Cautare

57 de rezultate pentru "radare" (3.31 secunde)
Aeroportul Henri Coanda se doteaza cu un sistem de protectie sporita, compus dintr-un gard dotat cu mai multe camere de supraveghere, radare, senzori spirala si GPS, ce vor securiza zona pe o distanta de aproximativ 25 de kilometri.
In functie de aceste dotari, care vizeaza si inarmarea completa a celor doua nave de razboi si echiparea lor cu toate sistemele de ducere a unui razboi modern (radare performante, echipamente pentru razboiul electronic, aparatura avansata pentru navigatie, etc.
De asemenea, sistemul TraficOK va prelua si informatiile furnizate de Politia Rutiera, Centrul Infotrafic, soferi, mass-media, camere de supraveghere si radare de pe arterele de circulatie.
Obiectul, observat de mai multe radare, dar si cu ochiul liber, dadea un ecou clar si solid, ca al unui obiect metalic de 2 kilometri lungime.
Exista foarte multe dovezi, cazuri autentificate de radare, ca si cu mai multi martori. OZN-urile au aterizat in multe locuri din lume, inclusiv in Rusia.
Intre acestea pot fi citate celebrele aparitii din Rendlesham Forest, in decembrie 1980, confirmandu-se faptul ca un OZN a fost intr-adevar urmarit cu acea ocazie de ambele radare britanice si americane din zona.
Incidentele au fost sustinute de inregistrari ale prezentei unor obiecte fizice cu radarul de bord si cu radare de la sol, care, de multe ori, corespundeau exact cu reperarea vizuala.
Observatoarele Green Bank si Parkes sunt suficient de sensibile pentru a sesiza semnale radio, avand puterea unor radare obisnuite de pe avioanele noastre, semnale care ar veni de pe planetele din jurul celor mai apropiate 1000 de stele.
Avionul a disparut de pe radare in anul 1946 si a reaparut in anul 1993. Unul din expertii care a investigat acest caz a oferit cateva explicatii interesante despre cea mai misterioasa disparitie din istoria aviatiei.
Sustinatorii razboiului din Ucraina scad in Rusia de la 25% la 16% NATO instaleaza radare in Romania pentru a monitoriza granita cu Ucraina.
NATO instaleaza radare in Romania pentru a monitoriza granita cu Ucraina. Sustinatorii razboiului din Ucraina scad in Rusia de la 25% la 16%.
Conduca;torul auto profita ca pe autostrada nu sunt radare si calca aceleratia pana cand acul kilometrajului se duce... cu Dumnezeu inainte, la 220 de kilometri pe ora.
Peste 25 de radare au fost instalate in aceasta dimineata pe marile artere ale Capitalei. "Am organizat o actiune pe toata raza Capitalei cu toate radarele pe care le avem.
De asemenea, au fost folosite peste 480 de radare, multe dintre acestea fiind amplasate in sistem cascada in zonele cu risc ridicat de accidente pe fondul vitezei nelegale, precum si pe acele tronsoane de drum pe care, din cauza configuratiei, se poate depasi cu mult limita de viteza legal admisa.
Pentru reducerea numarului de accidente rutiere, autoritatile vor monitoriza drumurile publice din toata tara cu radare fixe si camere de supraveghere cu recunoastere faciala.
Biden a anuntat un nou ajutor militar in valoare de 500 de milioane de dolari. Pachetul contine munitie de artilerie, sisteme antiblindate, radare de supraveghere aeriana Sunt 363 de zile de razboi.
Ziarul Financiar : HARTA INTERACTIVA. Unde sunt amplasate camerele video care vor depista soferii fara rovinieta Autoritatile au impanzit tara cu camere de supraveghere si nu mai iarta pe nimeni.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com