Cautare

15020 de rezultate pentru "protv galati luni 28 06 2010" (9.24 secunde)
Sedinta Consiliului de Coordonare Judetean al PD Galati a avut loc in sala Teatrului Muzical „Nae Leonard” si i-a avut ca invitati pe presedintele formatiunii, Emil Boc, pe ministrul Integrarii, Anca Boagiu, si pe co-presedintele Aliantei D.A. Galati, liberalul Victor Paul Dobre.
Este vorba de fostul edil sef al orasului Tecuci, Gheorghe Lazar, ales consilier local pe listele PSD Galati alaturi de Viorica Tiron si Costica Florea. ... Cu prilejul semnarii declaratiilor de apartenenta politica, tripletul amintit a renuntat la calitatea de membru al PSD Galati.
Presedintele PLD Galati, Marius Necula, sustine ca nu a avizat o asemenea actiune. Reprezentantul Partidului National Liberal, filiala Galati, George Kramer, a formulat ieri, la Biroul Electoral Judetean (BEJ), o contestatie impotriva Partidului Liberal Democrat (PLD) Galati pentru "incalcarea art.
Motivul invocat de liderii ecologisti de la Galati l-a reprezentat lipsa de sustinere din partea conducerii PER, respectiv din partea lui Pop Danut.
Alegerile in cele 18 sectii de votare din GalatI, unde s-au constatat fraude, si in alte cateva sectii din judet, nu vor fi reluate.
Locuitorii judetului din unele localitati aflate la distanta mare de municipiul Galati vor avea o posibilitate moderna sa afle date despre locurile de munca vacante sau despre cursurile de calificare organizate de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati.
"In urma analizei si a evaluarii activitatii de anul trecut, Garda Judeteana de Mediu Galati s-a clasat pe locul al doilea pe tara, dupa institutia din Bucuresti.
Ieri, la sediul Prefecturii, a avut loc un seminar referitor la "Oportunitatea infiintarii unei piete de gros pentru legume si fructe in zona Galati-Braila".
Asta pentru ca Organizatia Pescarilor Galati, gestionarul delegat al fondului piscicol de la Prut, si-a pierdut autorizatia de pescuit. ... Ioana Toader, directorul filialei locale a Companiei, ne-a precizat ieri ca Organizatia Pescarilor Galati nu si-a respectat obligatiile ce-i reveneau in urma contractului incheiat cu institutia pe care o reprezinta.
Furturile de hidranti si alte componente ale sistemului de irigatii din judetul Galati au condus la situatia ca acesta sa functioneze mult sub capacitatea maxima exact cind culturile au mai multa nevoie de apa.
Purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Finante Publice Galati, George Marinescu, ne-a spus ca aceasta taxa se va aplica doar in cazul terenurilor destinate constructiilor, nu si in cazul celor arabile.
Vestea bomba pentru galateni si pentru Universitatea a€œDunarea de Josa€, anuntata de Mircea Toader, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, este ca soldatii americani dislocati in cele patru baze SUA de pe teritoriul Romaniei vor studia la Galati.
Astfel, potrivit datelor INS, in trimestrul I 2010, Romania, cu o rata de ocupare de 57,0% - se situa printre tarile cu valori sub media UE 27 (63,7%). ... in crestere cu 3,1% fata de T1 2010 si cu 0,9% fata de trimestrul II 2009.
Steaua-Chelsea este IN DIRECT pe ProTV diseara, la 20:00, dar se vede si pe iPad si iPhone, pentru cei aflati in deplasare, prin aplicatia Voyo.ro.
12.000 de stelisti vor ocupa o peluza pe National Arena, in timp ce 7000 de giurgiuveni vin sa strige pentru Astra. Finala e vineri, 23 mai, in direct la ProTV, de la 21:00!
Intervievat de ProTV, omul de afaceri Ion Tiriac, fost mare sportiv, este de parere ca Victor Ponta ar fi un presedinte mai bun decat Klaus Iohannis.
ProTV Chisinau: ... ProTv a scris in stilul propriu: "Cine-i nascut in Tepesti si a dat teapa de 50 miliarde de lei vechi?"
23:28 Iese Gabi Matei, intra Rusescu, si vedem o modificare surprinzatoare in sistemul Stelei - Chipciu trece fundas dreapta. ... victorie" Meciul e IN DIRECT la ProTV de la ora 22.00!!
Franta - Portugalia, duminica, 22:00, la ProTV Francezii revin pe stadionul pe care au deschis EURO. Franta va juca finala de pe Stade de France duminica, de la 22:00, cu Portugalia lui Ronaldo, IN DIRECT la ProTV.
Meciul este transmis in direct pe ProTV si liveTEXT pe GSP.RO. Potrivit GSP, Cosmin Contra e suparat inainte meciurilor cu Lituania si cu Muntenegru.
google-analytics.com