Cautare

2609 de rezultate pentru "radu cernatescu" (3.78 secunde)
Partidul Romania Mare solicita Curtii de Conturi si Garzii Financiare efectuarea unei anchete asupra Princepelui Radu. Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor sustine ca ancheta trebuie sa vizeze cheltuirea unor sume de catre Principele Radu in calitatea sa de Reprezentant Special al Guvernului Romaniei, in perioada 2002-2008.
Grupul lui Radu Sarbu din PNTCD s-ar putea adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului in cazul in care instanta va da castig de cauza grupului Milut, in privinta legitimitatii conducerii partidului, aleasa la congresul din 24 august.
De aceeasi parere s-a aratat si Cristian Radu (foto), seful Garzii Financiare Constanta, un sustinator declarat al introducerii impozitului forfetar:
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare (foto), a facut senzatie ieri, inainte de conferinta de presa in cadrul careia Radu Babus, seful Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat, mai avea un pic si-si turna, la propriu, cenusa pe cap.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a remis, marti, un comunicat de presa prin care anunta ca primarul Constantei, Radu Mazare (foto), s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 23 aprilie 2003 - 6 noiembrie 2003, deoarece a fost concomitent primar si administrator al unei firme, si risca astfel sa-si piarda functia publica.
A murit Radu Vasile, fost premier al Romaniei Suferea de cancer de colon Radu Vasile (nascut la 10 octombrie 1942, la Sibiu) a fost un om politic si istoric roman, fost prim-ministru al Romaniei intre 1998 si 1999, propus de PNTCD.
Pentru o manageriere mai eficienta a domeniilor de activitate, Garda se va structura in trei divizii, fiecare condusa de un comisar sef de divizie, dar in subordinea comisarului sef Cristian Radu.
Adrian Nastase il face praf pe Radu Banciu: ... Luiza Popa ) Replici dure intre Adrian Nastase si Radu Banciu. Fostul premier a scris pe blogul sau un text care i se adreseaza in exclusivitate prezentatorului B1 TV, Radu Banciu.
Prima data a gresit Radu. ... Minutul 59 a adus doua interventii fabuloase ale lui Radu, prima data la un sut la coltul scurt, 30 de secunde mai tarziu la o ghiulea de la 17 metri.
(Radu Gheorghe) Distributie: ... Radu Gheorghe decor: Radu Gheorghe muzica: Radu Gheorghe costume: ... Radu Gheorghe, Razvan Popa, Mihai Bisericanu, Anca Sigartau, Georgeta Ciocarlan regizor: Radu Gheorghe Data:
Radu Mazare a fost Suleyman Magnificul la ultima editie a carnavalului de la Mamaia Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a costumat in Suleyman Magnificul, sambata seara, la ultima editie din acest sezon estival a carnavalului din Mamaia, iar fiul sau, Raducu, a facut parte din randul spahiilor si ienicerilor.
Radu Deac (Autoare:
In plus, ar da un aspect comercial zonei si ar incurca foarte mult si circulatia", a declarat Dumitru Cernatescu, arhitect-sef al judetului Dolj.
C-tin Cernatescu, Gen. Argetoianu, Lamaitei, Brazda lui Novac, Doljului, Opanez si George Enescu (Nord); Spaniei, Petre Ispirescu si Nicolae Iorga (Est);
La Rast este vorba de o stramutare si de reconstructia din temelii a localitatii in cu totul alta parte", a spus Dumitru Cernatescu, arhitectul-sef al judetului.
Probabil ca atunci cand va incepe constructia caselor si va trebui sa eliberam autorizatiile de constructie voi sta doua-trei zile acolo si voi umbla cu stampila la mine", a spus Dumitru Cernatescu, arhitectul-sef al judetului Dolj.
Negocierile dintre autoritati au esuat rand pe rand, Primaria Craiova invocand un Plan Urbanistic General (PUG) din 2000, care nu este altceva decat o "viziune urbanistica" a extinderii localitatii, fara nici o putere de delimitare administrativ-teritoriala, dupa cum a recunoscut chiar arhitectul-sef al Doljului, Dumitru Cernatescu.
206, care prevede ca in jurul unui functionar public trebuie sa fie zece metri cubi de aer", a explicat Dumitru Cernatescu, arhitectul judetului Dolj.
Va trebui sa facem un inventar si niste delimitari", a spus Dumitru Cernatescu, arhitectul-sef al Consiliului Judetean (CJ) Dolj. Acesta a mai afirmat ca exista posibilitatea ca proprietarii sa fie despagubiti, daca imobilele au fost ridicate legal, prin bunavointa autoritatilor:
Carutelor le era interzisa circulatia doar in zona A a municipiului, adica in spatiul delimitat la vest de strazile Pascani, Maria Tanase, Brestei, Campia Islaz, Petuniilor, Pictor Iscovescu, Bucovat, Soimului si bulevardul 1 Mai, la sud de strazile Tabaci, Anul 1848, General Magheru si bulevardul Gheorghe Chitu, la est de strazile Spaniei, Petre Ispirescu si Nicolae Iorga, iar la nord de strazile Fratii Golesti, Nicolae Iorga, General Constantin Cernatescu, General Argetoianu, Lamaitei, Doljului, Opanez si George Enescu.
google-analytics.com