Cautare

585 de rezultate pentru "protest" (4.18 secunde)
Cele cinci confederatii sindicale reprezentative la nivel national, si semnatare ale Contractului colectiv de munca, CNSLR-Fratia, BNS, Alfa, CSDR si Meridian au hotarit sa continue actiunile de protest conform calendarului comun anuntat. Astazi, la ora 14,30, au fost programate mitinguri de protest in fata Prefecturilor din judete.
Pensionarii nu sunt de acord cu un nou bir Vicepresedintele Federatiei Pensionarilor din Romania, Preda Nedelcu, ne-a declarat ca in sedinta de miercuri se va hotari modul de protest fata de intentia Executivului de a obliga pensionarii sa plateasca asigurari de sanatate. ... Vom face actiuni de protest in septembrie.
ßi, cu toate ca in adunarea generala din 3 august s-a votat ca aceste posturi sa nu mai fie salarizate, dupa ce grupul celor 26 de camere a parasit sala in semn de protest, s-a revotat aceasta propunere.
Reamintim ca sindicalistii de la Tractorul, Rulmentul si Nitramonia Fagaras au pichetat timp de cinci zile consecutiv Prefectura Brasov in semn de protest fata de intarzierea procesului de privatizare si a situatiei in care au ajuns cele trei societati.
Reprezentantii CEZ Romania, actionarul majoritar de la Electrica Oltenia, au anuntat ieri, în cadrul unei conferinte de presa, ca au ajuns la un acord cu sindicatele privind sistemul de salarizare.În ultima vreme, negocierile pe tema salarizarii au dus la procese în instanta si marsuri de protest.
Reprezentantii CEZ Romania, actionarul majoritar de la Electrica Oltenia, au anuntat ieri, în cadrul unei conferinte de presa, ca au ajuns la un acord cu sindicatele privind sistemul de salarizare.În ultima vreme, negocierile pe tema salarizarii au dus la procese în instanta si marsuri de protest.
Principalele confederatii sindicale din Romania, printre care se numara si Cartel Alfa, au anuntat ca vor organiza, in perioada cuprinsa intre sfarsitul lunii noiembrie si inceputul lunii decembrie, actiuni de protest la Bucuresti, in cazul in care salariul minim va fi stabilit la 500 de lei, iar proiectul de buget aferent anului 2008 nu va fi modificat.
Personalul auxiliar de la instantele galatene ar putea declansa noi actiuni de protest alaturi de colegii de breasla din tara, dupa ce Ministerul Justitiei a amanat "sine die" marirea schemelor de personal si nu a platit diferentele salariale castigate in justitie.
In jurul actiunii de protest initiat de Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor s-a creat un intreg circ care a culminat cu un miting de protest organizat in ziua de 1 mai, cand siderurgistii si-au mutat tirul de pe administratia ArcelorMittal Galati pe judecatorii de la Tribunal si Curtea de Apel.
Nicolae Morgovan, presedintele BNS Bihor, ne-a declarat ca in ultima sedinta a Consiliului National s-a luat deja decizia pentru organizarea de actiuni de protest in cazul in care Executivul nu va tine cont de acordul semnat cu sindicatele anul trecut.
Reprezentantii Federatiei Agrostar au organizat ieri, 3 septembrie, un miting de protest in mai multe orase ale tarii, pentru a cere ca subventia la motorina pentru fermieri sa fie cat jumatate din pretul la pompa.
Doru Micle, presedintele Sindicatului din cadrul DGFP Bihor, ne-a declarat ca negocierile purtat miercuri seara intre reprezentantii Ministerului Economiei si Finantelor si cei ai SED LEX au esuat si, in consecinta, s-a dat startul actiunilor de protest.
Aproximativ treizeci de angajati ai ArcelorMittal Galati au protestat, ieri, pret de doua ore, la intrarea in combinatul siderurgic galatean, in paralel fiind organizate actiuni de protest ale metalurgistilor la unitati ale grupului din zece tari europene, dar si un miting la Bruxelles.
o parte dintre angajatii SC Scut SA au organizat un mars de protest in vederea sensibilizarii opiniei publice si a organelor competente asupra faptului ca SC Alas Premix SRL functioneaza de peste un an fara aviz de mediu, zilele trecute s-a decis mutarea "scenei" in instanta.
Mitingul s-a incheiat in jurul orei 16.00, fara incidente, cei prezenti aplaudand si cantand "Si-alta data, si-alta data/ O s-o facem si mai si mai lata". Contactat de MEDIAFAX, presedintele CNA Rasvan Popescu nu a vrut sa faca niciun comentariu cu privire la protest.
In Romania, din pacate, asistam la o "situatie revolutionara", pretind expertii rusi de la Academia Trading Masterforex-V, intrucat, sustin ei, situatia din Romania este mai grava decat cea din Grecia, unde la actiunile de protest se strang doar paturile de jos, in timp ce in Romania pana si politia a aderat la actiunile de protest ale celor "de jos" impotriva presedintelui, guvernului si parlamentului.
Semnatarii, care cer sanctiuni aspre pentru "vinovati", au mai trimis un protest si catre ambasadorii SUA, Germaniei, Angliei, Israelului si Frantei.
E un protest impotriva actualei guvernari, e firesc, acest Guvern a luat masuri de austeritate, dar este un protest la adresa politicienilor din ultimii 20 de ani.
Aproximativ 500 de angajati ai Televiziunii Romane participa, luni dimineata, la un protest spontan in curtea institutiei. Angajatii TVR sunt nemultumiti de criteriile de evaluare pentru restructurarile care vor fi facute in perioada urmatoare.
Protest TOPLESS la -20 de grade Celsius Organizatia ucraineana FEMEN, care a facut o obisnuinta de a protesta topless, a pus la cale o astfel de manifestatie in fata sediului Federatiei Internationale de Hochei pe Gheata.
google-analytics.com