Cautare

4515 de rezultate pentru "radu ciurea sorin" (2.80 secunde)
Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti, contestatia la candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei facuta de catre pensionara Doina Mocanu, mentinand decizia Tribunalului Bucuresti, astfel ca politicianul ramane in cursa pentru postul de primar general.De asemenea, instanta a respins si recursul lui Sorin Oprescu la decizia Tribunalului Bucuresti prin care fusesera respinse exceptiile de tardivitate si inadmisibilitate la contestatia Doinei Mocanu.
Reprezentantul colectivului de sustinere a lui Sorin Oprescu creat in judetul Prahova, Romeo Hanganu, a afirmat, vineri, ca dupa alegerile prezidentiale "intentia este sa se infiinteze un nou partid de stanga", care ar urma sa se numeasca Alianta Nationala a Stangii Democrate.
Candidatul independent la presedintia Romaniei, Sorin Oprescu, a declarat la Arad ca militeaza pentru un guvern de tehnocrati si ca il prefera in fuctia de premier pe Daniel Daianu sau pe Florin Georgescu.
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
Sorin Freciu - presedintele Consiliului de Administratie al Realitatea-Catavencu, Sorin Enche - director general Realitatea Media, Stelian Tanase - directorul postului Realitatea TV, incepand cu 1 noiembrie si Mihai Tatulici - realizator.
Sorin Danilescu (36 de ani), directorul Intact Interactive, divizia de online a trustului Intact, s-a sinucis, miercuri dimineata. ... Sorin Danilescu avea 36 de ani, era casatorit si avea o fetita de sapte ani. ... Sunt coplesit, mi-a mai ramas un baiat", a spus tatal lui Sorin Danilescu, conform Mediafax.
Directorul general al Realitatea Media este Sorin Enache, acesta avand si atributii editoriale, dupa cum a declarat Sorin Freciu, presedintele Consiliului de Administratie al Realitatea Media, marti, in sedinta Consiliului National al Audiovizualului (CNA).
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania, incearca de doi ani sa intre in audienta la Primarul Capitalei, Sorin Oprescu. ... Nu putem ajunge in audienta la domnul Primar al Capitalei, Sorin Oprescu!
Cei 7 ani cu Sorin Oprescu primar le-au adus bucurestenilor o serie de mari proiecte de infrastructura, modernizarea centrului vechi, eliminarea maidanezilor dupa uciderea unui copil de patru ani, dar si cateva restante in privinta utilitatilor si transportului.
Sorin Oprescu stia ca este URMARIT Fostul ministru si ex-presedinte-director general al Televiziunii Romane, Alexandru Sassu, a declarat, la Romania TV, ca este bun prieten cu Sorin Oprescu si ca nu crede ca acesta a luat mita.
Deputatul Sorin Paveliu a declarat marti ca nu a demisionat din PD-L, ci a decis doar "sa se autosuspende din partid" pentru a putea candida, ca independent, pentru un mandat de deputat in Colegiul 25 din Drumul Taberei, unde va candida si secretarul executiv Elena Udrea.
Conform sondajului, primarul Bucureștiului, Sorin Oprescu, cu 55%, se bucura de cea mai mare incredere din partea populației.
Astazi trupa ii reuneste pe Catalin Chelemen (voce principala), Razvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitara), Sorin Petrescu (chitara bas), Razvan Radulescu (DJ Hefe - scratchuri, efecte, keys) si Matei Tibacu-Blendea (chitara).
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
La final, spre deliciul invitatilor prezenti la Palatul Stirbey, a cantat Fiore Quartette - Elena Dorina Ciurea-Cioflan, violin 1, Radu Victor Matache Albulescu - violin 2, Silvia Florentina Stanciu - viola siMladen Spasinovici - violoncello.
Televiziunea a functionat ca televiziune pay-TV intre martie 2005 - septembrie 2006, iar in martie 2008 a fost cumparata de trustul Realitatea-Catavencu, controlat la momentul respectiv de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
Medicul Radu Zamfir, audiat la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti (Autoare : Magda Marincovici) Medicul Radu Zamfir s-a prezentat astazi la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti pentru a da o declaratie in dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion.
Radu Tudor, sesizare penala impotriva unor jurnalisti ai RTV Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, a anuntat ca va face o sesizare penala impotriva Romania Tv si a unor colegi din acest grup de presa.
La ultima sedinta a Consiliului Local al Medgidiei, desfasurat anul trecut, consilierul social democrat Nicolae Paun a anuntat retragerea sprijinului politic acordat de catre partid consilierului Victorina Radu si a incercat pentru a treia oara in ultimele luni sa introduca pe ordinea de zi un proiect de hotarare privind excluderea acesteia din consiliului local.
Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a intalnit ieri cu presa pentru a oferi noi detalii legate de programul locuintelor ieftine, respectiv al subventionarii dobanzii ce decurge din contractarea unui credit pentru casa.
google-analytics.com