Cautare

2591 de rezultate pentru "radu" (3.44 secunde)
La Organizatia Judeteana de Tineret - presedinte Radu Babus. Junul social-democrat Radu Babus este directorul Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat si este fiul lui Constantin Babus (director cu state vechi de plata in Primaria Constanta, de unde si legatura...).
Relatiile Prefectura - Primaria Municipiului Constanta sunt, pe zi ce trece, din ce in ce mai incordate, in ciuda faptului ca prefectul Danut Culetu declara, in urma cu ceva timp, ca este dispus sa discute cu primarul Radu Mazare pe teme care vizeaza municipiul.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS.
Asadar, daca cele patru partide aflate la guvernare vor reusi sa il schimbe pe social-democratul Nicolae Vacaroiu din functia de presedinte al Senatului, parlamentarii Puterii il vor instala in loc pe democratul Radu Berceanu. ... Radu Berceanu nu a stiut, de foarte multe ori, sa isi tina gura.
In cadrul ultimei sedinte a Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PD Salaj, care a avut loc marti, Radu Capilnasiu a anuntat ca se retrage din competitia pentru castigarea fotoliului de presedinte al organizatiei judetene, preferand sa se gandeasca la "esalonul doi", si anume la fotoliul de presedinte executiv.
Radu Stroe, presedinte al Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, solicita membrilor CSAT sa ia in discutie declasificarea a doua hotarari a CSAT, din 2002 si din 2004, referitoare la interceptarea telefoanelor.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
In jurul orei 21:45, in fata baracii, sergentul Ion Radu le-a atras atentia soldatilor Dorr si Vulpe asupra faptului ca, pe o movila, acoperita de zapada, aflata la vreo 15-20 de metri, se vedea o silueta intunecata.
Aceasta pentru ca, dupa cum sustine primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, "conflictul dintre detinatorii de structuri de cazare si minister este abia la inceput". ... "Vara bulgareasca" Radu Mazare si-a reiterat convingerea pe care si-a format-o in legatura cu ministrul Mediului, declarand pentru "Replica":
La aflarea vestii transmise de PRM prin intermediul unui comunicat de presa, presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, a reactionat, spunand despre Radu Comanici ca este "mincinos" si "nesimtit". Replica nu a intarziat sa apara, presedintele PRM Constanta, Radu Comanici, raspunzand cu aceeasi moneda:
Printul Radu de Hohenzollern-Veringen declara ca in acest moment Casa Regala este extrem de interesata de a reinfiinta Fundatiile Regale, instrument foarte important de sustinere a culturii in perioada interbelica. Duminica, in cadrul emisiunii Pro Vest, Printul Radu va prezenta programul "Romania.
Primarul Radu Mazare considera ca "din pacate, nu suntem in competitie cu turismul bulgaresc, ci cu rautatea si prostia romaneasca". ... Radu Mazare intentioneaza, in aceste conditii, sa ia atitudine impotriva actiunilor ministerului si sa solicite conducerii PSD sa retraga sprijinul parlamentar acordat PNL-ului.
Presedintele filialei constantene a Partidului Romania Mare, Radu Comanici, a precizat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu stia de existenta procesului intentat de deputatul Stelian Dutu. ... sa matur salile de judecata cu parul lui cret, pentru ca curatenie trebuie facuta", a subliniat Radu Comanici.
Presedintele PSD Constanta, primarul Radu Mazare a anuntat ordinea de zi, dupa care a intrebat, bine dispus, daca exista impotriviri, caci - a precizat el - s-a obisnuit ca in ultima vreme sa existe si cateva voturi contra.
Secretarul de stat in Ministerul Internelor si Reformei Administratitve, Liviu Radu, l-a acuzat, duminica, pe primarul Emil Boc, de demagogie si minciuna, pentru ca a declarat ca Guvernul a luat bani de la comunitatile locale si le-a repartizat clientelei politice a PNL.
Liderii taranisti l-au suspendat din partid pe Radu Sarbu, pentru o perioada de un an, pentru a evita situatiile in care adversarii politici vor ataca PNTCD folosindu-se de acuzatiile care ii sunt aduse fostului presedinte al FPS.
Potrivit sursei citate, taranistii care l-au ales presedinte, duminica, pe Radu Sarbu, se asteapta ca Marian Milut sa conteste deciziile luate la Bucuresti in instanta.
Trecand la lucruri mai serioase, mai exact la subiectul "zilei" - eroarea in perceperea chiriilor pentru apartamentele ANL din Poarta 6, viceprimarul spune ca primarul Constantei, Radu Mazare, a revenit la sentimente mai bune in privinta celui "vinovat" de situatie, Radu Babus, directorul Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat.
"Daca voi castiga alegerile prezidentiale, nu voi cauta sa reinstaurez monarhia" - a declarat Principele Radu al Romaniei la Realitatea FM. ... Principele Radu al Romaniei mai spune ca modelul sau de presedinte nu seamana cu nici unul din sefii statului roman din ultimii 20 de ani.
Dian Popescu, presedintele Organizatiei PNL Targu Jiu si candidat la sefia partidului, precum si in Gheorghe Orzan, sustinator al lui Dian Popescu, este Radu Angheloiu, vicepresedintele Consiliului Judetean Gorj.
google-analytics.com