Cautare

3414 de rezultate pentru "radu monica" (3.05 secunde)
Cu un palmares impresionant, Monica Iagar este una dintre cele mai apreciate atlete din Romania.
Cu pregatirea si competentele sale, Monica Gheorghiu ar fi putut fi un manager de top intr-o mare corporatie. ... Monica Gheorgiu promoveaza programe de descoperire, prin teste recunoscute international, a copiilor supradotati si programe de educatie alternativa destinate atat copiilor, cat si parintilor acestora.
Monica Luminos Redactor-Sef Doctorul meu: ... Ne ofera cele mai bune sfaturi conferentiar doctor Monica Luminos, sef de sectie la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals. ... MONICA LUMINOS:
dubla campioana mondiala Monica Iagar, medic primar medicina de familie Corina Schepp, medic de familie, competenta in apifitoterapie Ruxandra Constantina si specialistul in fitness si nutritie Liora Zytcer. ... nutritie si sport alaturi de Monica Iagar si Liora Zytcer.
Monica Luminos demonteaza un mit: ... Magda Marincovici / mariustuca.ro) Conferentiar doctor Monica Luminos este sefa sectiei de boli infectioase copii de la Institutul National Matei Bals. ... Monica Luminos spune ca se astepata la cazuri multe si severe.
Monica Pop: ... Magda Marincovici) Profesor doctor Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice, lanseaza pe facebook celor interesati de sanatatea copiilor o propunere pentru care nu ar fi nevoie de sume imense, ci de vointa: ... Monica Pop propune:
Dupa ce a invins cancerul o data, iar acum se lupta a doua oara cu boala care a recidivat in urma cu aproximativ 6 luni, Monica Pop, unul dintre cei mai cunoscuti oftalmologi din Romania, este mai activa ca oricand, cu toate ca medicul care a operat-o i-a sugerat sa o lase ceva mai usor.Boala nu a ingenuncheat-o pe Monica Pop, ci, dimpotriva, parca i-a dat mai mult elan.
Monica Macovei a dat de dracu'! ... Unei ziariste i s-a parut ca ar fi fost posibil ca Monica sa se fi imbatat la un restaurant, unde ar fi spart vreo cinci pahare si jumatate.
Monica Macovei a dat de dracu'! ... Unei ziariste i s-a parut ca ar fi fost posibil ca Monica sa se fi imbatat la un restaurant, unde ar fi spart vreo cinci pahare si jumatate.
Unul dintre cele mai cunoscute atacuri a aparut intr-un cotidian central, care, citand dubioase a€žsurse care doresc sa-si pastreze anonimatula€œ, o prezenta pe Monica Macovei ca fiind o impatimita consumatoare de bauturi alcoolice, care, la betie, face urat, avand chiar obiceiul de a sparge pahare.
Radu Beligan, condus pe ultimul drum Familia, mari actori, dar si oameni simpli isi iau ramas bun de la maestrul teatrului romanesc, Radu Beligan. ... Radu Beligan este inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Belu.
Anuntul democratilor a venit la cateva ore dupa ce secretarul general al Guvernului, liberalul Radu Stroe, a anuntat ca ieri a expirat termenul in care Ministerul Justitiei poate formula un aviz pentru actul normativ.
Democratii sunt pregatiti sa intre in opozitie, daca Tariceanu se hotaraste sa scoata PD de la guvernare, a declarat ministrul Radu Berceanu. ... Radu Berceanu a mai spus ca premierul i-a asigurat pe liderii PD ca nu exista un Guvern din umbra.
Prezent la conferinta de presa sustinuta ieri la Hotelul Iaki, primarul Radu Mazare a declarat ca in situatia in care evenimentul va fi receptat favorabil de publicul ce va fi constituit din constanteni si din turisti, manifestarea va fi permanentizata prin repetarea ei in fiecare sezon estival.
Initiativa semnata de Anca Boagiu, Monica Iacob Ridzi, Roberta Anastase, Maria Petre, Radu ßarle si Marian-Jean Marinescu este, potrivit Mariei Petre, rezultatul "unei cercetari la Parlamentul European, pe modul in care sunt organizate alegerile in fiecare din statele membre".
Andrei Radu) USR ar putea fi scos din alegeri nu de PSD, ci de Monica Nicoleta Patrut, o jurista din Deva foarte activa in tot felul de chestiuni politico-civice, este de parere jurnalistul Liviu Avram.
La Organizatia Judeteana de Tineret - presedinte Radu Babus. Junul social-democrat Radu Babus este directorul Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat si este fiul lui Constantin Babus (director cu state vechi de plata in Primaria Constanta, de unde si legatura...).
Relatiile Prefectura - Primaria Municipiului Constanta sunt, pe zi ce trece, din ce in ce mai incordate, in ciuda faptului ca prefectul Danut Culetu declara, in urma cu ceva timp, ca este dispus sa discute cu primarul Radu Mazare pe teme care vizeaza municipiul.
Asadar, daca cele patru partide aflate la guvernare vor reusi sa il schimbe pe social-democratul Nicolae Vacaroiu din functia de presedinte al Senatului, parlamentarii Puterii il vor instala in loc pe democratul Radu Berceanu. ... Radu Berceanu nu a stiut, de foarte multe ori, sa isi tina gura.
In cadrul ultimei sedinte a Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PD Salaj, care a avut loc marti, Radu Capilnasiu a anuntat ca se retrage din competitia pentru castigarea fotoliului de presedinte al organizatiei judetene, preferand sa se gandeasca la "esalonul doi", si anume la fotoliul de presedinte executiv.
google-analytics.com