Cautare

4516 de rezultate pentru "radu ciurea sorin" (5.68 secunde)
Asteptata cu mult interes de opinia publica, lansarea candidaturii lui Sorin Oprescu la Presedintie si modul cum a alergat pana acum i-au dezamagit pe unii dintre ferventii sai sustinatori.
Sorin Grindeanu, desemnat oficial premier Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare ca premier a lui Sorin Grindeanu. Iohannis a acceptat cea de-a doua nominalizare a coalitiei PSD + ALDE pentru sefia Guvernului si l-a desemnat pe Sorin Grindeanu sa alcatuiasca noul cabinet.
TAROM a scazut insa comisionul la 7% si toate companiile aeriene l-au scazut", a declarat Carmen Ciurea, agent ticketing la Touropa. ... In general, clientii prefera companiile Low Cost, de tipul Blue Air sau My Air", a afirmat Carmen Ciurea.
"Anul acesta, nu prea am avut cereri pentru pachetele speciale pentru shopping", a precizat Carmen Ciurea, directorul agentiei de turism Sky Limit.
Partida demonstrativa, cuprinsa in cadrul Zilelor Orasului Calafat, a fost castigata clar de Craiova Maxima, cu 4-0, autorii golurilor fiind Silvian Cristescu (3) si Gigi Ciurea.
Revenind la marele meci, arbitrat de Calin Miereanu, Craiova Maxima s-a impus cu 4-1 in fata celor de la Ianca, golurile fiind marcate de Marian Bacu, Silvian Cristescu (2) si Gigi Ciurea, respectiv Nicu Achim.
Daca intrecerea juniorilor a luat sfarsit duminica, locuitorii orasului dunarean s-au delectat sambata cu un meci de old-boys dintre Corabia si Craiova Maxima, incheiat la egalitate, scor 2-2 (Turcu 2 / Cristescu, Ciurea). ... Iliescu, Vancea, Sandoi, Bica, Ciupitu, Papura, Cristescu, Ciurea, Donose, Tilihoi, Ungureanu, S.
Care de cele mai multe ori ne dezechilibreaza in loc sa ne ajute sa facem fata problemelor zilnice. Profesorul Vlad Ciurea ne da si cateva ponturi pentru zile mai bune din punct de vedere mental.
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare. Desi era cotat doar cu a treia sansa, Radu Bud a reusit sa-l determine pe premier sa-l numeasca prefect in baza relatiilor pe care le are cu seful Guvernului.
Cu acest prilej, pentru inceput, Ioan Marchis a trecut in revista stadiul implementarii programului SAPARD la nivel de regiune, dupa care si-a exprimat punctul de vedere cu privire la atitudinea prefectului Radu Bud, in contextul in care solicita cu insistenta ca directorii institutiilor descentralizate sa-si prezinte demisia, indiferent daca acestia ocupa functiile in urma concursurilor sustinute sau au fost numiti pe criterii politice, si fara sa tina cont de competenta si profesionalismul acestora.
Totusi, batalia cea mai interesanta se anunta intre prefectul de Salaj, Andrei Todea, si primarul de Zalau, Radu Capilnasiu, ambii candidand pentru fotoliul de presedinte executiv al organizatiei judetene a partidului.
• Reporter Virtual da drept sigura despartirea lui Sorin Oancea de trustul Intact si a lui Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Nasul", de B1 Tv.
Senatorul Sorin Oprescu a anuntat, duminica dupa-amiaza, in Parcul Carol, la intalnirea cu sustinatorii, ca luni dimineata isi va inainta demisia din PSD.
La alegerile pentru Primaria Capitalei, primele doua pozitii au fost obtinute de candidatul PDL Vasile Blaga si de candidatul independent Sorin Oprescu, conform rezultatelor unor exit-poll-uri difuzate de Realitatea TV si Antena 3.
Ce constantean nu a auzit macar o data de avocatul Sorin Calafus? Ca acelasi Sorin Calafus are o fundatie culturala... ... activitatea pe care avocatul Sorin Calafus si-a dorit-o de succes in domeniul turistic.
Decizia urmeaza sa fie formalizata Sorin Ovidiu Vantu, patronul trustului Realitatea, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca dupa ce a citit comunicatul remis duminica de Asesoft a hotarat ca Sebastian Ghita sa nu mai fie managerul Realitatea Media, precizand ca aceasta decizie urmeaza sa fie formalizata.
Cozmin Gusa ofera detalii subterane din cazul Sorin Oprescu (Autor:
Sorin Oprescu l-a egalat pe Traian Basescu, intr-un sondaj realizat de CSOP, la capitolul "increderea romanilor in politicieni". Primarul general Sorin Oprescu si Presedintele Traian Basescu sunt situati, amandoi pe primul loc in topul increderii in politicieni.
Radu Beligan. ... Radu Beligan a infruntat senectutea si a demonstrat acest lucru si in 2013. ... In acest an Radu Beligan a mai scos o carte. ... Si mai spune Radu Beligan: ... Radu Beligan isi sustine colegii, in special pe cei tineri.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
google-analytics.com