Cautare

32 de rezultate pentru "put" (8.62 secunde)
Zhiznen i tvorcheski put, 1880-1937, 1999; Izpovedi, 101 x 31: Sto i edin bulgarski pisatel orgovatiat na trideset i edin vuprosa, 1995;
Coborarea se facea printr-un put in spirala de 1,80 metri, in unghi de 90 de grade, iar pe ultimii patru metri unghiul se micsora la 45 de grade.
Sarcinile pe care pasarile le-au rezolvat s-au inspirat din fabula lui Esop, despre o cioara care arunca pietre pentru a creste nivelul apei dintr-un put, ca sa-si poata potoli setea.
Ciudat este faptul ca sub aceasta lespede a fost descoperit un put cu diametrul de 4 metri, in interiorul caruia cobora o scara elicoidala, ale carei trepte parca erau taiate cu laserul.
Tot acolo mai gasiti ca empatia e capacitatea de a te pune in pielea celuilalt (put oneself into another's shoes) sau un fel de rezonanta emotionala.
Coborarea se facea printr-un put in spirala de 1,80 metri, in unghi de 90 de grade, iar pe ultimii 4 metri unghiul se micsora la 45 de grade.
- Coborarea in tunel se face printr-un put in spirala de 1,80 metri, in unghi de 90 de grade, iar pe ultimii 4 metri unghiul se micsoreaza la 45 de grade.
mirosul acela pestilential de rahat rascolit m-a urmarit multi ani ai copilariei. Credeam ca l-am uitat, dar acum il simt din nou, parca mai puternic. Multe lucruri put azi in Romania!
Suceala romaneasca e una dintre lucrurile pe care le apreciez cel mai tare si mai tare si multumesc tuturor acelora care o scalda din lac in put atunci cand nu le convine ca i-a "aflat" lumea ca umbla cu "vopseli" politice.
Cum-necum, aceasta galceva dintre cele doua partide care au alcatuit candva o alianta in care multi si-au pus mari sperante demonstreaza ca, atunci cand avem de-a face cu dispute politice, trebuie neaparat sa avem la indemana o batista pentru a ne acoperi nasurile, pentru ca, ce s-o mai lungim, put ingrozitor.
Oricum s-ar "aseza" problema, ramane totusi ideea ca liderii acestei tari au avut in cap si au incercat sa impuna o modificare tampita a codului penal, o modificare izvorata din cel mai macabru put al lipsei de logica.
La fata locului, politistii au surprins in curtea societatii doua persoane care demontau o pompa submersibila montata pe un put, incercand sa o sustraga.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com