Cautare

842 de rezultate pentru "radulescu mihaela" (2.56 secunde)
Cu toate ca negocierile se fac cu liderii tuturor grupurilor parlamentare, pactul a fost incheiat intre liderii PNL, PD, PSD si PRM si este semnat doar de liderul deputatilor democrati, Cristian Radulescu si de Viorel Hrebenciuc, seful social-democratilor.
Liderul deputatilor PD Cristian Radulescu a declarat, dupa sedinta Coalitiei, ca sefii grupurilor parlamentare ale Coalitiei au fost convocati pentru a negocia posturile de conducere din CNVM, CNA, Curtea de Conturi, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si Comisia pentru Pensiile Private.
Ca rezultat al procesului de socializare orice individ manifesta puternice tendinte de adeziune la subcultura grupului care l-a socializat, facand din normele si valorile acesteia un etalon al propiului sau comportament (Radulescu M.S.
Toma Radulescu, seful Sectiei Istorie-Arheologie din cadrul muzeului. ... Toma Radulescu. Totodata, peste ani, la 9 mai 1945, poporul roman, alaturi de popoarele Natiunilor Unite, sarbatoreste victoria asupra Germaniei hitleriste.
In prezent, au aparut banuieli la adresa deputatului Cristian Radulescu. ... Tot ieri, deputatul Radulescu a trimis un comunicat in care spune ca nu a semnat nici un angajament cu fosta Securitate.
"Cristian Radulescu, liderul grupului PD din Camera Deputatilor, va fi luat in discutie, el avand dosar de retea. Domnul Turianu, care a fost propus de catre Cristian Radulescu ca membru in CNSAS, a inceput o munca asidua de discutii subterane cu toata lumea", a spus Gusa.
Insa ideea poate reveni", a afirmat deputatul Cristian Radulescu. ... "Daca doreste sa cante o arie de opozitie, atunci sa-si asume acest statut si sa-si retraga toti membrii care, in baza protocolului coalitiei, ocupa o demnitate", a precizat Radulescu.
Pretendent la postul de presedinte PN¥CD este si ßerban Radulescu, liderul organizatiei de Cluj a taranistilor, cel care in perioada in care PN¥CD s-a aflat la guvernare era director al Directiei sanitar-veterinare locale, iar la alegerile din 2000 pentru functia de primar a pierdut la o diferenta de 5.000 de voturi postul de edil-sef al Clujului in fata lui Gheorghe Funar.
In replica, democratul Cristian Radulescu a declarat ca acest proiect limiteaza dreptul constitutional al cetatenilor de a se manifesta prin referendum si afecteaza functionarea Presedintiei. Potrivit lui Radulescu, miza politica a adoptarii acestui proiect este intrarea in vigoare mai rapida a textelor privind simplificarea procedurii de suspendare a presedintelui.
In legatura cu aprecierea liderului grupului PD din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu, potrivit caruia formula noului Guvern este nelegitima, Melescanu a replicat ca interpretarea lui Radulescu "nu este serioasa si credibila".
Liderul grupului PD din Camera, Cristian Radulescu, a declarat luni ca, pentru formula guvernamentala propusa, premierul nu are un mandat al Aliantei D.A. "Nu este posibil sa se propuna o formula guvernamentala numai in baza unui mandat de la PNL si fara acceptul parlamentarilor democrati", a spus Radulescu.
Tudor Radulescu, director general al SPET SHIPPING SA Bucuresti - punct de lucru Craiova, a declarat ca fiecare consiliu local care va primi in administrare un port ar putea simti nevoia sa impuna propriile reguli de trecere, provocand o fragmentare a circulatiei pe Dunare.
Liderul deputatilor PD, Cristian Radulescu, a precizat dupa sedinta ca cvorumul privind adoptarea unor legi organice era la limita, iar daca proiectul de lege ar fi fost supus votului, el nu ar fi fost adop-tat, si atunci Bogdan Olteanu a ales sa sara peste acest punct de pe ordinea de zi.
Reprezentantii Platformei "Ofensiva crestin-democrata" din PNTCD cer, intr-un apel adresat membrilor partidului, sa voteze la referendumul din 19 mai impotriva demiterii din functie a lui Traian Basescu, a declarat ieri presedintele PNTCD Cluj, Serban Radulescu.
Cei patru initiatori ai proiectului sunt Marius Marinescu, Jan Vraciu, Cristache Radulescu si Ivan Cismaru.
Potrivit lui Flutur, printre crestin-democratii care s-au inscris in PLD se afla fostul presedinte PNTCD Cluj, Serban Radulescu, fostul presedinte al organizatiei Mures, Eugen Crisan, si fostul presedinte al organizatiei de Sibiu, Ovidiu Spatar.
Liderul grupului PDL din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu, a anuntat, joi, ca un numar de 70 de parlamentari ai acestui partid au atacat la Curtea Constitutionala legea data de Parlament privind "casele de protocol pentru demnitari", pe motiv ca instituie privilegii pentru aceasta categorie.
Directorul adjunct al Asociatiei Pro Democratia, Laura Radulescu, a declarat la BBC ca sesizarile sunt facute in doua moduri. ... Ne contacteaza de obicei cu intrebari pentru a afla cum pot sa anunte autoritatile despre aceste nereguli", a afirmat Laura Radulescu.
La randul sau, liderul deputatilor PDL, Cristian Radulescu, a fost de parere ca deputatii PSD si PC au incercat sa fie "nici la putere, nici in opozitie" pentru ca nu au participat la vot.
Adrian Radulescu, propus pentru portofoliul Agriculturii, a primit aviz de respingere din partea celor patru comisii parlamentare, cele de agricultura si cele de administratie publica din Camera Deputatilor si Senat.
google-analytics.com