Cautare

3546 de rezultate pentru "radu popa" (3.60 secunde)
Potrivit sursei citate, taranistii care l-au ales presedinte, duminica, pe Radu Sarbu, se asteapta ca Marian Milut sa conteste deciziile luate la Bucuresti in instanta.
ßi Radu Craciun, dealerul-sef al ABN Amro Romania, considera ca "efectele intrarii in vigoare a masurii de liberalizare completa a contului de capital ar trebui sa se resimta abia din a doua parte a acestei luni, in conditiile in care majoritatea investitorilor vor mai fi in vacanta inca o saptamana sau doua".
Crin Antonescu - presedinte Radu Stroe - secretar general Vicepresedintii: Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mircea Diaconu, Victor Paul Dobre, Relu Fenechiu, Raducu Filipescu, Lucian Iliescu, Rares Manescu, Vlad Moisescu, Norica Nicolai, Cornel Popa, Dan Radu Rusanu, Romeo Stavarache, Varujan Vosganian si Mihai Voicu.
Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat, miercuri ca ar traduce prin "paine si circ" propunerea PDL la Colegiul 19, in persoana lui Teo Trandafir, despre care spune ca e o "actrita glumeata" si nu om politic, in timp ce Liliana Minca e macar economista si are experienta.
3.700 de angajati ai celor trei companii CFR vor fi pensionati fortat, a anuntat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, dupa intalnirea de astazi cu sindicatele.
La ultima sedinta a Consiliului Local al Medgidiei, desfasurat anul trecut, consilierul social democrat Nicolae Paun a anuntat retragerea sprijinului politic acordat de catre partid consilierului Victorina Radu si a incercat pentru a treia oara in ultimele luni sa introduca pe ordinea de zi un proiect de hotarare privind excluderea acesteia din consiliului local.
Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a intalnit ieri cu presa pentru a oferi noi detalii legate de programul locuintelor ieftine, respectiv al subventionarii dobanzii ce decurge din contractarea unui credit pentru casa.
Dupa o seara furtunoasa, intr-o confruntare electorala in platourile unei televiziuni pe care a parasit-o pentru ca l-a suparat un contracandidat, Radu Mazare si-a vazut ieri de programul de campanie:
Partidul Romania Mare solicita Curtii de Conturi si Garzii Financiare efectuarea unei anchete asupra Princepelui Radu. Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor sustine ca ancheta trebuie sa vizeze cheltuirea unor sume de catre Principele Radu in calitatea sa de Reprezentant Special al Guvernului Romaniei, in perioada 2002-2008.
Grupul lui Radu Sarbu din PNTCD s-ar putea adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului in cazul in care instanta va da castig de cauza grupului Milut, in privinta legitimitatii conducerii partidului, aleasa la congresul din 24 august.
De aceeasi parere s-a aratat si Cristian Radu (foto), seful Garzii Financiare Constanta, un sustinator declarat al introducerii impozitului forfetar:
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare (foto), a facut senzatie ieri, inainte de conferinta de presa in cadrul careia Radu Babus, seful Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat, mai avea un pic si-si turna, la propriu, cenusa pe cap.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a remis, marti, un comunicat de presa prin care anunta ca primarul Constantei, Radu Mazare (foto), s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 23 aprilie 2003 - 6 noiembrie 2003, deoarece a fost concomitent primar si administrator al unei firme, si risca astfel sa-si piarda functia publica.
A murit Radu Vasile, fost premier al Romaniei Suferea de cancer de colon Radu Vasile (nascut la 10 octombrie 1942, la Sibiu) a fost un om politic si istoric roman, fost prim-ministru al Romaniei intre 1998 si 1999, propus de PNTCD.
Pentru o manageriere mai eficienta a domeniilor de activitate, Garda se va structura in trei divizii, fiecare condusa de un comisar sef de divizie, dar in subordinea comisarului sef Cristian Radu.
Prima data a gresit Radu. ... Minutul 59 a adus doua interventii fabuloase ale lui Radu, prima data la un sut la coltul scurt, 30 de secunde mai tarziu la o ghiulea de la 17 metri.
Radu Mazare a fost Suleyman Magnificul la ultima editie a carnavalului de la Mamaia Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a costumat in Suleyman Magnificul, sambata seara, la ultima editie din acest sezon estival a carnavalului din Mamaia, iar fiul sau, Raducu, a facut parte din randul spahiilor si ienicerilor.
Radu Deac (Autoare:
Pe Facebook este postata o fotografie a maestrului Radu Beligan cu urmatorul text: ... Wikipedia il considera pe Radu Beligan unul dintre numele majore ale teatrului romanesc. Radu Beligan (n. ... Radu Beligan a interpretat - in peste 7 decenii - roluri celebre, cum ar fi caractere ale dramaturgilor literaturii romane:
Petre Berinde sustine insa ca a declarat in cursul anchetei atit ofiterului anchetator Popa cit si procurorului sef Moldovan ca ceea ce si atit cit i-a dat lui Neamt i-a dat si lui Dohotaru, dar acestia nu au consemnat, ba dimpotriva i-au cerut amenintator sa nu mai pomeneasca numele lui Dohotaru.
google-analytics.com