Cautare

419 de rezultate pentru "radulescu" (2.67 secunde)
Gheorghe Radulescu este haituit de doua primarii care ii vor impozitul pe casa si teren. ... Gheorghe Radulescu s-a inregistrat la Primaria comunei Carcea ca platitor de impozite.
Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, care va fi difuzata din 20 mai, in fiecare duminica, la Realitatea TV, o televiziune detinuta de fostul sot al vedetei, Elan Schwartzenberg.
Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au despartit dupa 5 ani de relatie Mihaela Radulescu a fost invitata, la inceputul acestei saptamani, la emisiunea lui Teo de la Kanal D, acolo unde a acceptat sa vorbeasca deschis despre viata ei.
Mihaela Radulescu, cunoscuta vedeta de televiziune, nu face din aniversarea zilei de nastere un eveniment grandios. ... Mihaela Radulescu s-a nascut la Piatra Neamt, intr-o familie de tineri studenti, viitori profesori, care la varsta de 19-20 de ani aveau deja doi copii:
Impozitarea pensiilor mici, o eroare economica Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Adrian Vasilescu, il contrazice pe directorul BNR, Eugen Radulescu, apreciind ca impozitarea pensiilor mai mici de 1.000 de lei ar fi "o eroare, din punct de vedere economic".
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului. ... Adrian Radulescu.
Independentul Gheorghe Radulescu, a declarat joi ca intentioneaza sa ceara ridicarea exceptiei de neconstitutionalitate si amanarea alegerilor, daca Justitia nu-i va da dreptul de a candida dentru un mandat de deputat in sectorul 3 al Capitalei, dupa ce BEM i-a respins candidatura.
Senatorul Serban Radulescu ar putea parasi PDL In sesiunea legislativa care va incepe in septembrie 2011, este posibil ca PC sa aiba grup parlamentar la Senat. Senatorul PDL de Cluj Serban Radulescu este pe punctul de a pleca din PDL, au declarat, pentru Agerpres, surse democrat-liberale.
'Raduleasca isi da aere de doamna' Dupa jignirile Mihaelei Radulescu, Teo Trandafir a reactionat dur Cuvinte grele si replici acide. ... Teo si Mihaela Radulescu. ... De cand nu mai are un job zilnic in televiziune, Mihaela Radulescu (43 de ani) este foarte activa in mediul virtual.
La cateva zile dupa reintalnirea cu Dani Otil, fostul sau iubit, Mihaela Radulescu si-a surprins fanii cu un mesaj de iubire postat pe Instagram. ... Mai mult decat atat, toata lumea a fost cu sufletul la gura in momentul reintalnirii dintre Dani Otil si Mihaela Radulescu.
Fostul presedinte al PN¥CD Cluj, Serban Radulescu, care a fost exclus din partid, cere demisia si excluderea presedintelui partidului, Marian Milut, si a prim-vicepresedintelui Aurelian Pavelescu, pentru grave deservicii aduse imaginii PN¥CD.
Candidatura indepedentului Gheorghe Radulescu, pentru functia de deputat in Colegiul uninominal nr. ... Decizia BEM a fost luata in conformitate cu sentinta Curtii de Apel Bucuresti-Sectia a III-a Civila, prin care s-a admis contestatia si anularea deciziei Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti, privind respingerea candidaturii lui Gheorghe Radulescu.
Potrivit noului presedinte al CEC, Eugen Radulescu, actul normativ stabileste ca institutia isi va pierde garantia totala a statului pentru depozitele constituite de persoanele fizice, din momentul finalizarii privatizarii.
Cea mai grea noapte a Mihaelei Radulescu, petrecuta in casa fostului sot!
Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte, intitulata LIMBA ROMANA, INTRE IGNORANTA, INDECENTA SI AROGANTA. ... Ilie Stefan Radulescu a declarat ca i-au trebuit doi ani pentru a convinge una dintre editurile din tara sa o editeze:
Cristian Radulescu: ... Cristian Radulescu: ... Cristian Radulescu: ... Adrian Paunescu (catre Cristache Radulescu):
ßerban Radulescu, presedinte al PN¥CD Cluj, a prezentat ieri la Suceava principalele puncte ale motiunii sale, sustinand ca aceasta este pragmatica si prevede coordonatele prin care partidul se va revigora.
Referitor la gestul colegilor de partid, Cristian Radulescu a declarat pentru "Realitatea romaneasca" ca nu exista nicio disidenta democrata, cei doi fiind doar "neatenti" in momentul votului.
Presedintele Fundatiei Luptatorilor din Rezistenta Armata Anticomunista, Zoea Radulescu, care este si vicepresedinte PNTCD, ar fi fost colaborator al Securitatii si ar fi dat informatii despre un traducator care ar fi introdus in tara carti interzise, potrivit documentelor CNSAS depuse in instanta.
Liderul grupului PD-L din Senat, Cristian Radulescu, a solicitat scoatarea de pe ordinea de zi a punctului referitor la aprobarea Comisiei de ancheta, explicand ca initiatorul, vicepresedintele Senatului Dan Voiculescu, a cerut o serie de informatii de la Ministerul Justitiei si de la Procuratura Generala pe aceasta tema, care inca nu i-au parvenit, astfel incat infiintarea unei comisii de ancheta care sa solutioneze problema este inoportuna.
google-analytics.com