Cautare

118 de rezultate pentru "rana vulva" (3.47 secunde)
Intr-un moment in care clasa politica se face pres in fata presiunilor externe legate de bugetul apararii (pentru care singura explicatie logica este ca se urmareste impulsionarea productiei si vanzarilor de echipamente strategice ale marilor puteri), Vulpescu pune degetul pe rana subfinantarii culturii, care nu poate trai din surse proprii.
Este o poezie superba semnata Jimmy Stanescu, un poet si artist plastic calarasean, care ne poate vindeca orice rana sufleteasca, pe timp de ploaie, intr-o zi de martie.
Daca visezi ca ai sange pe maini este un semn ca ghinionul este in drum spre tine (In special in planul afacerilor).Sange care curge dintr-o rana este semn ca vei suferi o boala sau o pierdere in domeniul afacerilor.Daca visezi haine patate de sange inseamna ca niste prieteni falsi vor sa te tina departe de succes.
Nu trebuie folosita la rani adanci, pentru ca inchide rana automat si daca rana nu e curatata se formeaza infectia.
In loc sa puna umarul la rezolvarea situatiei - asa cum a incercat intr-un moment de altruism Mircea Geoana, si chiar sa-si puna cenusa in cap, liderii PSD prefera sa puna sare pe rana.
Ca sa rasuceasca cutitul in rana, cei care si-au luat-o in freza la alegerile de anul trecut, evident PSD-ul, vin si arunca pe piata "Regimul Basescu - primele sase luni. ... Si, in strafundurile prezentarii problemei, cu toate infloriturile de rigoare, PSD-ul a rasucit cutitul in rana:
"Iar de va fi si alta vatamare, atunci sa plateasca suflet pentru suflet, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mana pentru mana, picior pentru picior, arsura pentru arsura, rana pentru rana, vanataie pentru vanataie" (Ex 21,23-25).
Dincolo de saracia paletei de probleme abordate, intr-un moment de surprinzatoare divagatie psihanalitica, Basescu a rasucit, cu brutalitate, cutitul in rana nevindecata din decembrie 1989:
De cate ori am pus degetul pe rana, mi s-a raspuns ca nu sunt impartial. Dar va intreb un lucru:
In final, Cozmin Gusa a "atacat" un subiect destul de sensibil din tabara democratilor salajeni, intorcand cutitul intr-o rana si asa destul de proaspata:
La randul sau, presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, l-a acuzat la sfarsitul saptamanii trecute pe seful statului ca trateaza inegal partidele din Alianta, aratandu-se deranjat de faptul ca Traian Basescu nu a avut nici o declaratie publica in care "sa fi pus degetul pe rana" si sa fi criticat un membru PD.
Ca sa mai indulceasca glasul, sau poate pentru a rasuci cutitul in rana, acelasi Stoica precizeaza ca va ramane profund implicat in procesul de revizuire al Constitutiei.
Chiar si asa, Lili e frumoasa si in doliu! Le dorim celor doua surori sa fie puternice, pentru ca se spune ca timpul vindeca orice rana.
Frunzele de artar culese in aceasta zi si puse la uscat vindeca orice rana si inlatura durerea de cap. - Daca hainele, covoarele si asternuturile sunt expuse in 24 iunie la soare, ele nu vor fi mancate de molii.
Vasele de sange se dilata pentru a aduce celule care sa trateze si sa vindece rana. Daca se intampla sa ai un accident la ochi nu incerca sa determin de unul singur gravitatea lui, ci solicita un control de specialitate.
Inflamatia este raspunsul complex patofiziologic al tesutului vascularizat la o leziune (rana, lovitura etc.). Leziunea poate sa rezulte din cauza a numerosi stimuli, cum ar fi factori termici, chimici sau o deteriorare fizica;
- Se intampla dintr-odata ca si cum si s-ar face o rana, a intrebat el, sau incetul cu incetul? - Nu se intampla dintr-odata, a zis Calul.
In vreme ce Videanu a fost primul care a retras oferta de paritate pe liste, pronuntan-du-se in favoarea unui premier propus de partidul mai bine cotat, Berceanu le-a rasucit liberalilor cutitul in rana.
O inregistrare video dupa executia lui Saddam prezenta o rana deschisa la gatul fostului dictator. Calaii masoara lungimea funiei astfel incat aceasta sa rupa gatul condamnatului, dar sa nu exercite o forta atat de mare incat sa-l decapiteze, asa cum s-a intamplat cu Barzan.
De cate ori am pus degetul pe rana, am fost acuzat ca sunt impartial si ca imi depasesc prerogativele", a declarat presedintele, dar a asigurat ca nu va inceta lupta anticoruptie.
google-analytics.com