Cautare

419 de rezultate pentru "radulescu" (2.81 secunde)
Calcule peste calcule Tudor Radulescu, directorul Spet SA, societatea care opereaza feriboturile romanesti, spune ca acest calcul facut de APDF nu se regaseste in realitate. ... Nu stiu cum reglementeaza APDF taxele in portul Bechet, care functioneaza in baza altor contracte", spune Tudor Radulescu.
Liderul grupului parlamentar al PDL din Senat, Cristian Radulescu (foto), a declarat joi, pentru AGERPRES, ca este perfect de acord cu afirmatia presedintelui Traian Basescu potrivit careia la nivelul coalitiei guvernamentale exista o problema legata de disciplina parlamentara.
Liderul grupului parlamentar al PDL, senatorul Cristian Radulescu (foto), a precizat ca in cazul in care nu s-ar fi ajuns "la o solutie consensuala" in legatura cu toate sesiunile parlamentare care au mai ramas pana la sfarsitul legislaturii, decizia privind repartizarea functiilor ar fi fost luata in plenul Senatului.
Adrian Radulescu: ... O recunosc atat proaspatul deputat Adrian Radulescu, cat si Gheorghe Stefan, presedintele PDL Neamt. ... Adrian Radulescu: Verdele e viata, e bunastare, inseamna un alt mod de a gandi.
De asemenea, presedintia a nominalizat-o pe Romina Surugiu, iar Guvernul l-a propus pe Gabriel Tufeanu, iar doi dintre cei alesi fiind deja angajati ai TVR, si anume Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu.
Unul dintre deputatii PSD, Catalin Radulescu, il face praf pe Ghita, pe care il numeste drogatul partidului. ... Avem nevoie acum sa fim uniti, sa sustinem guvernul si sa continuam masurile bune pentru oameni in acesti doi ani - mesajul lui Catalin Marian Radulescu.
"Am putea spune ca in ultima vreme am putut constata o usoara crestere a numarului politelor de asigurare pentru bunuri si locuinte, precum si a autoturismelor, dar aceasta este nesemnificativa, de cateva procente”, ne-a declarat Camelia Radulescu, inspector in cadrul unei societati nationale de asigurari.
va avea loc deschiderea ofertelor celor 5 ofertanti ramasi in cursa pentru privatizarea CEC-ului, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Constanta, Eugen Radulescu, presedintele CEC.
Turismul balnear din Romania are patru puncte slabe pe care trebuie sa le rezolve pentru ca acest domeniu sa fie competitiv dupa integrarea in Uniunea Europeana, a declarat presedintele Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania (OPTBR), Nicolae Radulescu, citat de Mediafax.
Ce s-a facut pana acum, cate un bloc, doua cu 20 de apartamente, nu rezolva problema, iar acestea sunt cu mult mai scumpe decat locuintele vechi", a declarat Carmen Radulescu, directoarea unei agentii imobiliare din Craiova.
Ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR), Adrian Radulescu, a dat exemplul culturii de soia modificate genetic, care in opinia lui "trebuie privita ca o cultura ce aduce bani in plus fermierilor, dar si ca un viitor produs energetic".
Dar atunci când vad cum arata o locuinta la mansarda unui bloc devin interesati", a declarat Irina Radulescu, directoarea unei firme care se ocupa cu mansardarea în Craiova. ... În plus, confortul este sporit si, fiind constructii noi, sunt izolate si termic, si fonic", a spus Irina Radulescu.
Ministerul Agriculturii vrea sa reintroduca culturile de soia modificata genetic, iar pentru promovarea acestei pozitii la Bruxelles este nevoie de aprobarea Guvernului, a declarat Adrian Radulescu, directorul de cabinet al ministrului Agriculturii."Pozitia Ministerului Agriculturii este de sustinere a culturii de soia modificata genetic, dar pentru a sustine acest punct de vedere la Comisia Europeana este nevoie de aprobarea Guvernul, pentru ca este o decizie politica.
Mihaela Radulescu n-a putut sta prea mult timp departe de cele doua mari iubiri ale sale: ... Intr-o scrisoare de adio adresata publicului roman si publicata in "Jurnalul National", Mihaela Radulescu dezvaluia in luna mai a acestui an ca pleaca "suparata, dezamagita, indurerata si satula de presa jegoasa din Romania".
Patricia Radulescu slabise peste zece kilograme, iar in ultimile luni a fost internata la Spitalul Fundeni, acolo unde medicii s-au straduit din rasputeri sa ii salveze viata. ... Patricia era casatorita cu actorul Adi Radulescu si aveau impreuna doi copii.
Doamna Camelia Radulescu este medic urolog, profesor la catedra de urologie a Institutului Clinic de Urologie.
Pe pagina sa de facebook, scriitorul si sociologul Sorin Radulescu publica un reportaj exceptional, cu titul: ... Radulescu, 29 octombrie, 2018).
Cantareata Carmen Radulescu a lansat recent, la Galeria Carrefour Orhideea, albumul "Poate", aparut la casa de discuri OVO MUSIC. ... Carmen Radulescu ne-a dat un interviu in exclusivitate, dezvaluind lucruri incendiare legate de Serban Georgescu si de moartea Madalinei Manole.
Cristian Radulescu, liderul deputatilor PD, sustine ca proiectul redactat de Guvern are grave carente, pentru ca se bazeaza pe o estimare supraevaluata si nerealista a veniturilor. Radulescu spune ca partidul sau va depune totusi amendamente la proiectul de buget.
Liderul grupului parlamentar al PD din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu, a declarat ieri ca la nivelul Coalitiei se pune problema fortarii unei sesiuni extraordinare la inceputul lui iulie daca vor exista restante legislative.
google-analytics.com