Cautare

419 de rezultate pentru "radulescu" (2.96 secunde)
Moderatorul evenimentului a fost Mihaela Radulescu. ... Mihaela Radulescu: ... Cunoscuta jurnalista, realizatoare TV, Mihaela Radulescu a declarat: Marturisesc ca nu am fost niciodata la evenimente de genul acesta, desi am tinut cateva fara sa stiu la vremea respectiva despre ce este vorba cu adevarat.
Andreea Radulescu ne-a dezaluit ce presupune o astfel de masca aplicata, cat dureaza dar si cat de costisitoare poate fi o astfel de transformare. ... Acest tip de masca a avut Elena Gheorghe anul trecut, ne-a declarat Andreea Radulescu.
Sedinta plenului Senatului de luni a fost suspendata dupa ce liderul grupului parlamentar al PDL, Cristian Radulescu, a solicitat o a doua pauza de consultari pentru ca propunerea grupului PSD ca Mircea Geoana sa fie inlocuit in calitatea de presedinte al Senatului cu Titus Corlatean sa poata fi dezbatuta in cadrul grupurilor din arcul guvernamental.
Alianta a scartait din nou Liderul Grupului parlamentar PD, Cristian Radulescu, a declarat la finalul sedintei BP ca „s-a cazut de acord pe o formula de compromis“, cu care democratii nu au fost de acord.
Coalitia este relaxata Liderul deputatilor PD, Cristian Radulescu, a catalogat ideea liderului PSD de a initia consultari cu liderii partidelor parlamentare privind criza inundatiilor drept „o cerere propagandistica, populista“. „Exista un comandament pentru situatii de urgenta“, a explicat Radulescu.
Printre colaboratori se numarau Grigore Traian Pop, Carmen Firan, Florin Radulescu-Botica, Ilie Serbanescu, Liviu Franga sau Solomon Marcus. ... Lunarul Memoria aprare in 1990, cu Banu Radulescu redactor-sef. ... Printre editorialistii ziarului s-au numarat, la lansare, Oana Marinescu, Ana Dinescu, Adelina Radulescu si Gabriel G.
- Ziarul Dimineata, celebru la vremea lui, s-a lansat la 19 februarie 1990, iar directorul publicatiei era Alexandru Piru.Printre colaboratori se numarau Grigore Traian Pop, Carmen Firan ,Florin Radulescu-Botica, Ilie Serbanescu, Liviu Franga sau Solomon Marcus. ... - Lunarul Memoria aprare in 1990, cu Banu Radulescu redactor-sef.
Coalitia guvernamentala a decis ca modalitatea de promovare a legilor privind reforma in Sanatate sa fie cea a asumarii raspunderii Executivului, a declarat Cristian Radulescu, liderul deputatilor PD.
Presedintele PPCD Cluj, ßerban Radulescu, membru al acestei comisii, a declarat ieri ca vor fi negociati si termenii unei colaborari in eventualitatea declansarii alegerilor anticipate. ... Totusi, nu se pune in nici un caz problema unei fuziuni", a afirmat Radulescu.
Florin Radulescu este pasionat de fotografie. ... Crezul artistic al fotografului Florin Radulescu: - Imi place Calarasiul cu bune si rele. Imi plac oamenii lui buni si mai putin buni.
In anul 2012, aflandu-ma la Muzeul Dunarii de Jos, unde fusesem invitat sa expun toate machetele executate de mine (in treacat spus, pentru multi fiind un paradox, eu fiind ing.Aviator, toate machetele mele reprezentand nave militare celebre, aceasta datoradu-se unuia din putinele visuri ale mele nerealizat), fiind cu directorul de atunci al muzeului dr.Marian Negu, dar si cu actualul direcor dr.Vali Parnic, am intalnit doi domni - d-nii Meleaca si Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal.
Protocolul Coalitiei de guvernamant nu se poate face pana la o eventuala modificare a Guvernului sau a formulei de sustinere parlamentara a acestuia, este mesajul transmis PC de vicepresedintele PD, Cristian Radulescu.
In plus, dupa cum a declarat liderul deputatilor PD, Cristian Radulescu (foto), nu a existat o convocare oficiala a partidelor din cadrul Coalitiei.
Liderul deputatilor PD, Cristian Radulescu, a declarat ca liberalii si democratii au decis ca proiectul de buget pe 2007 sa fie trimis joi in Parlament, Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului urmand sa decida, in aceeasi zi, etapele adoptarii acestui act normativ.
Astfel, liderul grupului PD din Camera, deputatul Cristian Radulescu, a criticat ieri initiativa PC de a depune o motiune in care se cere demisia liderului UDMR, Markó Béla.
PD critica gestul premierului Liderul deputatilor PD, Cristian Radulescu, a criticat rezultatul negocierilor dintre PC si premierul Tariceanu. Radulescu a subliniat ca, in repetate randuri, in discutiile din Alianta si Coalitie, propunerile PC au fost respinse, atat din considerente politice, cat si tehnice, ca nefiind in interesul cetatenilor.
Alaturi de Bodo si compania, invitat special în clipul piesei „Pentru tine“ este vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, ea fiind din start foarte încântata de ideea de a filma alaturi de Proconsul. Mihaela Radulescu interpreteaza rolul unei femei frumoase, care e cucerita de un pusti de 12 ani.
Deputatul Liviu Nistoran a declarat marti ca miercuri va depune plangere penala impotriva liderului si viceliderului grupului PD din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu si Valeriu Tabara, pentru ca cei doi l-au exclus din acest grup parlamentar.
Amfitrioana spectacolului a fost Mihaela Radulescu, care si-a exprimat intentia de a vizita apartamentele in momentul in care vor fi finalizate.
 Localnicii din comuna Colonesti au decis duminica in mainile cui vor lasa sefia administratiei locale, desemnandu-l pe fostul viceprimar, pedelistul Marian Radulescu, in timp ce la Ganeasa, candidatii Dumitru Costea (PD-L) si Nicolae Preda (PSD) au intrat in turul doi.
google-analytics.com