Cautare

32 de rezultate pentru "put" (2.94 secunde)
- Par­inte, cu durere obser­vam ca Roma­nia nu mai are put­erea si val­oarea de alta­data, pen­tru ca ea nu face decat sa exe­cute ordinele mar­ilor put­eri ce con­duc intreaga omenire, fara sa se mai opuna catusi de putin si se accepta niste masuri impotriva Romaniei, in defavoarea noas­tra, atat mate­r­ial cat si spir­i­tual.
Analiza evidentiaza necesitatea prezentei de echipamente de tratare si filtrare a apei in gospodariile din Romania, deoarece 41,6% dintre acestea isi procura apa potabila de la fantana sau put, astfel pot exista substante daunatoare peste valorile normale.
Cele mai tranzactionate au fost derivatele pe SIF 5, cu 35.286 de contracte, la care s-au adaugat 1.280 de optiuni Call si Put, majoritatea pentru scadenta din decembrie, titlurile SIF Oltenia fiind considerate de multi investitori drept o reflectare a indicelui BET.
Cele mai tranzactionate au fost derivatele pe SIF 5, cu 35.286 de contracte, la care s-au adaugat 1.280 de optiuni Call si Put, majoritatea pentru scadenta din decembrie, titlurile SIF Oltenia fiind considerate de multi investitori drept o reflectare a indicelui BET.
De asemenea, vrem sa facem o statie de ambulanta la Cobadin, sa sapam un put in localitatea Conacu, pentru statia de alimentare cu apa si sa achizitionam o masina noua pentru pompieri", s-a laudat Cristian Telehoi.
Poate, din lac in put. Desi situatia din Turcia este fluida, la fel ca situatia internationala generata de evenimentele de la Ankara, incercam, cu ajutorul profesorului Tasin Gemil, sa deslusim cauzele acestei stari de lucruri si, in acelasi timp, sa intelegem ce s-ar putea intampla de acum incolo.
Campania PNL este in linie cu ceea ce au facut pentru Primaria Capitalei, adica din lac in put, a mai spus Alin Teodorescu.
Daca ai cumva un put care se bazeaza pe o pompa electrica, trevuie sa iti faci rezerve de apa pentru ca pompa nu va functiona daca pica curentul.
"Tariceanu razganditu in incult si jumatate ca tot guvernul PNL jos cu ei caci put a incultivitate nesimtita". Odata exterminat premierul, Dan Roata poate sa treaca putin si la lucruri mai lumesti, motiv pentru care posteaza pentru supusi urmatorul anunt de maxima importanta:
E vorba de teama romanilor de a nu cadea din lac in put. PRM, de altfel, a propus ca solutie un guvern de larga sustinere parlamentara, dar celelalte partide nu au dorit, din motive pur politicianiste.
Sedea pe canapea si-si mirosea subtiorile, convins ca, de cand trancaneste de unul singur la televizor, subtiorile lui nu put ca la toti oamenii, ci miros a Sfantul Mir.
Nu a fost nicio gandire coerenta la nivel national si au fost dezvoltate grupuri de producere energie termica care nu au ce face vara, sarind din lac in put", a spus Blaga.
Dupa care, da din lac in put. Si spune ca si el ar fi procedat ca Antonescu. De data asta, uitand de crimele facute la Iasi, in Transnistria si la Odessa, la ordinul maresalului Antonescu impotriva comunitatilor de evrei, de tigani, dar si de rusi.
Asa ca zilele acestea, un ziar mai put in cunoscut, dar in care scrie editoriale si Dna. Elena Udrea, reincalzeste ciorba cu afacerea "Negoita si Banicioiu" cu minore, adaugandu-ma si pe mine pe post de ingredient principal.
Nu de dragul lui Basescu a sarit Merkel din baie, nici pentru ca ar fi fascinat-o marketingul politic al lui Cristian Preda. Put si simplu, simte ca-i vine randul.
"Soldat rus, soldat rus/Cine te-a pus acolo sus?/Te iubesc popoarele, sau iti put picioarele?" Gasim noi o rima la american!
Pe fondul panicii, au urmat scaderi agresive si irationale ale preturilor care au permis, investitorilor cu pozitii short (pe vanzare) sa-si lichideze pozitiile iar cumparatorilor de optiuni, PUT sa le exercite, cu randamente exceptionale", a adaugat brokerul.
Muzeul subteran se va intinde, potrivit proiectului, pe o suprafata de peste doua hectare, iar turistii vor intra sa-l viziteze cu ajutorul unei colivii, la fel cum intrau si minerii in put.
Apa este adusa la suprafata printr-un sistem mecanic, iar un alt ansamblu o reintroduce in put dupa racire, sau o evacueaza la suprafata.
Dar nu conteaza firmele inregistrate, ci calitatea out-put-urilor", a adaugat Gatej, care inainte de a fi consilier prezidential a ocupat functia de director executiv al Unilever Balcani.
google-analytics.com