Cautare

15027 de rezultate pentru "protv galati luni 28 06 2010" (5.18 secunde)
E drept si ca dupa ce timp de mai multe luni s-a vorbit despre necesitate organizarii alegerilor anticipate, ca mijloc de a scapa de "solutia imorala", a existat si un scurt moment in care s-a crezut ca lucrurile s-au linistit in interiorul Coalitiei de guvernare.
Tribunalul Galati a respins ieri solicitarea de anulare a hotararii CJ vizand imprumutul in valoare de 85 de milioane lei pe motiv de discriminare, depusa de consilierii judeteni David Craiu si Iulian Arama in numele a 17 primari PD-L.
Dupa ce presedintele interimar al PNTCD Galati, Constantin Telegan, ne-a sigurat duminica, in timp ce se afla la congresul partidului, la nivel central, de faptul ca singurul presedinte al filialei de la Galati a partidului este doar el si nimeni altul, luni am mers pana la sediul acestei formatiuni politice pentru a vedea cum stau lucrurile.
Viceprimarul Paul Cezar Maftei isi exercita in continuare mandatul, cu toate ca hotararea de validare a acestuia a fost anulata de Tribunalul Galati, iar consilierii locaIi refuza sa se supuna unei hotarari judecatoresti.
Deputatul Mihail Boldea explica de ce a a demisionat din PDL Deputatul democrat-liberal de Galati, Mihail Boldea, a confirmat luni ca a demisionat din PDL invocand neintelegerile din cadrul organizatiei locale, "acolo unde partidul democrat-liberal s-a transformat intr-un partid de surdo-muti".
In primele sase luni ale acestui an Electrica Galati a obtinut un profit de 16,816 milioane de lei din activitatea de exploatare, conform bilantului intocmit recent de catre conducerea societatii.
In judetul Galati sunt in curs de derulare proiecte pe SAPARD in valoare de 2,3 milioane de euro, dar Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit da asigurari ca programul se va incheia pe 30 septembrie, asa cum s-a stabilit initial.
Extinderile la parterul blocurilor, ingradite de lege Desi intra in categoria constructiilor care ar putea distruge spatiul verde, fiind in acelasi timp sistate prin Ordonanta de Urgenta 114, extinderile la parterul blocurilor au luat amploare in municipiul Galati.
Intrarea in impas a negocierii contractului colectiv de munca (CCM) de la Combinat, care a culminat cu esuarea concilierii conflictului de munca declansat de sindicate, ar putea avea consecinte neplacute asupra cistigurilor celor 15.000 de salariati de la Arcelor Mittal Galati.
Majorarea taxei pe valoarea adaugata (TVA) de la 1 iulie 2010 nu a adus rezultatele asteptate de guvernanti.
Luni de zile a tot amanat nejustificat intocmirea proiectului de buget si trimiterea acestuia in Parlament. ... Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
Institutia a mai publicat in urma cu o saptamana un nou set de estimari conform carora PIB-ul mondial va scadea cu 3% in 2009, insa in raportul publicat luni aceasta cifra a fost revizuita la 2,9%.
In acest episod, vom vedea cum societatea Constructii Montaj (CM1) Craiova, detinuta in proportie de 96,5% de SIF Oltenia, a cumparat un conac boieresc la sugestia oamenilor de la SIF Pe 7 octombrie 2010, CM1 a achizitionat un teren cu constructii in centrul comunei Ilovat (judetul Mehedinti) - la 34 km nord de Drobeta Turnu Severin, la pretul de 640.000 de lei, contravaloarea a 150.000 de euro.
263/2010 privind sistemul public de pensii, sotul supravietuitor are dreptul la pensie de urmas pe tot timpul vietii, la implinirea varstei standard de pensionare, daca durata casatoriei a fost de cel putin 15 ani, precum si a casatoriei intre 10-15 ani, caz in care cuantumul pensiei de urmas cuvenit sotului supravietuitor se diminueaza cu 0,5% pentru fiecare luna, respectiv cu 6,0% pentru fiecare an de casatorie in minus.
Uniunea PSD+PUR Galati, al carei presedinte este Dan Nica, a fost somata sa indeparteze de pe panourile electorale din municipiu toate afisele a caror dimensiune este mai mare decat cea stabilita de lege. Decizia a fost luata de catre presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie Galati, judecatorul Mariana Baban.
Dupa cum se stie, prima actiune in instanta intentata de Prefectura Galati, cu privire la alegerea consilierului judetean Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati, a fost admisa de magistrati.
Pentru ca a invalidat hotarirea de consiliu prin care Dorin Otrocol era ales director general interimar al societatii Drumuri si Poduri Galati, prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a devenit, in opinia liderilor PSD si PC, responsabil pentru deszapezirea arterelor din judet.
Reprezentantii Partidului Noua Generatie filiala Galati intentioneaza sa aduca la sediu mai multe personalitati publice nationale.
Ion Stefan, consilier judetean si director al societatii Apa-Canal, a declarat razboi primarului Dumitru Nicolae si presedintelui PC Galati, Eugen Durbaca. Gheorghe Flutur a venit la Galati si a anuntat ca lasa organizatia PLD Galati pe miinile fostului liberal Sandu Traian.
google-analytics.com