Cautare

356 de rezultate pentru "proteste" (5.96 secunde)
Gestul de atunci a starnit controverse si proteste ale locatarilor zonei, insa, pe locul garajelor demolate a fost amenajata o parcare cu 68 de locuri, cu pavele autoblocante, iluminata, un parc de odihna pentru locuitorii din zona, dar si un loc de joaca pentru copii.
Principala manifestatie din ziua de protest din Franta fata de politica presedintelui Nicolas Sarkozy, in conditiile crizei, a strans zeci de mii de persoane la Paris.
pentru ca afla poporul cu ce se ocupa cei de la putere.Codurile trebuie oprite si retrimise spre dezbatereToate aceste modificari ale codurilor si multe altele au iscat ample proteste.
Proteste fata de candidatul unic Singurul candidat pentru sefia PSD Bistrita, deputatul Emil Radu Moldovan, a fost ales tot sambata in functia de presedinte al organizatiei municipale.
Prin trimiterea de scrisori catre persoanele cu functii de raspundere, strangerea de semnaturi, pichetarea unor institutii, organizarea de marsuri si proteste.
Uniunea Sindicala MediaSind (USMD) si-a manifestat ieri, intr-o conferinta de presa, protestul fata de adoptarea de catre Camera Deputatilor a Legii privind organizarea si functionarea SRR si SRTV.
Proteste parlamentare PSD isi mentine pozitia, considerand ca incercarea de schimbare a sefilor celor doua Camere este anticonstitutionala si impotriva logicii de functionare a statului de drept.
Pensionarii din toata tara ameninta ca ies in strada pe data de 26 martie. Principala nemultumire a acestora se refera la nemajorarea punctului de pensie la 45% din salariul mediu brut pe economie incepand cu 1 ianuarie, asa cum prevede legea.
sub titlul "Proteste ferme impotriva legii ticaloase a lui Mircea Pascu ", in care se arata, intre altele, ca "proiectul de lege este aberant si urmareste sufocarea presei, prin incitarea la replici inclusiv pentru opiniile exprimate de ziaristi, combinata, in paralel, cu procese penale in aceeasi cauza.
Discutarea Bugetului de stat in cadrul comisiilor parlamentare a inceput greu, cu proteste si amanari. Astfel, comisiile parlamentare reunite pentru Invatamant au decis ieri suspendarea lucrarilor de avizare a bugetului educatiei pe 2006, din cauza absentei ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu.
PROTESTE BUCURESTI. Marea debarcare: jandarmii ii urca in duba pe ultrasi, apoi ii dau jos. VIDEO Dupa ce si-au pus in aplicare ambuscada de pe bulevardul Magheru si i-au prins pe ultrasi la mijloc, intre doua grupe, jandarmii i-au urcat in dube.
Aceleasi proteste au determinat si cea mai dura reactie de pana acum: Polonia a suspendat semnarea tratatului ACTA, cel putin pana la clarificarea numeroaselor articole care pun in pericol libertatea de exprimare pe internet.
Mai precis, alesii locali care, din diferite motive nu mai fac parte la ora actuala din nici un partid politic, au gasit in sedinta din 6 februarie, "resursele" sa-si impuna punctul de vedere intr-un mod inedit pentru Consiliul Local Mangalia - proteste, injurii, intr-un cuvant scandal in toata regula.
Recunoasterea internationala Imediat dupa declararea unirii, Rada ucraineana a emis proteste vehemente si a refuzat sa recunoasca actul. Guvernul roman a respins pretentiile acesteia asupra nordului si sudului Basarabiei, precum si obiectiile nejustificate ale Rusiei.
Proteste, bineinteles. Dar fata stie: - Floarea aceea avea, impletit, un fir din parul meu. Chiar cand isi destainuie sentimentele pentru Robi Thakkur, nu putem sti cu precizie de ce o face.
Proteste pro Armata In anul 2011, 15.000 de protestatari s-au adunat la mausoleul lui Kemal Ataturk pentru a protesta impotriva proceselor intentate celor 196 de ofiteri cu rang inalt, activi sau in rezerva, care au fost acuzati de tentativa de rasturnare a Guvernului Erdogan.
Marile proteste anuntate pentru aceasta seara ar fi trebuit sa le dea frisoane guvernantilor. Judecand dupa numarul redus de participanti, e clar ca Kovesi si Johannis isi musca mainile de necaz.
Le-am cerut mereu sa nu mai incite la proteste, sa nu mai manipuleze oamenii pentru a apara acest sistem corupt, odios, toxic.
Capitala Ungariei a fost luni seara scena unor proteste de amploare, fiind pentru prima oara de la sfarsitul anilor ‘80 cand Budapesta s-a confruntat cu astfel de incidente.
Gestul politic al Aliantei D.A., coroborat cu faptul ca prin reprezentantul in AGA la Drumuri si Poduri a propus numirea lui Gheorghe Serban ca director interimar, a ajuns in punctul in care poate declansa in cadrul unitatii un fenomen social care ar putea avea efecte nedorite si ar putea ajunge la proteste deloc dorite de autoritati.
google-analytics.com