Cautare

1391 de rezultate pentru "protv nr telefon" (4.69 secunde)
ProTV: Soseaua de Coasta, drumul de vis construit pe bani europeni intre Mamaia si Constanta. Primii 3 km costa 10 milioane de euro Ceea ce parea doar un vis frumos va prinde contur la malul marii.
Este stiut faptul ca pe langa activitatea binecunoscuta de la ProTV, Andreea Esca are si afaceri, impreuna cu sotul ei, Alexandre Eram.
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
Liga Campionilor, miercuri, 1 august Fenerbahce - FC Vaslui (21:45, ProTV, live www.gsp.ro si m.gsp.ro) # Returul se joaca saptamina viitoare, la Vaslui # Daca sint eliminati, galben-verzii vor merge in turul 4 al Europa League, unde au sanse bune sa fie cap de serie.
E o mandrie, nu numai pentru mine", a declarat Lucescu pentru ProTV. Lucescu tocmai si-a prelungit pe 2 ani contractul cu Sahtior.
PROTV : Dupa condamnarea lui Gigi Becali in dosarul Valiza, Steaua Bucuresti a primit o noua lovitura Vestile proaste se tin scai si de Steaua Bucuresti, nu doar de finantatorul ei George Becali.
STEAUA - PETROLUL, miercuri 10 iulie 20:45, IN DIRECT ProTV si Voyo.ro Ce echipe pregatesc Reghe si Contra in FINALA ANULUI!
Schi-ul si snowboarding-ul, sporturi perfecte pentru slabit si dezvoltarea musculaturii Schiand, poti arde 700 de calorii intr-o ora PROTV : Mai mult decat distractie.
Daca nu poti fi in The Kop ( peluza Liverpool ), atunci cel mai bun loc e Bucuresti", a spus aceasta. Sursa: ProTV
ProTv: Fara frica, in meciul cu Franta. Nationala Romaniei va juca maine unul din cele mai mari meciuri din istoria sa.
Astfel, doar Torje ar putea sa intre in primul 11 pentru partida cu elvetienii Partida va fi televizata in Romania, de la ora 19:00, de ProTV si de DolceSport.
Protv titreaza: Sfert NEBUN la Bordeaux! Germania - Italia 1-1, 6-5 dupa penalty-uri. Neuer apara sutul lui Darmian, Hector transforma si nemtii sunt in semifinale!
Stirile ProTV: ARMENIA - ROMANIA 0-5. Cinci marcatori diferiti, dupa ce armenii au jucat in 10 inca din minutul 3.
Romania - Serbia, in Liga Natiunilor - Duminica, 14 octombrie 2018, National Arena, de la ora 16:00, in direct la ProTV (postul de televiziune a achizitionat drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei nationale din urmatorii 5 ani).
Vom vedea dupa tragerea la sorti, a precizat tehnicianul pentru ProTV. Cosmin Contra si-a manifestat regretul pentru ca Romania nu a reusit sa inscrie 2 goluri.
Sambata, 23 martie 2019, reprezentativa Romaniei va debuta in preliminariile pentru EURO 2020, in Suedia. Partida Suedia - Romania se va juca pe Friends Arena din Stockholm, cu incepere de la ora locala 18:00 (19:00 ora Romaniei).
Pentru ca nu a fost recunoscut, trecatorii au presupus ca este un cersetor, Gaudi nu a primit ingrijire medicala la timp. A murit 3 zile mai tarziu, pe 10 iunie, 1926 la varsta de 73 de ani. (Sursa: ProTV)
Stirile ProTV : Cele mai frecvente greseli pe care le fac utilizatorii Facebook. Detaliile pe care putini le cunosc Fox News a realizat un top al celor mai frecvente greseli pe care le comit utilizatorii Facebook.
i Like IT Internetul, noile tehnologii si gadgeturile, adica jucariile pentru copiii mari se instaleaza confortabil in studioul Stirilor ProTV.
Stirile ProTV: ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014. Google sarbatoreste VALENTINE‘S DAY printr-un DOODLE special VALENTINE‘S DAY este o sarbatoare internationala, celebrata anual, pe 14 februarie.
google-analytics.com