Cautare

289 de rezultate pentru "raluca" (3.75 secunde)
Raluca Moianu se intoarce la TVR 1, unde va prezenta o noua emisiune din grila de primavara a postului. Din 21 martie, Raluca Moianu modereaza, la TVR 1, Perechea potrivita, o emisiune care da sansa oamenilor de orice varsta de a-si gasi sufletul pereche.
Raluca Pietroiu, tanara care in urma cu patru ani a inceput lupta cu o boala crunta, s-a stins din viata in urma cu putin timp.
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, si-a atras oprobriul unor doamne din politica - Raluca Turcan, Mioara Mantale si Elena Udrea - sustinand ca acestea si-au construit cariera trecand prin patul sefilor. ... Mona Musca si Raluca Turcan.
Deputatul Raluca Turcan a organizat o conferinta de presa pentru a anunta ca demisioneaza din Biroul Permanent Central al PNL, afirmand ca nu mai vrea sa fie partasa la "stilul de conducere falimentar pe care Tariceanu si compania il aplica in PNL".
Deputata Raluca Surdu o plagiaza pe Udrea. ... Iar daca, pe vremea in care isi dadea cu parerea despre "Presedintele Norvegiei", Elena Udrea era doar unul dintre consilierii aciuiati pe langa Palatul Cotroceni, cea care a incurcat acum" borcanele" este Raluca Surdu, deputat de Calarasi.
Cunoscutul om de radio si de televiziune, Raluca Moianu, a acceptat propunerea de a prelua conducerea singurei Academii de Balet privat din Romania care ofera diplome de stat recunoscute international, La Sylphide Ballet Academy.
Ce familie frumoasa are Raluca Zenga! Uite ce poze au facut de Craciun pe plaja din Dubai Raluca Zenga are o familie frumoasa, e fericita si linistita!
Pentru Raluca Zenga a devenit un obicei sa petreaca Revelionul la caldura. ... Raluca are insa un ritual pentru anul nou, de cand traieste in Dubai:
Vineri, 9 Septembrie, incepand cu ora 17.00, va puteti intalni cu Raluca Zenga, Mamica ZEN, care abia asteapta sa va primeasca cu o carte buna si un autograf la Bebe Tei -Sun Plaza, in cel mai mare magazin specializat in comercializarea produselor pentru viitorii parinti, bebelusi, copii, care contine o gama larga de lapte, mancare, mobilier, jucarii, carucioare, scaune auto si tot ce ar avea nevoie parintii pentru copiii lor.
Concret, deputatul Eugen Nicolicea - vicepresedinte al comisiei parlamentare insarcinate cu anchetarea activitatii celor doua posturi publice de radio si televiziune - a sesizat Parchetul pe tema "falsului intelectual si uzului de fals” la care s-au dedat, in opinia lui Nicolicea, deputatii PNL si PD Raluca Turcan si Valentin Iliescu.
Studentul Anului de pe Alte Continente â€" Viorica Raluca Contu (Universitatea din Yamanashi, Japonia). ... Premiul Special in Arte "Grigore Vieru" â€" Alecsandra Raluca Dragoi (Universitatea Portsmouth, Marea Britanie).  Marele Premiu: Studentul Roman al Anului din Strainatate â€" Raluca Popa (Universitatea MIT, SUA).
Deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu au fost exclusi sambata din partid dupa o sedinta a Delegatiei Permanente.
Reactii la numire Pe de alta parte, deputatul PLD Raluca Turcan sustine ca a incercat sentimente confuze cand a aflat de numirea sotului sau, Valeriu Turcan, in functia de purtator de cuvant al Presedintiei.
La randul sau, Raluca Turcan le-a spus tinerilor democrat-liberali sa-si ia ca model "persoane cu o pregatire profesionala solida" si le-a atras atentia ca, de cele mai multe ori, politicienii au o soarta similara fotbalistilor.
Deputata PDL Raluca Turcan va urca pe podium, duminica seara, la finalul festivalului Bucharest Fashion Week 2010, pentru a prezenta o rochie de seara din colectia creatoarei Galina Panzaru.
Vicepresedintele PDL Raluca Turcan (foto) a declarat, marti, la RFI, ca formatiunea democrat-liberala poate reveni in sondaje, dar ca pentru acest lucru este necesar ca partidul sa fie foarte ferm in privinta cazurilor de coruptie.
Ambele sunt pasionate de gatit si petrec destul de mult timp in bucatarie, atunci cand au timp, pentru a experimenta retete de toate felurilev Atat Raluca Lazarut, cat si Anca Rusu se pricep de minune la gatit!
Raluca Zenga a facut furori recent la Bonton, in cadrul evenimentului Fashion Days by Doina Levinta, trei zile de show dedicate modei. ... Raluca a fost vedeta colectiei prezentarii designerului Norina Stoica si a imbracat o rochie lunga, de culoare rosie, extrem de sexy si cu insertii din material transparent.
Mi-au placut cateva versuri pe care le-am gasit pe blogul unei tinere si talentate poete din Calarasi - Raluca Neagu.
In acest an, Raluca Zenga si-a sarbatorit ziua intr-un mod inedit.
google-analytics.com