptamana, pe piata bihoreana au inceput sa patrunda carcase de porc provenite de la fermele grupului american Smithfield care fiinteaza in judetul Timis, ferme in care pesta porcina a facut ravagii.
Neincrederea fata de leu va conduce la o majorare a acestor produse, dar in nici un caz de sarbatori. Daca euro nu creste brusc, nu exista nici o problema de salt al preturilor, cel putin la carne" , a explicat Minea.
'Bio-producatorul Mircea Dinescu si-a deschis pravalie cu de-ale gurii in buricul Capitalei:
Solutii eficiente pentru a slabi la fund si la picioare Majoritatea femeilor care tin o cura de slabire isi doresc sa piarda kilograme de pe fund si picioare. Daca te numeri printre ele, iata ce ai de facut.
I-a facut prostanaci pe zecile de mii de fani ai lui Stefan Banica. ... Voi urmari din nou B1TV numai daca individul va fi eliminat din grila de emisiuni.
Ai ceva personal cu omul ( daca ai o parere critica despre o decizie a cuiva), te-au pus dusmanii lui ( voi, manelisti, ce multe stiti!), esti platit de niste cercuri oculte, ai interese dubioase, esti basist, esti neam-prost, faci nu stiu ce jocuri etc. ... De ce se intampla asta?
Mai gasesti si astazi, la Asia Fest 2014, magia si misterul bucatariei vietnameze de la restaurantele LI-WU din Bucuresti. Ce gasesti in restaurantele LI-WU de mancare:
Fara carne de porc, maioneza, creme de ciocolata. Liber la apa, suc de lamaie, legume, citrice si multa miscare / mariustuca.ro / Autoare : ... Un litru si jumatate de lichide zilnic constand in apa, ceai digestiv, ceai verde. ... Cel putin O jumatate de ora de mers in ritm alert.
Sambata a aparut pe mariustuca.ro un articol senzational, scris de Magda Marincovici si in care prof. dr Mihaela Balgradean, de la Spitalul Marie Curie, a facut dezvaluiri cutremuratoare despre cei doi bebelusi de 6 luni, diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic. ... Sondaj de opinie.
In timp ce de multe ori Biserica incerca sa minimalizeze rolul relatiilor sexuale in viata oamenilor si recomanda pedepse drastice pentru adulter si desfranare, sfaturile laice” despre sex, cum sunt cele din lucrarea Scoala lui Venus, faceau furori in secolele trecute.
Crame din sapte zari si bucatari vestiti pun de zaiafet cu vinuri alese si mancaruri bine mestesugite, bun prilej de adunat prieteni si petrecut in tihna, la iarba verde. ... Gradina verde, racoroasa si tihnita de pe Barbu Vacarescu isi asteapta oaspetii cu mare drag.
Dumitru Firizan de la S.C. TOTO din Tautii Magheraus din Ulmoasa participa la targul Piata Taraneasca de 8 martie din curtea MTR cu produse de Mangalita. Am venit cu produse afumate din carne de porc Mangalita, la preturi bune:
google-analytics.com