Cautare

40 de rezultate pentru "pulovere casmir" (4.38 secunde)
portofele mici din piele - la 15 RON, 1 bucata (portofel din piele) - 35 RON, doua bucati - 60 RON si trei bucati - 80 RON, saluri din casmir:
Esarfele sunt din casmir cu matase, din lana si vascoza. ... esarfe circulare - la 120 RON, esarfe din vascoza - la 15 RON, saluri din casmir si matase - la 30 RON, din matase din acril - la 30 RON", a adaugat Mariana Panu.
La standul ei, vizitatorii au putut achizitiona esarfe din casmir si matase - 60 RON, esarfe din casmir si lana - 45 RON, bijuterii din metale, bratari din otel inoxidabil, placate cu aur - 70 RON, cercei cu pietre - la 60 RON si la 90 RON, coliere cu zirconii, perle, pietre din sticla - la 120 RON, 130 RON si 150 RON.
Firma Amrit International participa la TIBCO 2018, in acest week-end, cu un stand cu bijuterii din argint si pietre semipretioase, dar si cu esarfe din casmir si lana.
Fanii cardiganelor pot gasi la Zara o astfel de jacheta, din casmir, la pretul de 300 de lei, redus de la 390 de lei. ... O bluza de casmir costa in prezent 150 de lei, cu 40% mai putin decat inaintea sarbatorilor.
Ce puteti cumpara de aici - saluri din casmir lucrate manual (intre 95 - 300 RON) - bluze din bumbac - genti din piele de camila - intre 95 - 150 RON - coliere lucrate manual, cu pietre semipretioase, rasina, os, material textil - intre 35 - 75 RON - esarfe din bumbac viu colorate - rochii din lana - 150 RON - fuste din bumbac - 75 RON - coliere si inele din metale precum alpaca, lucrate cu os si pietre - portofele din piele - masti din cupru - 50 RON - inele din alpaca - 10 RON - 75 RON Mai multe detalii gasiti si pe FACEBOOK/ sadhana-the-indian-boutique.
Portocaliu cadmiu, roz casmir, albastru tropical si verdele masliniu /amosnews.ro 2016 vine cu schimbari de tendinte in ceea ce priveste moda vestimentara la femei si barbati.
portofele mici din piele, saluri din casmir, poncho-uri din lana, genti din piele, pulovere, tunici din lana, cu broderie, din metal inoxidabile, reglabile, saluri din lana de lama, portofele din piele, bluze din bumbac si in.
Echipa coordonata de Ecaterina Diulescu incropeste pulovere si piese unicat sau chiar mici colectii inedite pentru Franta, Anglia, Germania, Italia. ... Tricoteaza pulovere din lana pentru o firma din Franta.
Locuitorii coclaurilor uitate de lume vad acum, dupa patru ani de liniste si pace, dupa patru amari de ani cat au fost ignorati, ca brusc rasar politicienii la costum sau pulovere (pulovere, ca sa para mai aproape de oameni, obisnuiti ca ei).
Locuitorii coclaurilor uitate de lume vad acum, dupa patru ani de liniste si pace, dupa patru amari de ani cat au fost ignorati, ca brusc rasar politicienii la costum sau pulovere (pulovere, ca sa para mai aproape de oameni, obisnuiti ca ei).
Tesaturile pentru colectiile de toamna-iarna au la baza lana, casmir si mohair. Tesaturile pentru primavara-vara au in compozitie lana, in si matase.
Sub brad ai gasit cel mai frumos dar â€" Rowenta Premium Care Brush&Straight, placa prevazuta cu invelis exclusiv din casmir, cheratina cu ulei de argan, care protejeaza si ajuta la prevenirea deteriorarii parului.
Sub brad ai gasit cel mai frumos dar - Rowenta Premium Care Brush&Straight, placa prevazuta cu invelis exclusiv din casmir, cheratina cu ulei de argan, care protejeaza si ajuta la prevenirea deteriorarii parului.
Tot la standul lui, puteti gasi haine din lana, genti din piele (o bucata - la 120 lei, doua bucati - 200 lei), saluri de Casmir (o bucata - 45 lei, doua bucati - 80 lei, 3 bucati - 100 lei), curele din piele la 35 de lei, tunici lucrate manual - la 100 lei, super oferta:
de la lana australiana S’140 in amestec cu mohair, pana la casmir si tesaturi vopsite in praf de jad.
ii traditionale, camasi de femeie si de barbat, catrinti, covoare din lana - la 600 RON, baticuri din casmir - la 300 RON, ciorapi din lana - la 10 RON, prosoape traditionale tesute - la 60 RON, prosoape de canepa tesute in stativ - la 50 RON, manusi din lana traditionale - la 20 RON, caciuli din lana - la 30, 40 si 50 RON, fete de masa facute din stergare - la 300 RON, bratari cu margele - la 10 RON, camasi cusute manual pentru fete si baieti - intre 150 - 700 RON", ne-a spus Carmen Hison.
Cei care au participat si-au imbogatit garderoba cu haine unicat, accesorii, saluri din casmir si genti din piele. Aman Ralhan, cel care ne uimeste in fiecare an cu produse inedite, spune:
ii traditionale, camasi de femeie si de barbat, catrinti, baticuri din casmir, ciorapi din lana - la 30 RON, prosoape traditionale tesute - la 60 RON, prosoape de canepa tesute in stativ - la 50 RON, manusi din lana traditionale - la 20 RON, fete de masa facute din stergare - la 300 RON, bratari cu margele - la 10 RON, camasi cusute manual pentru fete si baieti - intre 150 - 700 RON", ne-a spus Vera Andronic.
bundita cu margele, din blana de dihor - la 3.000 RON, vesta din bumbac - la 100 RON, brau foarte vechi din lana - la 80 RON, catrinta - la 250 RON, catrinta - la 400 RON, suman - la 600 RON, ii traditionale, camasi de femeie si de barbat, catrinti, baticuri din casmir, ciorapi din lana - la 30 RON, prosoape traditionale tesute - la 60 RON, prosoape de canepa tesute in stativ - la 50 RON, fete de masa facute din stergare - la 300 RON, bratari cu margele - la 10 RON, camasi cusute manual pentru fete si baieti - intre 150 - 700 RON", ne-a spus Vera Andronic.
google-analytics.com