Cautare

585 de rezultate pentru "protest" (3.09 secunde)
Dupa vizita oficiala la Satu Mare in prima decada a lunii octombrie, ministrul Oprea a declarat ca un scop al vizitei l-a constituit pregatirea festivitatilor de Ziua Armatei de la Monumentul Ostasului Roman din Carei, dar, ca si Presedintia si Guvernul Romaniei, nici ministrul nici un alt reprezentant al Ministerului Apararii Nationale nu au onorat acest eveniment pe 25 octombrie, probabil de frica unor manifestatii de protest anuntate de militarii pensionari.
El a anuntat, dupa alegerea lui Vasile, ca-si va da demisia din PSD in semn de protest si ca gestul sau va fi urmat si de alte demisii.
Si daca se schimba puterea asta, si daca vin alte partide sa guverneze Romania, faptul ca ei au aflat acum ca romanii nu-s chiar anesteziati si inca mai au reflexe, ii va face sa se gandeasca de doua ori inainte de a lua o decizie fara a se consulta cu nimeni altcineva decat cu propriii politicieni, le va mai tremura mana inainte de a semna vreun decret sau vreo hotarare de guvern prin care sa aloce discretionar fonduri, si asta pentru ca oamenii s-ar putea aduna din nou in strada, pentru o alta forma de protest, pentru o alta situatie in care sa reactioneze asa cum au facut-o acum, pornind de la legea sanatatii si demisia lui Raed Arafat.
Miscarea "Occupy Wall Street" este o forma de protest, in traditia revoltelor antiglobaliste, fata de guvernarea economico-financiara transnationala oculta de factura oligarhica.
- Am rupt orice legatura cu Petrom in semn de protest fata de excesul de profit pe care il are. - Nu poti sa ceri unei firme sa fie 100% morala.
Ea a anuntat, printr-o scrisoare deschisa, ca a demisionat din functia de deputat, precizand ca nu e un capriciu si nici o forma de protest, ci o necesitate impusa de starea sa de sanatate, dat fiind ca pentru ea politica a fost o sursa maxima de stres, iar acesta catalizator pentru boala sa.
Liderii de partid dau ucaz senatorilor si deputatilor sa intre "intr-un protest parlamentar ac¬centuat". Cum o fi aratand un pro¬test neaccentuat?
Ei au nevoie de acest oxigen, spre a-si putea indeplini in bune conditii misia de luminatori ai POPORULUI DE IDIOTI CE VOTEAZA MAFIOTI, asa cum scandau ei, deunazi, la mitingurile de protest impotriva gratierii.
Ei au nevoie de acest oxigen, spre a-si putea indeplini in bune conditii misia de luminatori ai POPORULUI DE IDIOTI CE VOTEAZA MAFIOTI, asa cum scandau ei, deunazi, la mitingurile de protest impotriva gratierii.
Doar Iohannis, defazat, crede ca poate sa incalce legea participand la un protest neautorizat, chiar daca e sustinut telefonic de Merkel, care va intra si ea, cat de curand, in cosul (de gunoi) al istoriei.
- Rugamintea noastra foarte ferma e sa se delimiteze de aceste grupari care au vrut sa confiste acest protest, care au vrut ca protestul sa degenereze in violente.
Cineva posta pe Fb ca au fost trimise peste 250.000 de mesaje pentru mobilizarea tefelistilor sa iasa la protest.
Actiunile de protest anuntate pentru lunile septembrie si octombrie 2018. Pe bune!? Luna septembrie tocmai se incheie. Putem emite atunci suspiciunea rezonabila ca acest text a fost redactat inca din luna august?
“Personal, as fi dorit sa-mi dau demisia, ca un semn de protest fata de incalcarea principiilor stabilite chiar de catre unii din actuala conducere, care cumuleaza aceste functii“, a spus senatorul.
Godinac a subliniat ca maine vor decide urmatoarele actiuni de protest vizavi de actiunile deputatilor cu privire la incercarea de depolitizare a institutiilor media publice.
In alta ordine de idei, suparati pe modul in care MApN-ul a organizat evenimentul, primarul Constantei, Radu Mazare si presedintele Consiliului Judeten Constanta, Nicusor Constantinescu, au parasit tribuna ceremoniei in semn de protest.
Cel mai mare nemultumit a fost insa Florin Anghel, care a renuntat la functia de vicepresedinte, dupa ce grupul umanistilor, care au intrat in PNL anul trecut, a parasit sala in semn de protest.
Salariatii de la societatea Chimpex din Portul Constanta au pichetat, joi dimineata, sediul Consulatului Turciei din Constanta, in semn de protest fata de refuzul administratiei de a le majora salariile.
PSD va recurge la masuri radicale, la forme de protest parlamentar si civic, cu informarea institutiilor internationale asupra deficitului democratic spre care se indreapta Romania.
PSD se plange la fratii socialisti europeni Grupurile PSD din Senat si Camera au trimis o scrisoare de protest grupurilor socialiste si social-democrate din Parlamentele statelor membre UE referitoare la intentia Aliantei PNL-PD de a schimba presedintii Camerelor Parlamentului.
google-analytics.com