Cautare

2309 de rezultate pentru "puncte sanitare jupiter" (3.62 secunde)
Sunt sigur ca niciunul dintre noi, stimati colegi, nu a uitat ca am votat si bugetul Programului National de Dezvoltare Locala - PNDL, componenta de obtinere a autorizatiilor sanitare.
Trebuie spus ca aceste scaderi au loc in ciuda masurii luate de Banca Nationala a Romaniei de a majora cu cinci puncte procentuale costul surselor atrase de banci in valuta, cat si a cresterii dobanzilor pe piata internationala.
In acest top, realizat de Gallup si preluat de Mediafax, tara noastra se afla, cu 90 de puncte, la egalitate cu Maroc, Rusia, Ucraina si Camerun. Pe primul loc in acest top se afla Lituania, perceputa drept cea mai corupta tara, cu 94 de puncte.
Sondajul lunar realizat de Comisia Europeana in cele 15 tari din zona euro indica o scadere a indicelui increderii in economie la 87,7 puncte, de la 88,5 in august si putin mai ridicat decat anticiparea pietelor si autoritatilor, 87,5 puncte.
Romania trebuie sa reduca deficitul extern cu cel putin 4 puncte procentuale din PIB si sa aduca deficitul bugetar la cel mult 1% din PIB in 2009, pentru a controla felul in care investitorii vor dori sa reduca finantarea externa a tarii, a spus marti consilierul guvernatorului BNR Lucian Croitoru.
Potrivit concluziilor studiului, Dacia s-a clasat cu numai patru puncte sub media generala, intrunind un total de 810 puncte din 1.000 posibile, situandu-se pe locul noua, la egalitate cu Volkswagen. ... Power este marca Daihatsu, care conduce topul satisfactiei clientilor auto din Germania cu 843 de puncte.
Acest lucru s-a schimbat pana la finele zilei, deoarece indicele BET a scazut cu 1,95%, pana la 4.311,73 puncte, iar indicele compozit, BET-C, a coborat cu 1,45%, pana la 2.619,37 puncte, mai noteaza Wall-Street.
Uruguayului, a acumulat 200 de puncte si este urmat de selectionerul Spaniei, Vicente del Bosque, cu 186 de puncte, si de cel al Germaniei, Joachim Low, cu 169 de puncte.
Jucatoarea olteana de tenis Monica Niculescu a urcat doua pozitii si se afla pe locul 29 in clasamentul WTA, cu 1.960 de puncte, ierarhie data publicitatii ieri, "ascensiune"
El a acumulat 53 de puncte si este urmat de Hamilton - 49 de puncte, de Webber - 48, de Alonso si Button, ambii cu 43.
Echipa nationala a Romaniei se mentine pe locul 45, cu 603 de puncte, in clasamentul FIFA-Coca Cola pe luna aprilie, dat publicitatii, miercuri, pe site-ul oficial al forului fotbalistic mondial.
Munteanu s-a impus la sol cu 14,833 puncte, devansandu-le in clasamentul finalei pe italianca Elisa Meneghini, 14,200 p, si pe americanca Alyssa Baumann, 14,200 p.
Potrivit noului cod rutier, soferii care sunt prinsi ca depasesc viteza legala cu 51 pana la 60 de kilometri pe ora risca intre 9 si 20 de puncte amenda, adica pana la 1.600 de lei.
Ei alearga, muncesc, dar dupa tot la 8 puncte suntem de CFR. ... Mai sunt etape, se vor mai pierde puncte dar acum era o sansa importanta pentru ca au jucat inaintea noastra.
Prima plaja, cea dintre Jupiter si Cap Aurora, este un dezastru. ... Pe acelasi "fir", o alta plaja care realizeaza puntea dintre Jupiter si Cap Aurora, este dotata cu...
Intr-o buna zi, luna lui Jupiter, Europa, s-ar putea dovedi locuibila si oamenii o vor coloniza, cred specialistii NASA. In asteptarea acestui moment, agentia spatiala americana a numit o comisie de oameni de stiinta care sa defineasca precis obiectivele unei misiuni pe suprafata inghetata a satelitului.
Sfera ar fi avut o grosime de numai 2-3 metri si s-ar fi realizat demontand miezul metalic al planetei Jupiter.
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a promis iei, in statiunea Jupiter, ca va promova o hotarare de guvern prin care sa dispuna trecerea patrimoniului si activelor fostei SNIF catre Consiliul Judetean Constanta.
Va intrezari ceea ce se va intampla in 2011 atunci cand Jupiter va vizita pentru scurt timp Berbecul, a zecea casa solara a voastra, a carierei si a statutului professional, intre 5 iunie si 7 septembrie.
Paula Anghel ne-a mai declarat ieri ca nici in acest an nu s-au semnat contracte de concesiune pentru plajele cu potential turistic scazut si cele afectate de eroziune din mai multe statiuni, cum ar fi Mamaia (zonele Parc), Jupiter, Venus, Mangalia, Cap Aurora.
google-analytics.com