Cautare

452 de rezultate pentru "rasa de porc" (5.64 secunde)
Cliseul ne spune ca o pisica are 9 vieti, insa longevitatea lor tine de mai multe aspecte decat de folclor. Internetul este plin de exemple de pisici care au ajuns la varsta de 20 sau chiar 30 de ani.
carnati, carnati picanti, carnati cu porc, cu piept taranesc, sunca coapta, caltabos, piept taranesc, tot felul de salamuri, taranesc, uscat, bucovinean, de pasare, de porc, antricot de vita, muschiul Montana.
Mai mult de 50% dintre unitatile de procesare a carnii de porc vor disparea in cursul acestui an din cauza ca nu se vor putea ridica la standardele impuse de Uniunea Europeana. Astfel, unitatile care nu respecta regulile cerute de europeni vor fi inchise pana la sfarsitul lui 2006.
Desi sindicatele din alimentatie au anuntat recent ca preturile alimentelor vor exploda, carnea si mezelurile nu se vor scumpi in perioada Sarbatorilor de iarna. Ba chiar se vor ieftini, dar cu cel mult 2.000 de lei.
Doljenilor ar putea sa le fie interzisa cumpararea porcilor vii din targuri, de sarbatori, daca Directia Sanitar-Veterinara nu va da acordul pentru comercializarea lor. Prezenta focarelor de pesta porcina in Dolj si in luna noiembrie ar putea avea in continuare repercusiuni asupra locuitorilor din judet.
Doljenilor ar putea sa le fie interzisa cumpararea porcilor vii din targuri, de sarbatori, daca Directia Sanitar-Veterinara nu va da acordul pentru comercializarea lor. Prezenta focarelor de pesta porcina in Dolj si in luna noiembrie ar putea avea in continuare repercusiuni asupra locuitorilor din judet.
La ora actuala, in Romania se vinde cea mai scumpa carcasa de porc din Europa, iar calitatea carnii autohtone nu se ridica la nivelul celei din import. Reprezentantii industriei alimentare au declarat ca peste 60-70% din carnea de porc de pe piata este din import.
Legatura dintre om si porc a inceput cu 5000 de ani inainte de Christos, fiind unul dintre primele animale domesticite. Obiceiul lui de a rama dupa radacini ajuta la afanarea solului, iar faptul ca este omnivor (mananca orice) il face usor de hranit cu toate resturile menajere.
Datorita ofertei mari de carne de porc si a cererii scazute de pana acum, de Sarbatori romanii vor cumpara carne mai ieftina cu 25% fata de pretul de anul trecut.
In timp ce productia de carne de porc scade in Romania de la an la an, importurile au crescut necontenit, chiar si dupa eliminarea scutirilor de taxe vamale pentru importurile prin zone defavorizate.
Zilele acestea la Bruxelles, oficialii romani prezinta ultimele detalii Comisiei Europene pentru finalizarea raportului de tara, asteptat la 26 septembrie. Prezenti la Bruxelles sunt in acest moment Anca Boagiu, ministrul pentru Integrare Europeana, si Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii, pentru a discuta ultimele detalii inaintea raportului de tara.
In Calarasi exista o pizzerie absolut minunata, decorata foarte frumos de doi oameni iubitori de arta, sotii Eugen si Paula Schiopu. ... Interesant este faptul ca pizzeria livreaza pizza gratuit la domiciliu pentru comenzi de 15 ron (ceea ce multe alte pizzerii nu fac).
Crescatorii de animale din judet au pierdut sansa de a beneficia de subventii substantiale din partea statului pentru achizitionarea de animale de rasa. ... nu mai exista animale de rasa pe raza judetului Galati.
Este vorba despre purcelusii mai mari de 120 de zile, care, din cauza lipsei de spatiu, stau inghesuiti si mor.
Se scumpeste carnea cu 18-20% de la 1 ianuarie 2006. ... Ei sunt siguri ca taxa vamala va fi de 20%, ceea ce va conduce la o scumpire semnificativa a carnii, suportata de consumatori.
Producatorii din industria alimentara vor scadea preturile produselor pentru a scapa de stocurile excedentare dupa aderare, conform cerintelor Uniunii Europene. Preturile vor scadea mai ales la zahar si la carnea de porc, conform producatorilor romani, citati de NewsIn.
Carnea de porc de la producatorii locali nu se va scumpi in pragul sarbatorilor de iarna, cel putin asa ne asigura conducerea pietelor din Mangalia.
Proprietarii fermelor de porci cer oprirea vaccinarii impotriva pestei. Asta, intr-un moment in care doar 20% din porcii din ferme au fost vaccinati de autoritatile veterinare. Stoparea vaccinarii este solicitata de proprietari pentru a li se ridica interdictia de export.
Pretul la carnea de porc nu va creste de Craciun, iar in cazul unei scumpiri aceasta va fi nesemnificativa, a declarat joi presedintele Patronatului Roman al Carnii de Porc, Gheorghe Caruz. "Pretul carnii de porc se va mentine sau va avea o majorare nesemnificativa de Sarbatori.
Pentru ca praznuiesc o mare sarbatoare crestina, craiovenii dau importanta mesei de Craciun. Cu noile preturi, aceasta va costa cel putin 200 de lei.Cu toate ca înseamna mai mult decât o masa îmbelsugata, Craciunul este sarbatoarea în care gospodinele acorda o importanta deosebita pregatirii festinului.
google-analytics.com