Cautare

1858 de rezultate pentru "puncte" (4.53 secunde)
Conform calculelor efectuate de Ministerul Finantelor, reducerea TVA la produsele alimentare va duce la o crestere aditionala de 0,2 puncte procentuale a PIB-ului in anul 2015, iar consumul populatiei se va majora suplimentar cu 0,3 puncte procentuale.
- Potrivit noului Cod Rutier, vor fi sanctionati cu 9 pana la 20 de puncte-amenda si suspendarea permisului pana la 3 luni soferii care nu acorda prioritate, depasesc sau trec pe rosu si provoaca un accident rutier soldat exclusiv cu pagube materiale.
UTA ocupa locul patru in play-out-ul Ligii 1, cu 26 de puncte. ... Rapid este lider in play-out, cu 29 de puncte, avand trei victorii la rand Adi Mutu, antrenorul echipei Rapid, a prefatat duelul cu UTA Arad si a dezvaluit ca exista probleme de lot.
Fata de anul 2009, BNR are cu 3 puncte procentuale mai putini euro si cu 5% mai putini dolari. Celelalte monede au o pondere mai mare cu 2 puncte.
Emisiunea "Sinteza zilei" cu Adrian Nastase in platou a inceput cu un rating de 4.4. Media a fost de 5 puncte de rating, iar varful a atins 6.8 puncte.
Carolina Kostner, campioana europeana, pentru a 4-a oara Carolina Kostner a cucerit al 4-lea sau titlu de campioana europeana la patinaj artistic, aducand la Sheffield, sambata seara, singurul titlu Italiei la actuala editie, cu un total de 183,55 puncte.
Cele doua echipe ocupa locurile 7 (Dej - 26 de puncte) si 8 (Craiova - 24 de puncte) in clasament, ultimele doua care duc in play-off.
Galceava, dar si unanimitate Dupa ce s-a hotarat, in unanimitate, scoaterea de pe ordinea de zi a trei puncte care nu necesitau o atentie prea mare si au convenit ca la urmatoarea sedinta vor analiza un proiect scolar care necesita ajutorul CJ, penultima sedinta a Consiliului Judetului din acest mandat a fost presarata, ca de obicei, cu perioade in care consilierii au votat ordonat mai multe puncte aflate pe ordinea de zi, dar s-au si aprins cand cate un consilier a venit cu vreun amendament sau a facut vreo remarca ce nu a fost pe placul colegilor.
In lipsa oricarei opozitii, sedinta ordinara de ieri a Consiliului Judetean (CJ) Dolj, cu 15 puncte pe ordinea de zi, s-a terminat in 30 de minute.
Cat despre sistarea livrarii agentului termic in 50 dintre cele 105 puncte termice ale orasului, primarul a sustinut ca el nu are absolut nici o vina in acest sens.
Ultimatumul USL in 5 puncte, de la alegeri anticipate la eliminarea traseistilor politici Liderii USL au solicitat inlocuirea actualului guvern si organizarea de alegeri anticipate, alaturi de alte cateva puncte - toate respinse de catre reprezentantii coalitiei de guvernare.
PDL vrea discutarea in Parlament a celor 15 puncte enumerate de Ponta in discursul de investire a Guvernului Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca niciunul din cele 15 puncte invocate de liderul PSD Victor Ponta in discursul tinut la investirea Guvernului Ungureanu nu este tabu pentru PDL, insa pentru a fi discutate parlamentarii opozitiei trebuie sa revina la lucrari si ca democrat-liberalii stiu ca multi dintre parlamentarii din "grupurile socialiste" vor sa revina in Parlament.
Totusi, in limita perceptelor democratice, PSD prin liderul sau Victor Ponta, a raspuns solicitarii domnului Ungureanu, prezentand in fata plenului reunit cele 15 puncte programatice ale USL asupra carora noul guvern va trebui sa-si focalizeze preocuparile. ... Cele 15 puncte contin in esenta probleme sociale de substanta.
De la 1 ianuarie 2013, ne dorim impozitarea pe trei trepte si o reducere a CAS la angajator cu cinci puncte procentuale Premierul Victor Ponta a declarat, la "Dupa 20 de ani", la Pro TV, ca in renegocierile cu FMI guvernul a reusit sa obtina unda verde pentru reintregirea salariilor si restituirea banilor retinuti ilegal pensionarilor.
SUA sustin cele 11 puncte formulate de CE la adresa Romaniei.
• Am mai primit invitatii si la alte partide politice, dar aici am venit cu dragoste, nu numai cu masina presedintelui Romaniei, am venit cu sufletul la voi • Poate va asteptati la un discurs in favoarea unui sau altuia dintre candidati, nu pentru asta am venit aici, optiunile mele sunt cunoscute, am venit sa vedem daca in continuare avem puncte comune care sa ne faca parteneri pentru viitor sau nu • Voi fi extrem de cinstit cu voi • Ca sa putem fi parteneri pe viitor vreau sa stiti obiectivele mele:
De pilda, daca un vana-tor strain vaneaza un cerb de 210 puncte (un numar al trofeului stabilit de catre Comitetul International de Vanatoare), el va plati o taxa de 3.000 de euro.
Pe de alta parte, trebuie spus ca deficitul negociat cu FMI pentru 2006 se ridica la nu mai mult de 0,5% din PIB, procent mai mic cu 0,2 puncte fata de nivelul negociat pentru acest an.
Punctajul mediu anual se determina prin impartirea numarului de puncte rezultat din insumarea punctajelor anuale realizate in perioada de cotizare la numarul de ani corespunzatori stagiului complet de cotizare.
In clasamentul general regasim pe locul patru Honda Civic/Civic Hybrid cu un punctaj de 7,35, urmat de Suzuki Swift, cu 7,09 puncte. Mandria germanilor, modelul Mercedes-Benz Clasa S, ocupa locul sase in clasament cu 7,00 puncte.
google-analytics.com