Cautare

1861 de rezultate pentru "puncte" (2.61 secunde)
Steaua, la 6 puncte de Dinamo! ... Echipa lui Ilie Stan a fost dominata si a incheiat in corzi la Cluj, dar a plecat cu 3 puncte ce vor cantari greu.
Jocul de la Iasi nu a avut istoric, gorjenii conducand chiar si cu 42 de puncte. ... Cel mai bun om al meciului s-a dovedit fostul component al echipei din Iasi, Brice Kabengele, 21 de puncte, 5 recuperari, 3 pase decisive, pentru un coeficient de 40 la eficienta.
Cu un triple-double (24 de puncte, 11 recuperari, 11 pase decisive), Louis Darby a fost performerul meciului. ... Mediasul a inscris doar 69 de puncte, este foarte important pentru ca toti jucatorii care au intrat pe teren au facut o aparare foarte buna", a afirmat Nikolic.
Patru echipe - SCM Craiova (locul 14, 10 puncte), CSM Bacau (locul 13, 11 puncte), CSM Cetate Deva (locul 12, 12 puncte) si Neptun Constanta (locul 11, 14 puncte) - au emotii pe final de sezon si spera sa evite ultimele doua locuri, care inseamna retrogradarea directa in Divizia A.
Norvegia a terminat pe primul loc, cu 8.394 de puncte, fiind urmata de Finlanda, cu 8.300 de puncte, si Olanda, cu 8.194 de puncte. Romania s-a clasat pe pozitia a 38-a in aceasta ierarhie, cu 7.662 de puncte.
Ne-am propus sa terminam in forta sezonul, sa contabilizam toate cele 12 puncte ramase in joc daca se poate, pentru ca nu vrem sa avem emotii si sa compromitem totul pe ultima suta de metri.
In cazul unui succes sau chiar al unui egal, Romania U19 se va califica la CE din Estonia (3-15 iulie), intrucat ocupa primul loc in clasament, cu 4 puncte (golaveraj 5-1), fiind urmata de reprezentativa tarii gazda tot cu 4 puncte (golaveraj 3-2), de Germania (2 puncte, golaveraj 3-3), si Ungaria (0 puncte, golaveraj 0-5).
Hamilton a acumulat 88 de puncte, cu doua mai multe decat Fernando Alonso (Ferrari), precedentul lider, si trei in plus fata de campionul mondial Sebastian Vettel (Red Bull).
In prezent, craioveanca Anca Maroiu, proaspat vicecampioana europeana, este cel mai bine pozitionata, pe locul patru mondial, cu 157 de puncte, urmata indeaproape de Simona Gherman, care a invins-o pe Anca in finala de la Europene, cucerind aurul.
N-avem voie sa visam sau sa ne umflam pentru ca am luat trei puncte in Estonia. ... Inca trei puncte contra Andorrei vor fi perfecte ca sa putem pregati in liniste jocurile cu Olanda si cu Turcia, de peste o luna.
Cu cinci etape inainte de final, Steaua are un avans de 16 puncte fata de locul doi si nu mai poate fi ajunsa, in contextul in care mai sunt 15 puncte in joc.
Dupa prima zi, in clasamentele pe echipe conduc gazdele, atat la masculin (114 puncte), cat si la feminin (90 puncte), in timp ce Romania se afla pe locul secund la feminin, la un singur punct de primul loc, si pe 3 la masculin, cu 99 puncte, fiind devansata si de Turcia - 112 puncte.
Mihai Pintilii a admis ca ar fi ideal pentru tricolori sa obtina 6 puncte in urmatoarele doua meciuri din preliminariile CM 2014, dar si 4 puncte, cu o victorie obligatorie in meciul de vineri cu Ungaria, ne-ar avantaja in cursa pentru locul 2 in grupa.
Simona va obtine 43.000 de dolari si 280 de puncte WTA. ... Bogdan si Cadantu au primit 12.300 dolari si 280 puncte WTA, iar invinsele s-au ales cu 6.400 euro si 180 puncte.
Dupa 2 meciuri disputate, echipa lui Mixu Paatelainen are 4 puncte in clasament, iar a lui Victor Piturca tot 4 puncte.
Punctele de predare/primire a stafetei se va face in urmatoarele puncte: ... Pe traseu vor fi amplasate 16 puncte de hidratare pentru alergatori dupa cum urmeaza: ... Campineanu, Pod Hasdeu, doua puncte pe Bd. ... In vederea incurajarii alergatorilor vor fi dispuse 8 puncte de divertisment in urmatoarele locatii:
Dunarea Calarasi a obtinut 4 puncte dupa primele doua partide jucate in istorie in Liga 1. Mai mult, cei din Calarasi au obtinut aceste puncte in fata campioanelor din ultimele doua sezoane ale Ligii 1.
Darvydas Sernas Clasamentul Grupei 4 din Divizia C a Ligii Natiunilor Dupa victoria in fata Lituaniei, Romania urca pe pozitia a 2-a in clasamentul Grupei 4 din Divizia Ca Ligii Natiunilor, cu 5 puncte.
Romania 2 2 0 0 8-3 6 puncte 2. Franta 2 2 0 0 3-1 6 puncte 3. Anglia 2 0 0 2 3-6 0 puncte 4. ... 0 2 1-5 0 puncte Anglia:
Cezar va reprezenta Romania la EUROVISION 2013 In finala selectiei nationale EUROVISION 2013, desfasurata sambata seara si difuzata de TV, Cezar a obtinut maximul de puncte de la televot si locul al treilea in optiunile juriului.
google-analytics.com