Cautare

585 de rezultate pentru "protest" (3.34 secunde)
Protest la usa lui Nicusor Dan. Sute de oameni dintr-un cartier din nordul Capitalei lasat fara drum de acces protesteaza la Primaria Generala.
Partidul oligarhului pro rus Ilan Sor a organizat, duminica, in Chisinau, un protest la care au participat doar 3 mii de persoane, despre care presa din Moldova sustine ca ar fi fost aduse contra-cost pentru a cere demisia guvernului pro european.
Trenurile si autobuzele din Germania erau in regim de stationare luni dimineata, perturband milioane de navetisti si calatori la inceputul saptamanii, in timpul uneia dintre cele mai mari miscari de protest din ultimele decenii, transmite Reuters.
3 activisti de mediu au innegrit o fantana in semn de protest. Acestia au turnat cabune lichid in apa din Fontana della Barcaccia.
Opozitia din Serbia isi continua actiunile de protest fata de rezultatul alegerilor parlamentare de acum zece zile. Opozitia sustine ca actuala guvernare a fraudat alegerile, iar lidera formatiunii Serbia impotriva Violentei, politiciana de origine romana Marinika Tepici Ciobanu este in greva foamei.
Fara autorizatie de protest, nu pot intra, insa, in Capitala. Seara trecuta, Politia a blocat intrarea in Bucuresti a transportatorilor si fermierilor.
Un protest AUR are loc, vineri, in fata sediului Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), fata de cresterea preturilor RCA, la care participa si liderul formatiunii, George Simion.
Sunt masuri de securitate sporite in Franta unde agricultorii pregatesc un protest urias si anunta ca vor sa intre in capitala.
Taximetristii din Bucuresti si Ilfov organizeaza un protest in Piata Constitutiei din Capitala. Lor li se vor alatura si colegi din alte orase.
Urmatoarea miscare de protest condusa de Mion Cozma a avut loc tot in iarna anului 1990, insa pagubele produse au fost mai mici.
Traian Basescu a facut un protest public, adresat organismelor statului, Politiei si ministrului de Interne, prin care a acuzat institutiile tarii de subordonare politica.
Mai mult, pe principiul "ba pe-a matii”, imediat dupa solicitarea trimisa de Alianta Biroului Electoral Central, Dan Matei Agathon a iesit si el la rampa acuzandu-l pe Traian Basescu de "politizarea” activitatii BEC deoarece a autorizat un protest in fata sediului respectivei institutii.
La actiunile de protest vor participa si sindicalistii din vami care vor intra in greva de avertisment de doua ore timp suficient pentru ca la intrarea si iesirea din tara sa se formeze cozi interminabile dupa care vor face "exces de zel " adica vor controla in amanunt toate masinile si persoanele care vor trece prin vama.
Deputatul PNL Mona Musca s-a autosechestrat ieri in Camera Deputatilor, in semn de protest fata de refuzul lui Viorel Hrebenciuc (vicepresedinte PSD) de a-i da stenogramele sedintelor Comisiei parlamentare de redactare a legilor electorale.
Principala manifestatie din ziua de protest din Franta fata de politica presedintelui Nicolas Sarkozy, in conditiile crizei, a strans zeci de mii de persoane la Paris.
In timp-record devine coordonator al filialei Constanta din care a provenit Traian Basescu, si partidul o mentine in functie, in ciuda revoltei publice generate in organizatie si soldate cu demisii si manifestatii de protest.
Ieri, 17 martie a.c., in fata sediului Prefecturii Constanta a avut loc un miting de protest fata de intentia Executivului de modificarea Codului Muncii, modificari care, in opinia Sindicatelor Libere din Romania, transforma angajatul intr-un sclav al angajatorului.
Știm din perioada cu PNL, te apropii de cei de la putere si atunci liderii incep sa convietuiasca, sa supravietuiasca altfel decat prin actiune politica, decat prin protest, decat prin mobilizare interna a unei energii de contestare.
Aceste masuri au iradiat o stare generala de nemultumire si de protest in intreaga tara! Deci, guvernul ar trebui sa-si aplice Articolul 53 in primul rand siesi!
In traducere, o alta piedica, in afara de cea pe care a provocat-o ONG-ul "Mare Nostrum”, prin iesirile in decor, respectiv prin manifestatiile de protest organizate si pentru care, de altfel, nu au avut o justificare solida.
google-analytics.com