Cautare

12397 de rezultate pentru "protv galati la tara" (4.15 secunde)
Furturile de hidranti si alte componente ale sistemului de irigatii din judetul Galati au condus la situatia ca acesta sa functioneze mult sub capacitatea maxima exact cind culturile au mai multa nevoie de apa.
In cazul in care discutiile incepute luni, intre sindicalistii de la FSS Metarom Galati si Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), ar duce la fuziunea celor doua structuri sindicale, cele mai importante din Combinat, administratia Combinatului va avea doar un singur "adversar".
Directia de Finante Galati a amanat punerea in executare a unei decizii de sanctionare a ICMRS Galati, pana cand aceasta s-a prescris.
Este vorba despre faptul ca persoanele juridice care cumpara un teren de la companii vor fi nevoite sa achite, pe langa pretul cerut, si TVA.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a fost ieri intr-o vizita fulger la Galati, unde s-a intalnit cu reprezentantii Asociatiei Armatorilor si Operatorilor Portuari Fluviali de pe Dunare.
In timp ce angajatii Combinatului vor beneficia, pana la Pasti, de marirea salariala acordata retroactiv incepand cu 1 ianuarie, sindicalistii de la Solidaritatea au anuntat ca vor declansa greva generala pana la Pasti.
Marul discordiei de aceasta data il reprezinta impiedicarea inscrierii intr-un sindicat sau altul, liderii FSS Metarom Galati si cei ai Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor criticandu-se reciproc pe aceasta tema.
Vestea bomba pentru galateni si pentru Universitatea a€œDunarea de Josa€, anuntata de Mircea Toader, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, este ca soldatii americani dislocati in cele patru baze SUA de pe teritoriul Romaniei vor studia la Galati.
Steaua-Chelsea este IN DIRECT pe ProTV diseara, la 20:00, dar se vede si pe iPad si iPhone, pentru cei aflati in deplasare, prin aplicatia Voyo.ro. ... Englezii vin la Bucuresti sa scoata cel putin un egal.
Se anunta SHOW MAJOR la meciul de pe 23 mai: ... Finala e vineri, 23 mai, in direct la ProTV, de la 21:00!
Intervievat de ProTV, omul de afaceri Ion Tiriac, fost mare sportiv, este de parere ca Victor Ponta ar fi un presedinte mai bun decat Klaus Iohannis.
Categoria bloguri La categoria "bloguri", au fost gasite 48 de rezultate in cautarea efectuata pe ultimele 24 de ore, in 414 bloguri si in toate domeniile monitorizate (de la politica, finante, administratie, IT&C, vedete samd).
Hai ca ne-am imprietenit, ne mai auzim si cu alte ocazii:) La Sport.ro si pe www.sport.ro vedeti toate reactiile de dupa meciul care a dus-o pe Steaua pe primul loc in grupa din Europa League.
Franta - Portugalia, duminica, 22:00, la ProTV Francezii revin pe stadionul pe care au deschis EURO. Franta va juca finala de pe Stade de France duminica, de la 22:00, cu Portugalia lui Ronaldo, IN DIRECT la ProTV.
Romania joaca sambata, de la ora 21:45, contra Lituaniei, in Liga Natiunilor. Meciul este transmis in direct pe ProTV si liveTEXT pe GSP.RO. ... 2) Nationala Romaniei a ajuns la mana adversarilor;
Catalin Maruta a tinut sa ii dea replica Oanei Roman, dupa ce aceasta a acuzat trustul Pro ca a folosit imagini filmate pe ascuns la nunta sa si botezul fiicei sale, de un angajat al trustului, aflat ca invitat la petrecere.
"Ochii si urechile" Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati si superinspectorii institutiei, astfel pot fi considerati cei 10 controlori care investigheaza fraudele fiscale si care fac parte din Serviciul de Investigatii Fiscale (SIF), infiintat la 1 decembrie 2004.
Perioada de liniste a fost intrerupta insa de o defectiune aparuta in cadrul Consiliul Judetului Galati. ... In urma unor discutii purtate de mai-marii de la Centru s-a decis ca reprezentantii PNL, PD si PC sa caute o solutie legala de repetare a votului.
Pentru ca a invalidat hotarirea de consiliu prin care Dorin Otrocol era ales director general interimar al societatii Drumuri si Poduri Galati, prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a devenit, in opinia liderilor PSD si PC, responsabil pentru deszapezirea arterelor din judet.
Acestea sint doar citeva din problemele care, la ora actuala, au condus la situatia ca nici unul din centrele de colectare a laptelui din judet sa nu fie autorizat sanitar-veterinar.
google-analytics.com