Cautare

12402 de rezultate pentru "protv galati la tara" (6.38 secunde)
4.056 de cetateni cu drept de vot au fost asteptati la urne duminica. ... Monitorizare APD Asociatia Pro Democratia Galati a participat cu doi observatori la primul tur al alegerilor locale partiale din Firtanesti.
Ieri a avut loc ultimul termen de judecata in procesul deschis de edilul sef al comunei Namoloasa, Valerian Todita, impotriva Prefecturii Galati.
Prefectura si Consiliul Judetului (CJ) Galati au ajuns din nou in fata judecatorilor din cauza unor divergente juridice. De aceasta data este vorba chiar despre regulamentul de organizare si functionare a CJ Galati, despre care reprezentantul Guvernului in teritoriu considera ca a fost adoptat cu incalcarea legii.
Chiar daca Dobre ar spune acum ca functia din cadrul partidului nu este atit de importanta pe cit ar putea parea la o prima analiza, lucrurile stau cu totul altfel. ... de la Galati, democratul Mircea Toader.
Membrii si sustinatorii Partidului Liberal Democrat din Galati au participat ieri la actiunea de strada pro-Basescu ce a avut loc la Braila. ... "Organizatia PLD Galati este prezenta aici cu un numar important de membri si de simpatizanti. La aceasta actiune participa toate organizatiile liberal-democrate din Regiunea de Sud-Est.
Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Democrat, a fost prezent ieri la Galati, prilej cu care i-a prezentat pe candidatii din judetele Galati, Braila si Constanta pentru alegerile europarlamentare.
Liberalii si-au lansat vineri seara, cu surle si trambite, candidatului pentru Primaria Galati, cu ocazia celei de-a XV-a editie a Galelor PNL, in cadrul carora s-au acordat si premiile anuale.
La mai putin de doua zile dupa ce eram surprinsi cu un comunicat de presa din partea filialei judetene a Partidului Initiativa Nationala, in care era precizat, scurt, faptul ca intreaga conducere a organizatiei municipale a fost suspendata, la fel cum a fost suspendat si purtatorul de cuvant, Luminita Chipaila, fara a fi date mai multe detalii, iata ca membrii acestei organizatii s-au hotarat, ieri, sa demisioneze in masa.
Judecatoria a inregistrat ieri cel mai mare numar de contestatii, cinci la numar, cele mai multe fiind indreptate impotriva unor candidati la posturile de consilieri locali din teritoriu.
Din acest motiv cei care au buletine pe vechile adrese din Galati au fost nevoiti sa se duca pentru a vota la sectiile arondate domiciliului anterior. Un astfel de caz e cel al familiei Patoi Costel, care locuieste de cateva luni la blocul S7, apartamentul 13.
Harta include solutii concrete care trebuie aplicate municipiului Galati, idei care au fost preluate din discutiile cu cetatenii si cu specialisiti, ba chiar din propunerile celorlaltor candidati la functia de primar.
Turul al doilea al alegerilor locale de la Galati a iesit din tiparul caracteristic al celorlaltor scrutine prin numeroasele sesizari trasnite si decizii amuzante ale birourilor electorale din cadrul sectiilor de votare.
Dupa aproximativ patru ani de cand stau in Parlament alesii nostri si, in conditiile in care se apropie alegerile legislative, am vrut sa aflam si noi cam cat de cunoscuti sunt senatorii si deputatii de Galati printre cetatenii urbei noastre.
Daca pana acum era doar un simplu zvon faptul ca social-democratul Florin Paslaru, actualmente consilier local, va candida pentru un post de deputat intr-un colegiu din Galati, iata ca acum zvonul s-a transformat in realitate.
Astfel, potrivit informatiilor furnizate de catre Inspectoratul Judetean de Politie Galati, o patrula din cadrul Politiei Comunitare Galati a depistat un pensionar, in varsta de 54 ani, in timp ce lipea, pe stalpii RENEL, afise electorale reprezentandu-l pe candidatul Viorel Beltic din partea PRM pentru Senat.
ITM Galati va lua incepind de luna viitoare masuri aspre impotriva agentilor economici care nu au achitat institutiei comisionul aferent gestionarii cartilor de munca ale salariatilor.
Verificarile operate in ultima luna de zile de inspectorii Directiei Agricole Galati au scos la iveala faptul ca o buna parte din vinul scos la comercializare pe piata nu este altceva decit apa cu diverse arome Inspectia produselor de origine din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati, care se ocupa si de verificarea sectoarelor legumicol, pomicol si viticol, a efectuat in ultima perioada o serie de controale ce au vizat in special calitatea produselor care ajung pe masa consumatorilor.
Comunitatea europeana este dispusa sa aloce sume importante de bani pentru investitii in fermele romanesti, astfel incit acestea sa ajunga la un nivel cit de cit apropiat cu cele din spatiul comunitar.
Mittal Steel Galati va fi amendat de comisarii Garzii de Mediu pentru faptul ca nu s-a gasit persoana responsabila pentru prabusirea Haldei de zgura.
Judecatorii au finalizat zilele trecute cel mai complex dosar de coruptie instrumentat vreodata pe raza Curtii de Apel Galati, toti inculpatii fiind condamnati pentru comiterea unei multitudini de infractiuni, pornind de la trafic de influenta si luare de mita pina la abuz in serviciu, deturnare de fonduri si inselaciune.
google-analytics.com