Cautare

2309 de rezultate pentru "puncte sanitare jupiter" (3.67 secunde)
Astazi, licitatia publica se va face pentru sectoarele de plaja Constanta I si II , Agigea, Eforie Nord I si II, Cordon Eforie Nord-Sud, Eforie Sud,Tuzla, Costinesti I si II, iar maine pentru Olimp I si II, Neptun I si II, Jupiter, Cap Auro-ra, Venus I si II, Cordon Venus - Saturn, Mangalia, 2 Mai.
Contributia sociala pentru pensii va fi diminuata, incepand din decembrie 2008, cu 1,5 puncte la angajator, de la 29% la 27,5% din salariul brut, dar cota platita de angajat va ramane neschimbata, la 9,5%, potrivit proiectului de buget al asigurarilor sociale de stat.
Indicele perspectivelor economiei pentru urmatoarele 6 luni a crescut in septembrie cu 7,8 puncte, la 30 de puncte, dupa ce s-a imbunatatit in august cu 29 de puncte.
CDS-urile pentru Romania sar pragul de 300 de puncte Sentimentul de panica revenit pe pietele financiare internationale s-a reflectat rapid in cresterea cotatiilor CDS-urilor (costul asigurarii contra riscului de default) pentru tarile din regiune si in particular pentru Romania.
Troupe - 22 puncte, Kabengele - 5, Darby - 24 puncte, 8 recuperari, 2 pase decisive, Steffel - 13 puncte, 17 recuperari, Mocanu 10 puncte, 8 recuperari, Kljajevic - 3 puncte, Nikolic - 9 puncte, 5 recuperari, 4 pase decisive si Gutoaia - 3 puncte.
Presedintele CCA, Ion Craciunescu, ocupa locul 49, cu 40 de puncte, in topul mondial al celor mai buni arbitri din ultimii 25 de ani, conform Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS). In acest clasament se mai afla si Ioan Igna, pe locul 147, cu zece puncte.
Romania, campioana europeana la feminin Echipa feminina de gimnastica a Romaniei (Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Raluca Haidu), pregatita de cei mai buni antrenori din istoria sportului, cu peste 300 de medalii cucerite la marile competitii, Octavian Bellu si Mariana Bitang, ajutati de Lucian Sandu, a cucerit medalia de aur la Campionatele europene de la Bruxelles, cu un total exceptional - 176,288 puncte, dupa un concurs pe care l-a dominat copios, de la primul pana la ultimul aparat.
Locurile in care meridianele se intersecteaza se numesc puncte de acupunctura, in limba chineza, Xue (cavitati), aceste puncte sunt de fapt cele stimulate cu ajutorul acelor.
In acest moment mai avem de platit 12 miliarde lei pentru materiale sanitare si 67 miliarde pentru medicamente.
- In anul 1951, pe structura fostului Spital judetean se infiinteaza Spitalul unificat Calarasi, in a carui subordine se aflau urmatoarele unitati sanitare: ... -pe 27 martie 2002, aflandu-se la Calarasi, intr-o analiza a situatiei sanitare din judet, dr.
, lista de propuneri pentru serviciile deconcentrate, venirea sefului circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Fetesti, medicul Geronimo Branescu (foto), la carma Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta, reprezinta doar o formalitate.
Proiectul de Hotarare de Guvern privind nivelul alocatiilor de hrana pentru consumurile colective din unitatile sanitare publice a fost lansat in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii.
Suma este considerata suficienta de conducerea spitalului pentru a acoperi necesarul unitatii sanitare, doar pana in trimestrul IV. ... Conducerea unitatii sanitare s-a aratat multumita de contract, in conditiile in care va urma o rectificare bugetara.
Acestea trebuie sa solicite compartimentului privind siguranta alimentelor al directiilor sanitare veterinare si pentru siguranta alimentara inscrierea in lista cuprinzand organizatiile si operatorii inregistrati pentru efectuarea unor astfel de operatiuni. ... Si acestia trebuie inregistrati in aplicatia "Trafic", fiind validati de catre directiile sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor.
Primordial a deschis oficial saptamâna trecuta un showroom de colectii de gresie, faianta,obiecte sanitare si mobilier de baie. ... O premiera în domeniu este prezenta firmei Kolo, unul dintre cei mai mari producatori de obiecte sanitare.
Primordial a deschis oficial saptamâna trecuta un showroom de colectii de gresie, faianta,obiecte sanitare si mobilier de baie. ... O premiera în domeniu este prezenta firmei Kolo, unul dintre cei mai mari producatori de obiecte sanitare.
Investitorii privati din domeniu vor construi 34 de spitale, clinici si cabinete noi si vor moderniza sau extinde noua unitati sanitare deja existente. ... De asemenea, in Sibiu vor fi construite cinci unitati sanitare noi, iar in Brasov - trei.
Pentru un apartament cu doua camere, suprafata utila prevazuta de lege ar trebui sa fie de 52 mp (camera de zi - 18 mp, dormitor - 12 mp, locul de luat masa - 3 mp, bucataria - 5 mp, încaperi sanitare - 4,5 mp, spatiul de depozitare - 2 mp).
Pentru un apartament cu doua camere, suprafata utila prevazuta de lege ar trebui sa fie de 52 mp (camera de zi - 18 mp, dormitor - 12 mp, locul de luat masa - 3 mp, bucataria - 5 mp, încaperi sanitare - 4,5 mp, spatiul de depozitare - 2 mp).
Carentele grave ale sistemului medical au facut ca Romania sa piarda din 2007 pana azi 28.000 de doctori si 17.000 de cadre medii sanitare.
google-analytics.com